Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
11 minut temu, jahooo napisał:

zdecydowałem się kilka lat temu na xiaomi 4x, ma już 4 lata i bateria trzyma średnio użytkowana 2 dni, też szukam coś niwego powoli, ale co nowszy, to większa cegła, niedługo będą wielkości laptopów chyba

w tych nowszych redmi bateria niby 5tys mAh, w moim 4100

Ja mam redmi 9c. Bateria przy intensywnym użytkowaniu spokojnie te 72godz.wytrzymuje.

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, jahooo napisał:

zdecydowałem się kilka lat temu na xiaomi 4x, ma już 4 lata i bateria trzyma średnio użytkowana 2 dni, też szukam coś niwego powoli, ale co nowszy, to większa cegła, niedługo będą wielkości laptopów chyba

w tych nowszych redmi bateria niby 5tys mAh, w moim 4100

Miałem 2 razy Xiaomi i chyba najbardziej z mi a2 lite byłem zadowolony, tylko miał taką przypadłość, że nie szło wyłączyć w nim komunikatów o braku zasięgu. Wszystko miałem wyłączone co się da, a jak stracił zasięg, to spamowal powiadomieniami na główny ekran. Dla mnie tak niecałe 6" było w dam raz, teraz mam chyba z 6.7 i jest dramat. Z mniejszych to albo jabłko, no ale jakoś mnie nie ciągnie, albo Asus ma koło 6" że znośnymi bebechami, ale trochę szkoda mi kasy

72 godziny? To napewno nie jest intensywne użytkowanie. Miałem pare tel różnych producentow z baterią 5000 i przy naprawdę intensywnym użytkowaniu nie ma najmniejszego problemy żeby w dzień ja rozładować. Przy zwykłym - zadzwonić, napisać, coś doradzić na necie to może i tak

Edytowane przez daron64
Opublikowano
6 minut temu, stempos1980 napisał:

Dojechaniu jak Pysia na starej 1 Piotrków Trybunalski Częstochowa😁 

A ty co się przypierdzielasz do mojej papryki? 

Jak ci nie pasuje to kupuj zagraniczne gówno z warzyw

Ty pierwszy do mojego ciągnika jakieś ale i się przypierdzielił ... :/

Kupuje "nasze" ale pewności nie mam skąd to 

Najlepsze są swojskie 

Opublikowano
20 minut temu, Ursus932 napisał:

Ty pierwszy do mojego ciągnika jakieś ale i się przypierdzielił ... :/

Kupuje "nasze" ale pewności nie mam skąd to 

Najlepsze są swojskie 

Sorry zapomniałem się bo miałem nie komentować już twoich pomysłów na zakupy.

Opublikowano
20 minut temu, stempos1980 napisał:

Sorry zapomniałem się bo miałem nie komentować już twoich pomysłów na zakupy.

Oj Adam Adam, no nie unoś się , podaj ręke   🤝🤝 

14 minut temu, 6465 napisał:

Adam daj spokój, choć do pomocy. Wszyscy mają wyciągi a ja mam wypych 😁

163843505937291332005805021770.jpg

👍 Też takie mam

Opublikowano
9 minut temu, tracker napisał:

Znamy to :)

1 minutę temu, Ursus932 napisał:

👍 Też takie mam

Dzięki👍cieszę się że nie jestem sam. To powodzenia chłopaki i dużo krzepy 😁

Opublikowano
50 minut temu, daron64 napisał:

Miałem 2 razy Xiaomi i chyba najbardziej z mi a2 lite byłem zadowolony, tylko miał taką przypadłość, że nie szło wyłączyć w nim komunikatów o braku zasięgu. Wszystko miałem wyłączone co się da, a jak stracił zasięg, to spamowal powiadomieniami na główny ekran. Dla mnie tak niecałe 6" było w dam raz, teraz mam chyba z 6.7 i jest dramat. Z mniejszych to albo jabłko, no ale jakoś mnie nie ciągnie, albo Asus ma koło 6" że znośnymi bebechami, ale trochę szkoda mi kasy

72 godziny? To napewno nie jest intensywne użytkowanie. Miałem pare tel różnych producentow z baterią 5000 i przy naprawdę intensywnym użytkowaniu nie ma najmniejszego problemy żeby w dzień ja rozładować. Przy zwykłym - zadzwonić, napisać, coś doradzić na necie to może i tak

takiego padalca kupiłem ostatnio jak mi służbowego Samsunga zaczęli inwigilować

https://www.krugermatz.com/km0494-dg?gclid=Cj0KCQiA-qGNBhD3ARIsAO_o7ymQ8WhaasuSEKp99DA_7kiyrWAH_GKDhYhk0jORLRyA00a1z8-KY7waAin-EALw_wcB

Opublikowano
32 minuty temu, 6465 napisał:

Adam daj spokój, choć do pomocy. Wszyscy mają wyciągi a ja mam wypych 😁

163843505937291332005805021770.jpg

Tomek jak bym mógł to bym pomógł ale dziś w miarę pogoda do orania to ja muszę stać przy maszynce i ciąć płytki bo moja zaczęła kłaść płytki w ganku ale wymyśliła sobie kłaść w jodełkę to multum cięcia płytek tzn rogów przy ścianach🤦 

Ale wykleij to i koniec płytek wreście 

22 minuty temu, Ursus932 napisał:

👍 Też takie mam

Ja się nie unoszę bo nie mam oco🤝

• Thanks 1
Opublikowano
2 minuty temu, kizak napisał:

a mój hammer 2 tygodnie trzyma  ,tyle co by zadzwonić i przyświecić 😐 [ bo więcej to nie umie]😕

Ja mam 3+ i owszem robi dobrze to do czego został stworzony, czyli da się rozmawiać, bateria trzyma ale raczej dlatego że niewiele rozmawiam, przyświecać już przestał ale budzi mnie jeszcze. Krzywdy mu nie zrobiłem chociaż lekkich warunków u mnie nie ma. Reszta to tragedia: nie sposób tym pisać sms-ów (brak T9), przy wprowadzaniu kontaktów teks wyświetla się na brązowym tle - słabo widać, nawet sam się nie zablokuje...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v