Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał:

U nas ksiądz wsypywał im tacę zawsze do puszek. Tak że ten tego, ogranicz apel do swojej parafii.

Bo  co  ???  a umnie  był  ksiądz  w parafii  co  gonił  dziadów 

138891536_717938915783615_36298396338244

Opublikowano
1 godzinę temu, dsbh napisał:

To może jakaś nowa akcja solidarnościowa. Ciekawe czy będą się nominować 🤔 ?

Taka akcja akurat była by bardzo fajna. Tylko niech sobie jakieś ograniczenia wiekowe wprowadzą, np 18-35 ;)

Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Taka akcja akurat była by bardzo fajna. Tylko niech sobie jakieś ograniczenia wiekowe wprowadzą, np 18-35 ;)

ciekaw tylko jestem kogo zjednoczona prawica do tej konkurencji by wystawiła? (o ile do "konkurencji" dołączą)

bo za Lindą (aktorem) mi się kojarzy "tam stare d..py tylko są"

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Dlatego proponuje takie ograniczenia, bo jeszcze Kryśke wystawią i aby sobie człowiek obrzydzi ;) 

6 minut temu, Ulman napisał:

Skończyła się temat Jandy i Amber Gold to teraz jak widac centrala szczuje na Owsiaka.

Akurat ten temat jest co roku w okresie poświątecznym, tak do końca stycznia ;) TVP i klakiery szczują, a Owsiak co roku jeszcze więcej zbiera ;) 

@Denwer, dzięki, że mi przypomniałeś, miałem mały przelew dla Owsiaka zrobić, ciągle zapominałem a ty mi przypomniałeś ;) 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano
41 minut temu, Denwer napisał:

Bo  co  ???  a umnie  był  ksiądz  w parafii  co  gonił  dziadów 

Ot widać pazerna bestia i dzielić sie nie umie.

Opublikowano
38 minut temu, Ulman napisał:

kończyła się temat Jandy i Amber Gold to teraz jak widac centrala szczuje na Owsiaka.

Bo tak mają napisane w kalendarzu. Oczywiście jest to przedsięwzięcie stałe, coroczne, więc jak tylko zbliża sie koniec roku to ruszają z do boju.

• Like 1
Opublikowano

Na poczatku pierwszej kadencji miałeś urojenia że zaraz Tuska zamkną do paki . Pięć lat nic mu nie zrobili a ty nadal masz złudzenia? Nic do ciebie przez te lata nie dotarło? 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Teraz to wszystkim konta prześwietlą skąd pochodzi kasa ile jej jest .

W resorcie finansów trwają prace nad czymś, co może zaniepokoić obywateli. Chodzi o System Informacji Finansowej, który pozwoli odpowiednim służbom i instytucjom szybko ustalić, w jakich bankach Polacy mają konta oraz czy korzystają ze skrytek bankowych lub kont maklerskich.

JAK BY BYŁO MAŁO TO SZCZEPIĆ SIĘ k**wa KAŻĄ .

Niemczuk apeluje do rolników: Szczepcie się!

Sty 19, 2021

Dyrektor Państwowego Instytutu Weterynaryjnego w Puławach Krzysztof Niemczuk zaapelował do rolników, aby poddali się szczepieniom przeciw SARS-CoV-2. - To nasza nadzieja na powrót do normalności – powiedział.

Już teraz ze szczepień przeciwko koronawirusowi mogą skorzystać rolnicy seniorzy, do czego zachęcał lekarz weterynarii, dyrektor Państwowego Instytutu Weterynaryjnego - Państwowego Instytutu Badawczego w Puławach Krzysztof Niemczuk.

Jak podkreślał Niemczuk, dzięki szczepieniom na świecie udało się całkowicie wyeliminować bądź też znacząco ograniczyć wiele śmiertelnych chorób, w tym tych, które wywoływane są przez wirusy. – Ufam swoim kolegom naukowcom, że ich szczepionka jest skuteczna i bezpieczna.  JEST SKUTECZNA I BEZPIECZNA .

JEST  NOWY BIZNES .

Można kupić  negatywny test na covid za 150 zł. Tak kwitnie nielegalny handel w sieci .

Zaraz będzie zapewne w sprzedaży zaświadczenie   o szczepieniu można kupić .

Edytowane przez galan99
Opublikowano

Jak komuna to komuna. Gołodupce i dziady im przyklasną bo proletariat każdego kto coś ma podejrzewa dla zasady i najszczęśliwszy jest jak słuzby go będą sprawdzać. Forumowi koledzy donosiciele najlepszym przykładem.😆

Opublikowano
26 minut temu, Ulman napisał:

Na poczatku pierwszej kadencji miałeś urojenia że zaraz Tuska zamkną do paki . Pięć lat nic mu nie zrobili a ty nadal masz złudzenia? Nic do ciebie przez te lata nie dotarło? 

łon  sie  modli  do  świętej  angeli  i  ta  go  chroni. ale  przyjdzie  konfederacja  do  władzy  i  go  wsadzi  ;)

139977325_126044156009951_49990777125502

Opublikowano
4 minuty temu, Denwer napisał:

łon  sie  modli  do  świętej  angeli  i  ta  go  chroni. ale  przyjdzie  konfederacja  do  władzy  i  go  wsadzi  ;)

Czyli byłeś naiwny jak dziecko i nadal masz nadzieje a wiadomo czyja to matka.🤣

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Denwer napisał:

łon  sie  modli  do  świętej  angeli  i  ta  go  chroni. ale  przyjdzie  konfederacja  do  władzy  i  go  wsadzi

Dam ci lajka za to. Oby konfederacja szybko stery przejęła i  pozamykała  złodzieii PO-PiSowskich

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, daron64 napisał:

Marek- pytanie takie. Sam przeszukujesz pro pisowskie profile, żeby na rolniczym forum spamować bezmyślnie obrazkami, czy dostajesz gotowe paczki obrazków i screenów?

minęło 5lat odkąd PO nie rządzi a on dalej pieprzy o tym samym 😄

ciekawe czy czy po 2 kadencjach Pis będzie gadał o PO

ciekawe

Opublikowano
2 minuty temu, marulekk napisał:

Dam ci lajka za to. Oby konfederacja szybko stery przejęła i  pozamykała  złodzieii PO-PiSowskich

Konfederacji nie wybiorą bo lud jest z natury lewicowy i do tego ciemny

• Sad 1
Opublikowano
5 godzin temu, Denwer napisał:

1329395276_by_LordVincero_600.jpg

nawet nie wiesz ze taka liga rzeczywiscie istniala 😛

12 minut temu, Denwer napisał:

139977325_126044156009951_49990777125502

a w polsce zgwalci cie ksiadz teofil........

• Haha 2
Opublikowano

Kufa.. Na jakich skrzynkach? PTP jakieś a nie skrzynki - no co Wy? Swojego czasu telefon się przygotowywało do pracy i trzeba było mieć zaplecze aby to wykryć...

denwer - Przywołuję Cię do porządku! Jak Ty z sierpnia to rok produkcji jesteś 1989 no chyba, że zmieniłeś zdanie i dziecko to jednak od porodu...

• Like 1
Opublikowano
18 minut temu, marulekk napisał:

Gorzej  jak  pójdą  za  ciosę  i  ci  KRUS  zlikwidują   i  z emerytury  wyjdzie   kiszka 

139747976_2842517055991925_2487070745352

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v