Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Agrest napisał:

Czyli mało konkretny jesteś. Tylko owijać umiesz, nigdy prosto z mostu?

gdzie u nas mała rzeczka to tylko kładki są 😁

Ursus932 napisał:

@slawek74 i trafiają się głupie u was 🤔

siadka do owijania to 2zł

Opublikowano
9 godzin temu, Rolnik200598 napisał:

Czyli w 1983 bardzo prawdopodobne, że był jeszcze stary typ? I z ciekawości, czy jeszcze w 83 zakładali te dwuramienne kierownice? Takie jak w linku.

https://imged.pl/kierownica-niska-stary-typ-ursus-3303554011360-prl-pal-bakelit-24301897.html

mielismy taka prosto z salonu- kierownica byla trojramienna,os plaska, siedzenie na pewno grammer- dziecko nie zapomina gdy wlozy palce w prowadnice a ojciec wstanie😭

• Haha 4
Opublikowano
4 godziny temu, Uziu92 napisał:

dawaj go do mnie na spa i lifting, żeby się potem ładnie zaprezentował na zdjęciu :D

@pafnucy nie słuchaj Uzia. Dawaj go do mnie, za 2 tyś ogarnę i pług w gratisie dam 😎 

3 godziny temu, jacus napisał:

mielismy taka prosto z salonu- kierownica byla trojramienna,os plaska, siedzenie na pewno grammer- dziecko nie zapomina gdy wlozy palce w prowadnice a ojciec wstanie😭

Też tak miałem 😒

3 godziny temu, slawek74 napisał:

ale brzegi nie te 🤔🤣😜 chyba nie wtrzymam i się przejadę ale czy da adres🤔

popalone 🤣🤣

Załatwię Ci adres w ciągu 24 godzin w zamian za randkę z M. Wchodzisz w ten układ?🤔😉😂

3 godziny temu, Ursus932 napisał:

@slawek74 i trafiają się głupie u was 🤔

Jak tak czytam po ile gdzie się usługi robi to myślę se debile. Są i U nas hardy na robotę po kosztach paliwa i amortyzacji ale po co to?? Robi się po to by zarobić, najlepiej dużo. 

Opublikowano
9 godzin temu, soltys48 napisał:

@Agrest tą widziałeś?

Chyba widziałem. Tylko że w wypadku zmiany rozmiaru muszą być 2 szt.  Tu ma jedną. Do tego cena x2, kurier, 2x przekładka  na felgę i 1400 się zrobi

To wolę 1szt wymiarową za max 500 - 550 ogarnąć. I tamta jeszcze z felgą jest.

Panowie brać bo to obecnie poszukiwany rarytas, jeszcze w tej cenie... i razy 2 się sprzeda

https://www.olx.pl/oferta/kosiarka-e-301-pokosowka-CID757-IDInD26.html

Opublikowano
10 godzin temu, slawek74 napisał:

u jednego robiłem 3ha od koszenia do beli na podwórku i jeszcze stówę dołożył że robota zrobiona na czs

ciii niech mu gula skacze 😁 😉

Tak już mi skacze 🤦‍♂️ tylko ciekawe z jakiego powodu

7 godzin temu, danielursus3p napisał:

@pafnucy nie słuchaj Uzia. Dawaj go do mnie, za 2 tyś ogarnę i pług w gratisie dam 😎 

Też tak miałem 😒

Załatwię Ci adres w ciągu 24 godzin w zamian za randkę z M. Wchodzisz w ten układ?🤔😉😂

Jak tak czytam po ile gdzie się usługi robi to myślę se debile. Są i U nas hardy na robotę po kosztach paliwa i amortyzacji ale po co to?? Robi się po to by zarobić, najlepiej dużo. 

Bo czasami trzeba być człowiekiem a nie pijawką , zresztą nie wszędzie są takie ceny za mleko  jak na ścianie wschodniej , to i usługi inaczej liczone 

Opublikowano
10 godzin temu, KlimekPL napisał:

U ciotki sianokiszonke skręcał przez kilka lat jeden gość Zetorem 5211 i Sipmą Classic, bele były dobrze dobite i ciężkie ale zetorek dostawał w dupsko, oj dostawał.... ale w końcu doczekał się mocniejszego następcy.

dziwnie znajoma historia, jak z nad Wieprza...

• Haha 1
Opublikowano
6465 napisał:

@soltys48 @slawek74 u was bogate ludzie to tyle za toczenie kulek płacą.  U nas biedne to za 120 płaciłem 12zl za 130/13zl. Balot sianokiszonki na gotowo 50zl.

to rozpisz co za ile i ile balotów i ile ha

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Chyba widziałem. Tylko że w wypadku zmiany rozmiaru muszą być 2 szt.  Tu ma jedną. Do tego cena x2, kurier, 2x przekładka  na felgę i 1400 się zrobi

To wolę 1szt wymiarową za max 500 - 550 ogarnąć. I tamta jeszcze z felgą jest.

Panowie brać bo to obecnie poszukiwany rarytas, jeszcze w tej cenie... i razy 2 się sprzeda

https://www.olx.pl/oferta/kosiarka-e-301-pokosowka-CID757-IDInD26.html

A do czego to teraz używają?

Opublikowano
4 minuty temu, slawek74 napisał:

to rozpisz co za ile i ile balotów i ile ha

Jak rozpisać?  Słomy coś koło 250szt z coś koło 8ha. .  Sianokiszonka 14 z nie całego hektara. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v