Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
26 minut temu, Agrest napisał:

Być może że to ostatni wypust tego modelu i w tym samym roku wychodziły już 374.

Jak swój kupowałem to też napisali r93. A przy oględzinach na wielu częściach nabity rok 87. To mi odpowiedział że liczy się stan A nie rocznik😁.

Ale to jest zgnite i cena nie adekwatna według mnie.

Niby dokłada nowe błotniki i maskę ale ten rocznik mnie mnie ciekawi

Opublikowano

A co konetdata mówi?

W sumie to na prawdę stan mechaniczny się liczy A nie metryka.

Opublikowano (edytowane)
22 godziny temu, KaMel napisał:

Widziałem tu kilka osób z okolicy. 
Gdzie oddajecie pompy wtryskowe do regeracji?

okolice Lublina/Krasnegostawu

Ja woziłem do Hrubieszowa. Podobno w Szopinku jest też dobry majster

@jahooo może o ten Szopinek chodzi? Gość podobno uczył w szkole w mechaniku w Zamościu i słyszałem dobre opinie o nim.

Edytowane przez rafal4610
Opublikowano

Nie, koło Hrubieszowa, ten w Szopinku to z pompami rotacyjnymi tak sobie

W Fajsławicach kiedyż mieli dobrego machera w Rolmechu, ale nie wiem, czy jeszcze robi. No i agrohurt w Krasnymstawie

Opublikowano
5 minut temu, rafal4610 napisał:

W Szopinku też robi rotacyjne

A mają gdzieś tam w okolicy rotacyjną na sprzedaż?

Opublikowano
4 minuty temu, rafal4610 napisał:

Yyyy pompe? Wątpie czy znajdziesz, no chyba że o kosiarke ci chodzi, ale my tu o pompach paliwowych

O kosiarkę.

Opublikowano
24 minuty temu, rafal4610 napisał:

W Szopinku też robi rotacyjne

woziłem do niego CAV i tak średnio to wychodzi u niego, moja pojechała do poprawki do innego pompiarza i dopiero zaczęła pracować

Opublikowano
5 minut temu, grzesiek1098 napisał:

Bracie ja nie z tych co wszędzie zniżek szukają. 

Tylko  przesyłka trochę droga. Korzystałeś kiedyś z furgonetka.pl?

Wychodzi raptem kilka zł taniej, i muszę pilnować kiedy kurier przyjedzie

Pocztę mam koło pracy, to jak siedzę i nie ma zgłoszeń to najczęściej w godzinach pracy sobie wyskocze i wysyłam

Jeśli będziesz kolejnym razem zamawiał to pamiętaj, przypomnij się, zawsze to trochę taniej będzie, jako rekompensata drogiej wysyłki😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v