Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

I oczywiście obciążniki w wersji minimalnej- po jednym pierścieniu na tył i dwa plasterki na przód, a w opisie- "Ogólnie Ciągnik cały kompletny, wszystkie Zaczepy oraz obciazniki"... Jak ja nie lubię tego typu handlarzy, kupującego za kretyna mają...

Edytowane przez MF675ursus
  • Like 1
Opublikowano
stempos1980 napisał:

3 minuty temu, bratrolnika napisał:

@6465 zobacz, taki zamiast siuntki to byłby rarytas, co nie???

A i szwagier @stempos1980 jakby chciał trochę dołożyć to też pewnie dobrze by na tym wyszedł

https://www.olx.pl/d/oferta/ursus-4512-stan-bardzo-dobry-1988r-wspomaganie-oryginal-CID757-IDLnbXw.html

Taki coś odpada.

Tamten ma dwa wybuchy i jedziemy oglądać tego bez kabiny.

Pierdusona 255 też nie chce.

6 minut temu, MF675ursus napisał:

I gdzie do tego starego Zetora części kupi? Nie pisz czasem że "to prawie siuntka" i będą pasować, bo tak nie jest

A to się nie kupi do 5011 czy serii 47i 49 części?

Ten się nada dla @User932

soltys48 napisał:

1 godzinę temu, Agrest napisał:

Ja żem se kupił ciągnik od gospodarza🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Przypomnę po raz kolejny

Co mówił GUPI sołtys?

Sołtys sprzedales ta c330 bo ktoś mi kiedyś jakiś namiar do ciebie dawał. Jak tak to za ile poszła?

Opublikowano

Tyle fajnych c360 na OLX jest a wy tu jakieś sztrucle jakieś same pokazujecie. Jak widzę zadbany wizualnie ciagnik w oryginale to pewnie i mechanicznie dobry .

Opublikowano
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Już ogłoszenie wyjucha nie aktualne bo mi wyskoczył komunikat 

A druga taka 

https://m.olx.pl/d/oferta/ursus-c-360-84-rok-nowe-opony-i-akumulatory-CID757-IDLjgES.html?reason=seller_listing|normal

znajomy coś wspominał że bedzie miał do sprzedaży 355 ,bez kabiny  - z kilkoma detalami do sprzedaży, może nie wygląda ale sprzet sprawdzony z małego gospodarstwa

Opublikowano
48 minut temu, soltys48 napisał:

Przypomnę po raz kolejny

Co mówił GUPI sołtys?

Ja się go zapytał parę godzin przed zaplanowanym wyjazdem.🤣

Ale na miejscu 20tys zł wyleciało z kieszeni I rozjebało się po podwórku  

I se pomyślał, kurna zły znak pewnie tyle włożyć trzeba.

No i ujebałem na nim 21tys😭😭😭

Opublikowano
2 godziny temu, bratrolnika napisał:

Nadal ma

Wolałbym za pół pieniędzy jaką znaleźć, i samemu poprawić, wyjdzie taniej i pewniej

A jeszcze bardziej wolałbym się nie pchać w wyjucha 

Może jakiego pierdusona 255 lepiej

Też znam go jako Oryginała

Wim kto będzie miał ładnego 255 od 1.5 właściciela od nowości 🙄

Opublikowano
6 godzin temu, akooo napisał:

Ten się nada dla @User932

Sołtys sprzedales ta c330 bo ktoś mi kiedyś jakiś namiar do ciebie dawał. Jak tak to za ile poszła?

W ubiegłym roku sprzedałem

+-12

Opublikowano
8 godzin temu, szymon09875 napisał:

Swojego będziesz sprzedawał? Jak już będzie do handlu i cena znana daj znać.

Opublikowano
17 godzin temu, daron64 napisał:

No to już wolę niech mi dychę mniej przeleje i sobie kupi, jak mam jeszcze z listem na pocztę lecieć :)

powiedzcie czemu mi taką wysepka na koniec wychodzi? Za szybko odrywam elektrodę? Powinienem troszkę dalej jeszcze pociągnąć? 

wziąłem przyvzepilem go na ściski, szczeliny (bo brzegi polokragle) pociągnąłem elektroda 3.2, a potem 4 na trzy. Od spodu niby szło ok, ale wygląda mało estetycznie, zebrałem troszkę wszystkie górki, może jeszcze pociągnę dla oka dwa spawy, żeby lepiej wyglądało, choć nie wiem kto miałby tam zaglądać pod zaczep 🤷

Jak tylko te dwa są rozmiary, to chyba 16. Taki jak do wszystkich starszych wiertarek. Jak kupiłem nową wiertarkę, to uchwyt jest już na mniejszy kluczyk

Na początku trzymaj dłużej elektrodę w jednym miejscu bo masz kiepski przetop z początku , zanim materiał się ugrzeje , a jak kończysz to cofnij świeczkę to nadleje Ci spawu ;) .

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
10 godzin temu, jedrus2020 napisał:

@bratrolnika opona doszła. Na razie tesciu tak pobierznie obejrzał ale raczej zadowolony☺ Ale z przesyłką miałem stracha. Bo jak wpisałem dla spokoju 30kg to od razu przesyłka razy dwa.

to niech obejrzy dokładnie, żebym mógł spokojnie spać😉

9 godzin temu, szymon09875 napisał:

ile to jest 1.5 właściciela od nowości???

Opublikowano

też się nad tym właścicielem zastanawiałem.

może kobieta w ciązy?

Opublikowano
19 minut temu, bratrolnika napisał:

to niech obejrzy dokładnie, żebym mógł spokojnie spać😉

ile to jest 1.5 właściciela od nowości???

to jest taki kolega Belarus z teściem,  niby on właściciel, a teść wszytkim rządzi, więc 1,5 własciciela

• Haha 5
Opublikowano
36 minut temu, 6465 napisał:

Dla tych co się ociągali z kupnem😁 jak to mówi Kazimierz"miodzio" 👌

Tescio mówi "mmmmmm miodzislaw" 😅 

Ale ale - jak nie masz kluczyka, to jak żeś tam wiertło wpakował?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v