Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 minut temu, bratrolnika napisał:

Napisałem to z przekąsem, a nie złośliwie, nie bierz do siebie.

Każdy jeździ jak mu wygodnie

Spoko 

21 minut temu, pawel885 napisał:

wahacz w calibrze Ci się urwał przy 200? 

Może lepiej że nie wiesz 

Opublikowano
10 minut temu, slawek74 napisał:

za tanio bo pomyślą że trefny podnieś z 5tys będzie z czego opóścić

Dziś renówka poszła i dwóch kupców się licytowało  .więc z zetorem może byc tak samo .Trefny nie jest bardziej brxydki bo nie myty wcale.

Opublikowano
15 minut temu, slawek74 napisał:

za tanio bo pomyślą że trefny podnieś z 5tys będzie z czego opóścić

a skąd możesz wiedzieć jak Ciebie na swiecie nie było 🤣😀

Czy nie pisze prawdy? 🤔 Lubuje się w tych starych złomach 

6 minut temu, 6465 napisał:

Dwa tematy i na obu u d*pie maryny,  po kij tak skakać piszta w jednym. 

Te loszki dla kolegi mojego oznaczone? 

Opublikowano
27 minut temu, slawek74 napisał:

kiedyś w Ładzie założyłem taki wskaźnik ''ekon'' to zeszłem do 7L wcześniej 9L ale pedał gazu jak by na nim jajko leżało z tą ''ciężką'' nogą to prawda dosłownie

Ja miałem taki ekonomizer fabryczny w aucie, oj dawał do myślenia, ale auto 2.0 benzyna 115 KM paliło 7l PB albo 9l gazu

Opublikowano
6 minut temu, bratrolnika napisał:

Tyle to można było wyjąć jak źle pod remizą zaparkowales, nie trzeba było dachowac

Kiedyś pojechaliśmy na dyskotekę audi 80 tylko ta przejściówka między b3 a b4 to  tylko te małe szybki w tylnych słupkach uclały a reszta wyleciała

Opublikowano
8 godzin temu, pawel885 napisał:

za silnik chce 29tys a za cały ciągnik 28? xD

Za ciągnik mniej bo jak jedzie to tył do przodu a przód do tylu według profilu bieżnika na kołach.

Opublikowano

To pewnie do gminy kolegi @6465 zawedrowaliscie🤣

1 minutę temu, stempos1980 napisał:

Kiedyś pojechaliśmy na dyskotekę audi 80 tylko ta przejściówka między b3 a b4 to  tylko te małe szybki w tylnych słupkach uclały a reszta wyleciała

• Haha 1
Opublikowano

U nas na dyskotece była zadyma i to bardzo poważna.Kolege erka zabrała z pęknięta czaszką.

Przyjechał Pruszków i Piastów na odwet 

8 minut temu, bratrolnika napisał:

To pewnie do gminy kolegi @6465 zawedrowaliscie🤣

Opublikowano
20 minut temu, Sylwekx25 napisał:

Mówisz o tym małym wskaźniku na dole w E36?🤔

Offcourse 

15 minut temu, stempos1980 napisał:

Było grane i u nas, nawet krawężniki latały, kaloryfer w remizie urwany i latal cała sala 🤣

Opublikowano
6 minut temu, stempos1980 napisał:

U nas na dyskotece była zadyma i to bardzo poważna.Kolege erka zabrała z pęknięta czaszką.

Przyjechał Pruszków i Piastów na odwet 

Kumpel drugiemu tak wylądował że czacha pękła. Ale to jest dobry typ 🤣 mówi że tego gościa ojciec od tej akcji krzywo na niego patrzy i nie wie czemu 😎

1 minutę temu, Sylwekx25 napisał:

W mojej na trasie pokazuje 9-10 l ale nie wiem czy można temu wierzyć 🤔

Masz E36? 

Opublikowano

1 godzinę temu, pafnucy napisał:

dziś znajomy kupił byczka. niecały tydzień. czerwonawy, tak pod 40kg........ 950zł.

We wtorek przywiozlem dwa czarno białe, jeden dwumiesieczny drugi miesieczny, po 650 sztuka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v