Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
13 minut temu, gregor1284 napisał:

Niech spróbuję baby to się myślenie zmieni. Byłeś na składzie? 

Do niedzieli będę,  stary w samochodzie znalazłem ale pewnie mało aktualny, na PW da się zdjęcie wysłać ?

Opublikowano
9 minut temu, migacz napisał:

Nie wiem co wam w akpilu nie idzie ale wg mnie zagonowy jest super. Ładnie kryje i nie pcha.

Panie, co mogę powiedzieć po obserwacji, nie miałem akpila ale tu jest zasad jak nie masz zachodnich klamotów to jesteś nikim i zacofanym dziadem 🤷‍♂️

Opublikowano

Weź @Ursus932 już się nie kompromituj bo taki sam z Ciebie bajkopisarz jak wisera z tą różnicą, że on dłużej niż dobę wytrzymał bez forum a Ty nawet tyle nie.

Opublikowano
NieMadry napisał:

3 godziny temu, Uziu92 napisał:

co Ty nie powiesz , jak kupowałem to poczytałem tutaj opinie i praktycznie same pozytywne były, że to dobry prosty traktor , że się nie psuje , że to w końcu MTZ i same superlatywy ,a to były po prostu opinie od fanbojow tatowego sprzętu co nigdy niczym innym nie robili i nic innego nie mieli , do tej pory niektórzy się tutaj na forum udzielają , tylko że zmienili sprzęt i to co mają nadal najlepsze, bezawaryjne i chwalone a to jest jedno wielkie gówno. Także opinie niektórych to nawet nie warto brać pod uwagę bo wczoraj miał np maszynę od producenta X i była super najlepsza, dziś ma od producenta Y i też najlepsza choć to badziewie.

@Uziu92 To jakiego pronara posiadałeś i z jakiego roku?

82 sa z2004 roku

Opublikowano

Co do tych pługów to taka sprawa ze to nisko budżetowe i każda odkładnia inna a no żeby ktoś kupił 4 i wymienił na raz a tak wymieni 1 czy 2 a potem już inne i dlatego tak jest.

Co do pronarów to bym ich unikał.

Opublikowano
5 minut temu, Ursus932 napisał:

Panie, co mogę powiedzieć po obserwacji, nie miałem akpila ale tu jest zasad jak nie masz zachodnich klamotów to jesteś nikim i zacofanym dziadem 🤷‍♂️

Mam dwa akpile, ug3 i ug5 ale czy nie jestem zacofanym dziadem to nie wiem😁

Opublikowano
12 minut temu, Ursusc385 napisał:

No jak ktoś lubi się nadziewac na tą dźwignie między nogami w fetorze to byłby zadowolony, ale Czekaj może ty tak uparcie dlatego go chcesz? 😳

Sprawdź jak wygląda jd 6300 a potem krytykuj, fetor jest daleko za murzynami w porównaniu do niego 

Gdzie znów uparcie chce 🤔 opanuj emocje, no widziałem, nie jest to ten pokemon, ale specjalnie od zetora się nie różni 🙃 też ma 4 koła, kabinę i maskę 9_9 tylko kolor inny 😎   a wiesz że tak znienawidzony przez Ciebie zetor robił ciągniki dla Jona 

Opublikowano
13 minut temu, TheraRolnik napisał:

Kupi model xx41  i na żadną dźwignie nadziewać się nie będzie 😉

On chyba jeszcze nie wie że takie istnieją 🤭

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Ale masz fynda 😉

Opublikowano
12 minut temu, Ursus932 napisał:

A czemu dziadem? Sprawę się stawia jasno jak jest coś lepsze od czegoś innego to czemu O tym nie mówić?

Opublikowano
6 minut temu, Ursus932 napisał:

Gdzie znów uparcie chce 🤔 opanuj emocje, no widziałem, nie jest to ten pokemon, ale specjalnie od zetora się nie różni 🙃 też ma 4 koła, kabinę i maskę 9_9 tylko kolor inny 😎   a wiesz że tak znienawidzony przez Ciebie zetor robił ciągniki dla Jona 

O właśnie. Kup johnego i zamkniesz wszystkim usta🤪😉

https://www.olx.pl/oferta/ciagnik-zetor-9540-CID757-IDI038u.html

Opublikowano
NieMadry napisał:

5 minut temu, Uziu92 napisał:

82 sa z2004 roku

W starej metalowej kabinie czy już w tej niesamowitej platikowej?

plastikowy już , jak chcesz to gdzieś w galerii u mnie jest pierwsze zdjęcia to zobacz sobie

Opublikowano
8 minut temu, Ursus932 napisał:

4 polbiegi na każdym biegu, rewers hydrauliczny bez sprzęgła, dużo mocniejszy podnośnik, pompa hydrauliczna 2 razy wydajniejsza, pełna rama... Faktycznie niczym zbytnio się nie różni.... 

Opublikowano
23 minuty temu, Ursus932 napisał:

Panie ale ja go John Deere ciagam więc jest pół zachodni🤣

Opublikowano
6 minut temu, Ursusc385 napisał:

4 polbiegi na każdym biegu, rewers hydrauliczny bez sprzęgła, dużo mocniejszy podnośnik, pompa hydrauliczna 2 razy wydajniejsza, pełna rama... Faktycznie niczym zbytnio się nie różni.... 

Podany przez niego Zetor ma udźwig 4400kg, dość wydajną pompę i trafiają się egzemplarze z rewersem 

Opublikowano
18 minut temu, danielursus3p napisał:

A czemu dziadem? Sprawę się stawia jasno jak jest coś lepsze od czegoś innego to czemu O tym nie mówić?

Mówić można, ale odczucie jest inne 

15 minut temu, Ursusc385 napisał:

A po co mi tyle półbiegow 🤦‍♂️ chyba żeby się pier**liło jaki wrzucić 

Te pierdoły co wymieniłeś nie robią na mnie wrażenia 😉

Opublikowano
27 minut temu, Agrest napisał:

Jak masz dwie unie to jesteś bardzo starym i zacofanym...... 

Opublikowano
9 minut temu, TheraRolnik napisał:

Podany przez niego Zetor ma udźwig 4400kg, dość wydajną pompę i trafiają się egzemplarze z rewersem 

A zetor to goowno🤭😂

Opublikowano
3 minuty temu, Ursus932 napisał:

Mówić można, ale odczucie jest inne 

A po co mi tyle półbiegow 🤦‍♂️ chyba żeby się pier**liło jaki wrzucić 

Te pierdoły co wymieniłeś nie robią na mnie wrażenia 😉

Zacofany to ty jesteś.... Odpuść ciągnik wróć do konia, to będzie najlepsze dla ciebie ;)

Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

Jak masz dwie unie to jesteś bardzo starym i zacofanym...... 

Z bólem serca pójdę dziś spać. 😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v