Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 godziny temu, daron64 napisał:

Wierzchnia izolacje już kończę zdejmować, zobaczymy jak pójdzie z resztą. 

Hmm przewody do spawarki mam nowe. Przedłużacze mam nowe, także chyba na złom. Generalnie to oprócz szpulki tego, mam jeszcze tyle, ale tam to chyba głównie aluminium z tego co patrzyłem. 

IMG_20210820_161439069_copy_1156x650.jpg

Te do spawarki jakiej średnicy kabel ?

Opublikowano
1 godzinę temu, daron64 napisał:

@szymon09875 

Chyba 35mm, musiałbym sprawdzić.

No to wygląda to tak. Strzelać ile wyjdzie na złomie. Dla zwycięzcy flaszka, jak kiedyś do mnie trafi :)

IMG_20210820_202259009_copy_1156x650.jpg

Ja pytałem o jakiś zaczep tylny do przyczepy, więc ponawiam 😁

Opublikowano

Sprzedam. Zarejestrowana i ubezpieczona, swiezy przeglad bedzie. Opony nowe zalozone jakos dobre  3 lata temu zrobily ok 2500km, tak samo hamulce wraz z linkami. Od ponad 3 lat nieuzywana,garazowana. W podlodze uchwyty transportowe zlapaly juz luzy  tak jak i zamkniecia burt ( alu). Wymiar paki ok 360x160cm. DMC 1300kg. Kola 13 cali. Cena 4500zl. 

Brak opisu.

Brak opisu.

• Like 1
Opublikowano
sladan napisał:

2 godziny temu, slawek74 napisał:

a od d47 nie chcesz?

Musiałbym przerobić trochę tylną belkę w tandemie. A wiela za to?

100?

daj pw nr to podeślę foto jak interesuje

https://allegro.pl/oferta/hak-zaczepu-gorny-mf-c-385-zetor-ursus-3027001m91-9129047277 moze taki?

Opublikowano
soltys48 napisał:

I nie baw się dalej. Chmura dymu że na granicy zobaczą

4 minuty temu, daron64 napisał:

Właśnie skończyłem wierzchnia zdejmować. Wyszło gdzieś już (przeliczając wszystko na jedną żyłę) 170m. Według internetow powinno być koło 10kg między. Tylko właśnie nigdy nie bawiłem się w takie, hmm termiczne usuwanie izolacji

W nocy nie widać , jednorazowo odpalałem nawet po 30 kg kabla

Opublikowano
9 minut temu, Pomorzanin1222 napisał:

W nocy nie widać , jednorazowo odpalałem nawet po 30 kg kabla

Narazie jadę talerzowac. Jak wrócę zobaczymy jak będzie szło z aluminium. 

@bratrolnika

Nie byłeś nawet blisko, ale jako jedyny uczestnik wygrywasz flaszkę :)

wyszło niecałe 7kg. Akurat na przegląd auta starczyło

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, daron64 napisał:

Narazie jadę talerzowac. Jak wrócę zobaczymy jak będzie szło z aluminium. 

@bratrolnika

Nie byłeś nawet blisko, ale jako jedyny uczestnik wygrywasz flaszkę :)

wyszło niecałe 7kg. Akurat na przegląd auta starczyło

Aluminiowe potrafią się rozsypać w pył jak za duża temperatura

Opublikowano

Odnosnie zaczepu w d47. W tamtym roku woziłem obornik na 2 przyczepy a ze w d50 nie mam zaczepu to byla z tylu. Na d50(burty 80cm) nalozone obornika ze resory sie wyginaly w drugą strone to myslalem ze mi zaczep z d47 wyrwie, a taki wyciagniety ze ta sprezyna nic nie trzymala a dodatkowo musialem nowe sruby wstawic bo jednej brakowalo. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v