Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Agrest napisał:

Czyli mało konkretny jesteś. Tylko owijać umiesz, nigdy prosto z mostu?

gdzie u nas mała rzeczka to tylko kładki są 😁

Ursus932 napisał:

@slawek74 i trafiają się głupie u was 🤔

siadka do owijania to 2zł

Opublikowano
9 godzin temu, Rolnik200598 napisał:

Czyli w 1983 bardzo prawdopodobne, że był jeszcze stary typ? I z ciekawości, czy jeszcze w 83 zakładali te dwuramienne kierownice? Takie jak w linku.

https://imged.pl/kierownica-niska-stary-typ-ursus-3303554011360-prl-pal-bakelit-24301897.html

mielismy taka prosto z salonu- kierownica byla trojramienna,os plaska, siedzenie na pewno grammer- dziecko nie zapomina gdy wlozy palce w prowadnice a ojciec wstanie😭

• Haha 4
Opublikowano
4 godziny temu, Uziu92 napisał:

dawaj go do mnie na spa i lifting, żeby się potem ładnie zaprezentował na zdjęciu :D

@pafnucy nie słuchaj Uzia. Dawaj go do mnie, za 2 tyś ogarnę i pług w gratisie dam 😎 

3 godziny temu, jacus napisał:

mielismy taka prosto z salonu- kierownica byla trojramienna,os plaska, siedzenie na pewno grammer- dziecko nie zapomina gdy wlozy palce w prowadnice a ojciec wstanie😭

Też tak miałem 😒

3 godziny temu, slawek74 napisał:

ale brzegi nie te 🤔🤣😜 chyba nie wtrzymam i się przejadę ale czy da adres🤔

popalone 🤣🤣

Załatwię Ci adres w ciągu 24 godzin w zamian za randkę z M. Wchodzisz w ten układ?🤔😉😂

3 godziny temu, Ursus932 napisał:

@slawek74 i trafiają się głupie u was 🤔

Jak tak czytam po ile gdzie się usługi robi to myślę se debile. Są i U nas hardy na robotę po kosztach paliwa i amortyzacji ale po co to?? Robi się po to by zarobić, najlepiej dużo. 

Opublikowano
9 godzin temu, soltys48 napisał:

@Agrest tą widziałeś?

Chyba widziałem. Tylko że w wypadku zmiany rozmiaru muszą być 2 szt.  Tu ma jedną. Do tego cena x2, kurier, 2x przekładka  na felgę i 1400 się zrobi

To wolę 1szt wymiarową za max 500 - 550 ogarnąć. I tamta jeszcze z felgą jest.

Panowie brać bo to obecnie poszukiwany rarytas, jeszcze w tej cenie... i razy 2 się sprzeda

https://www.olx.pl/oferta/kosiarka-e-301-pokosowka-CID757-IDInD26.html

Opublikowano
10 godzin temu, slawek74 napisał:

u jednego robiłem 3ha od koszenia do beli na podwórku i jeszcze stówę dołożył że robota zrobiona na czs

ciii niech mu gula skacze 😁 😉

Tak już mi skacze 🤦‍♂️ tylko ciekawe z jakiego powodu

7 godzin temu, danielursus3p napisał:

@pafnucy nie słuchaj Uzia. Dawaj go do mnie, za 2 tyś ogarnę i pług w gratisie dam 😎 

Też tak miałem 😒

Załatwię Ci adres w ciągu 24 godzin w zamian za randkę z M. Wchodzisz w ten układ?🤔😉😂

Jak tak czytam po ile gdzie się usługi robi to myślę se debile. Są i U nas hardy na robotę po kosztach paliwa i amortyzacji ale po co to?? Robi się po to by zarobić, najlepiej dużo. 

Bo czasami trzeba być człowiekiem a nie pijawką , zresztą nie wszędzie są takie ceny za mleko  jak na ścianie wschodniej , to i usługi inaczej liczone 

Opublikowano
10 godzin temu, KlimekPL napisał:

U ciotki sianokiszonke skręcał przez kilka lat jeden gość Zetorem 5211 i Sipmą Classic, bele były dobrze dobite i ciężkie ale zetorek dostawał w dupsko, oj dostawał.... ale w końcu doczekał się mocniejszego następcy.

dziwnie znajoma historia, jak z nad Wieprza...

• Haha 1
Opublikowano
6465 napisał:

@soltys48 @slawek74 u was bogate ludzie to tyle za toczenie kulek płacą.  U nas biedne to za 120 płaciłem 12zl za 130/13zl. Balot sianokiszonki na gotowo 50zl.

to rozpisz co za ile i ile balotów i ile ha

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Chyba widziałem. Tylko że w wypadku zmiany rozmiaru muszą być 2 szt.  Tu ma jedną. Do tego cena x2, kurier, 2x przekładka  na felgę i 1400 się zrobi

To wolę 1szt wymiarową za max 500 - 550 ogarnąć. I tamta jeszcze z felgą jest.

Panowie brać bo to obecnie poszukiwany rarytas, jeszcze w tej cenie... i razy 2 się sprzeda

https://www.olx.pl/oferta/kosiarka-e-301-pokosowka-CID757-IDInD26.html

A do czego to teraz używają?

Opublikowano
4 minuty temu, slawek74 napisał:

to rozpisz co za ile i ile balotów i ile ha

Jak rozpisać?  Słomy coś koło 250szt z coś koło 8ha. .  Sianokiszonka 14 z nie całego hektara. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v