Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jest. Powiem wam że jeszcze do tego czasu mi się chciało a teraz nie wiem sam. Czy warto się bic z przeciwnikiem o nazwie państwo i UE. Widać że mamy być rynkiem zbytu. Wiem od znajomego że Hiszpania nas zawala swoją wieprzowina.

Opublikowano (edytowane)

Fiutki najpierw pozwalają małe domki bez pozwolenia budować, mieszczuchy się zleca na budują. A potem im będzie śmierdziało i zablokują hodowlę. Brawo!!!

Edytowane przez 6465
Opublikowano

Pytanie mam odnośnie utylizacji padliny. Czy te faktury które przychodzą z firmy za parę złotych to się płaci? Ja nigdy nie płaciłem a faktury dawno pogubione. Żeby mi komornik nie wjechał na gospodarstwo.

Opublikowano

Coś przychodzi z farmutilu. Kierowca mówi że za darmo bierze. Przychodzi faktura. Sąsiad oddaje raz na ruski rok i mówi że ja płacił. Mi kierowcy każą wyrzucić fakturę do kosza więc nie wiem czy to się płaci bo już zgłupiałem. Ale myślę że jakby się płaciło to stokłosa by się upomniał

Opublikowano
29 minut temu, migacz napisał:

Coś przychodzi z farmutilu. Kierowca mówi że za darmo bierze. Przychodzi faktura. Sąsiad oddaje raz na ruski rok i mówi że ja płacił. Mi kierowcy każą wyrzucić fakturę do kosza więc nie wiem czy to się płaci bo już zgłupiałem. Ale myślę że jakby się płaciło to stokłosa by się upomniał

nie

Opublikowano (edytowane)

Tylko w skarbowym ich nie rozliczaj. Oni to wystawiają bo dostają jakąś dodatkowa dotację z ue. Jak się dobrze dogadasz to Ci nawet będą za padlinę płacić.

Edytowane przez 90210grzesiu
Opublikowano
50 minut temu, migacz napisał:

Pytanie mam odnośnie utylizacji padliny. Czy te faktury które przychodzą z firmy za parę złotych to się płaci? Ja nigdy nie płaciłem a faktury dawno pogubione. Żeby mi komornik nie wjechał na gospodarstwo.

Ja nigdy nie płaciłem.

Opublikowano
Dnia 29.06.2021 o 20:28, PRZMAS19821982 napisał:

Ja nie mam żadnych faktor za odbiór padliny

Jak nie masz? jak zgłaszasz do Agencji że padło, to w razie kontroli wet, 5 lat wstecz musisz okazać się fakturami odbioru padliny.

Opublikowano
11 godzin temu, deSilva napisał:

Jak nie masz? jak zgłaszasz do Agencji że padło, to w razie kontroli wet, 5 lat wstecz musisz okazać się fakturami odbioru padliny.

Dokument odbioru mam. Anie fakturę... Nie myl pojęć 

11 godzin temu, deSilva napisał:

Dokument odbioru mam. Anie fakturę... Nie myl pojęć 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v