Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, PRIMO napisał:

sam pisałeś o Draxxin-ie więc nie zaprzeczaj.

że  się  sprawdza  napisałem  draxxin  marbovet  i  zeleris   ale nie pisałem że  na biegunkę :P  :P  czytaj uważnie :P  .  Miałeś napisane wyraźnie  że  na biegunkę  stosuję  pectopro pectospeed   jak nie dają rady  to enrofloksacyna.

Edytowane przez Denwer
Opublikowano

Te twoje cieluny to pewnie takie obsrane i oberwane jak te twoje po prl-owskie maszynki na tych twoich filmikach mocarnych... 😜

Opublikowano
4 minuty temu, Denwer napisał:

że  się  sprawdza  napisałem  draxxin  marbovet  i  zeleris   ale nie pisałem że  na biegunkę :P  :P  czytaj uważnie :P  .  Miałeś napisane wyraźnie  że  na biegunkę  stosuję  pectopro pectospeed   jak nie dają rady  to enrofloksacyna.

Tylko takie "0" potrafi zaprzeczać temu co sam napisał. 😩

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, PRIMO napisał:

zaprzeczać temu co sam napisał.

Tak se tłumacz  tak  se mów  nic  takiego  nie  napisałem   ale  tylko  taki  "obsraniec krowi"  jak ty może   takie  bajki  pisać. :D   a  raczej   umiejętności  czytania  nie  posiada   :P  :P   Draxxin na biegunkę  :D  tylko  na wschodzie  takie  pomysły  mogą  mieć  :D  :D  

Edytowane przez Denwer
Opublikowano

Jestem że wschodu i nie znaM tych antybiotyków i nigdy ich nie podwalem....🤔

Opublikowano

🤦‍♂️ @Denwer trochę godności bo dalej zaprzeczasz temu co sam napisałeś no chyba że dalej będziesz z siebie idiotę robił. 🤨

Opublikowano

Łon zaprzeczal że on to nie on, więc co tu dziwowac... Toć to norma u pisdzielcow 😁😜

Opublikowano
1 minutę temu, ogarek napisał:

Jestem że wschodu i nie znaM tych antybiotyków i nigdy ich nie podwalem....🤔

To zaraz ci napisze że jesteś zacofany chłopek małorolny.

Bez obrazy. 

Opublikowano

Mareckowi bydlaki chorują tak samo jak właściciel. 

24 minuty temu, Denwer napisał:

Gdzie   ??? w którym  miejscu napisałem że  na biegunkę ???   Kropki  nie  widzisz  i  osobnego  zdania   :D  :D  

No  jesteś  konfident  donosiłeś  i  donosił  będziesz 

Na kogo donosił? 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, PRIMO napisał:

🤦‍♂️ @Denwer trochę godności bo dalej zaprzeczasz temu co sam napisałeś no chyba że dalej będziesz z siebie idiotę robił. 🤨

Niczemu  nie  zaprzeczam. To ty  nie potrafisz czytać.   Zapomniałem  że  tu  agro  przedszkole  i mogłem doprecyzować  że  marbovet  zeleris  draxxin  jak i flordofen  dawniej też i  tetradór   stosowałem na choroby płuc. Skoro  ty  taki  niedouczony  no  cóż poradzić  🙆‍♂️ 

Ps.  Lekarz  weterynarii  stosował  oczywiście   :P   bo  ja  boję  się  strzykawki   mdleję  :P  

1 godzinę temu, soltys48 napisał:

Gdybyś miał rację jutro do twoich drzwi pukał by nadzór weterynaryjny

W zeszłym miesiącu byli  nie  boję  się  kontroli  z  PIW   dobrze  z nimi  żyję  jak i z WIW gdzie  znają  mnie  od  lat  bo  często  u  nich  bywałem swego  czasu  :)  W  PIW  młoda  kadra   także  ten ...  :P   

1 godzinę temu, Ulman napisał:

Na kogo donosił? 

na  kolegów  z forum.  Jak  i  innych  ludzi  do  weterynarii  czy  US 

Edytowane przez Denwer
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Ulman napisał:

doniosłeś na nieuczciwego handlarza ?

Tak  za  radą @soltys48  (bo  nie  wystawił  mi  faktury handlarz  za chore  cielaki    ) 

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
3 minuty temu, Denwer napisał:

na  kolegów  z forum.  Jak  i  innych  ludzi  do  weterynarii  czy  US

Wiesz, że to już podchodzi pod pomówienia? I tak średnio w praworządnym państwie jest to dozwolone? 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Denwer napisał:

Tak  za  radą @soltys48  bo  nie  wystawił  mi  faktury 

Skoro ty donosisz to czemu on nie może? A że ci radził to żadne usprawiedliwienie. Chyba swój rozum masz. Chociaż z drugiej strony patrząc........🙄 

Opublikowano
2 minuty temu, Kallina86 napisał:

Wiesz, że to już podchodzi pod pomówienia? I tak średnio w praworządnym państwie jest to dozwolone? 

On ma to w odbycie, bo jemu najwyraźniej państwo płaci za pomówienia

1 minutę temu, Ulman napisał:

Chyba swój rozum masz

Eeee no, Ty kpisz teraz czy o drogę pytasz? 🤔

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Kallina86 napisał:

Nie  pomówienia tylko  fakty.

Sam się  do tego przyznał  że  pisał donosy  na PW  do  modów   na  jakiegoś  tam  innego  kolegę  z forum

5 minut temu, Ulman napisał:

Skoro ty donosisz to czemu on nie może?

Raz  to zrobiłem  i  to był  błąd  bo posłuchałem rady  takiego  @soltys48

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Sam żeś się kiedyś skarżył

Nigdy  nie pisałem  donosów  na PW  do modów 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v