Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Ale ja się nie noszę. Jeśli pół żartem coś napisałem i zostało to tak odebrane to sorki. 

Przed chwilą, bratrolnika napisał:

No chociażby ty

No i moj swiager z WG, tez się nosi jakby miał w aucie bagaznik zlota

Opublikowano
1 minutę temu, mf362 napisał:

Jak to jest że na grupie nieraz sprzedają auta na części a wyrejestrowania po znajomości na autokasacji ? Zawsze to mnie zastanawia lo

Na pijaczków piszą umowy 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, mf362 napisał:

Jak to jest że na grupie nieraz sprzedają auta na części a wyrejestrowania po znajomości na autokasacji ? Zawsze to mnie zastanawia lo

Umowa na żula, mało to legalne ale da się ogarnąć

Chociaż ostatnio modna jest metoda na ukraińca

• Like 1
Opublikowano

To nie można auta wyrejestrowac? Pierwsze słyszę. A jak nie chce juz opłat za niego robić i kurnik se w nim założyć to co ?

Opublikowano
2 minuty temu, danielursus3p napisał:

Ale ja się nie noszę. Jeśli pół żartem coś napisałem i zostało to tak odebrane to sorki. 

Ale ja nie pisze ze ty się nosisz. Tys bogol bo i MFa i Lexa masz. I plany ambitne

Opublikowano
Rolnik200598 napisał:

Ja to mam z siewnikiem jak Ursus z traktorem- najlepiej prosty jak konny, takiej samej budowy tylko żeby normę dokładniej trzymał, na niczym innym mi nie zależy. Najlepiej wąski, 2m- 2,25 góra, zagarniaczy, znaczników i innych czarów nie chcę.

Max 2200 mogę dać, więcej nie dam za maszynę używaną 2 godziny w roku. Szukam póki co jak najbliżej domu. Znając życie to i tak pewnie nic nie znajdę.

za 2 tys sprzedałem poznaniaka na mechanicznej skrzyni w jak na swój wiek idealnym stanie , trzymał normę pięknie , prosty w obsłudze , kompletny że znacznikami , zagarniaczem , dodatkowe kółka i instrukcja obsługi z faktura zakupu

Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

Ale ja nie pisze ze ty się nosisz. Tys bogol bo i MFa i Lexa masz. I plany ambitne

Taaa .  Do bogactwa to jeszcze z 80 lat roboty...

Opublikowano
2 minuty temu, akooo napisał:

To nie można auta wyrejestrowac? Pierwsze słyszę. A jak nie chce juz opłat za niego robić i kurnik se w nim założyć to co ?

Nie te czasy, tak to już z 15 lat nie można

Przed chwilą, pawel885 napisał:

Co mało legalne? A co on pozbawiony praw publicznych? 

Dajesz mu parę zł i po sprawie 

A legalnym jest sprzedaz samych dokumentów???

1 minutę temu, danielursus3p napisał:

To tak jak i u mnie. No, może 75

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Umowa na żula jest legalna bo akceptują ją zarówno wydział komunikacji jak i ubezpieczyciel, może być najwyżej nieetyczna albo nie wiem jak to nazwać, a sprzedaż dokumentów to co innego bo inny pojazd jeździ na Twoich papierach 

Edytowane przez pawel885
Opublikowano
bratrolnika napisał:

2 minuty temu, akooo napisał:

Nie te czasy, tak to już z 15 lat nie można

Przed chwilą, pawel885 napisał:

Co mało legalne? A co on pozbawiony praw publicznych? 

Dajesz mu parę zł i po sprawie 

1 minutę temu, danielursus3p napisał:

To tak jak i u mnie. No, może 75

Paranoja jakaś. To jak mi auto za stodoła będzie stało to musze OC mu opłacać?

Opublikowano
21 minut temu, soltys48 napisał:

Ruski równie oszczędny

@gregor1284

Dewizowiec przyjechał do Polski na polowanie i idzie do leśniczego po pozwolenie. Leśniczy bierze go na stronę i mówi:

-Wie pan co, tu już nie ma na co polować... zające pozdychały, lisy też pozdychały bo nie miały co jeść... Ale mogę panu dać pozwolenie na Cygana.

-Na Cygana??

-No tak, na Cygana.

-No dobra, to wezmę - Facet wziął, idzie sobie, nagle patrzy, a w  śmietniku grzebie sobie Cygan. Wyjął strzelbę i go zastrzelił. Natychmiast zjawia się policja. Facet zdziwiony wyjmuje papier:

-Wszystko jest w porządku panowie, ja mam tutaj pozwolenie!

-No tak... ale przy paśniku nie wolno!

FB_IMG_1607864043140.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v