Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, danielursus3p napisał:

Oohoho. Widzisz trzeba się było uczyć na moderatora to byś miał 😂 

Jaka?

Chyba słaba bo @radekz200jeszcze się nie chce zamienić😂

Samasz z 410. 

Tylko w tym tygodniu masz w domu siedzieć, bo jak będą wieźli to urzekniesz, a nie chce mi się jechać wstążki czepiać😂

6 minut temu, soltys48 napisał:

i przede wszystkim z porządnego czerwonego na niebieski???

Ja mam fobie na nh, jeszcze w żadnym nie siedziałem

😂

Opublikowano
13 minut temu, Bananek napisał:

ufff, sie odczepi wreszcie od mojej łunii. 😉

Nie mów hop. Może trzeba będzie sprzedać 😂

5 minut temu, karol6130 napisał:

Chyba słaba bo @radekz200jeszcze się nie chce zamienić😂

Samasz z 410. 

Tylko w tym tygodniu masz w domu siedzieć, bo jak będą wieźli to urzekniesz, a nie chce mi się jechać wstążki czepiać😂

Ja mam fobie na nh, jeszcze w żadnym nie siedziałem

😂

Na bogato kurcza. 

E no nie. Chlyba mam mało. Trzeba jechać do sklepu. Jedź czym prędzej bo urzekne😂

Chociaż znając tego handlowca to może przyjechać dopiero w maju na sianokosy😂 

Opublikowano

Termin wpisał na koniec lutego, mówił że do połowy lutego będzie, a dzwonił że na placu już jest. 

Opublikowano

Mi bieda wystarczy, taki wół roboczy. 

We wsi są dwa w dużych gospodarstwach i to chodzi, a premium z 11 roku już było parę razy w serwisie. 

Sławku cena za wysoka żeby do nich jechać. 

Kiedyś u nich za prasą byłem, jeszcze mieli plac w Dziewulach, przez telefon ładnie pięknie nie malowana, jak zajechałem to łańcuch nawet farbą ochlapany, opony łyse Stomil. 

Opublikowano
18 minut temu, karol6130 napisał:

We wsi są dwa w dużych gospodarstwach i to chodzi, a premium z 11 roku już było parę razy w serwisie. 

No bo mówią że JD skończył się na serii XX20.... 

Opublikowano

20 minut temu, karol6130 napisał:

Mi bieda wystarczy, taki wół roboczy. 

Sławku cena za wysoka żeby do nich jechać. 

Kiedyś u nich za prasą byłem, jeszcze mieli plac w Dziewulach, przez telefon ładnie pięknie nie malowana, jak zajechałem to łańcuch nawet farbą ochlapany, opony łyse Stomil. 

Co to za różnica w awaryjności czy bieda czy premium jak to wszystko to samo praktycznie, tyle że premium jest lepiej "ubrany" skrzynia ta sama tył ten sam, wszystko praktycznie to samo z tym że premium ma silnik 4 zaworowy a nie 2 jak bieda i turbo ze zmienną geometrią co też ma swój plus bo wkręca się strasznie szybko na obroty i nie ma turbo dziury jak to podobno w biedzie. Jak trafisz trupa to co byś nie kupil będzie się pier**lic 

Szukaj chociaż comforta jak nie chcesz premium, polbiegi w guzikach, lepszy układ nawiewów a nie w dachu jak w biedzie se 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v