Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
30 minut temu, Agrest napisał:

Co prawda nie do mnie ale pozwolę sobie wtrącić.

Po Austrii takie cuda dawniej też jeździły tyle, że z kabiną i szybami. Burty były wymienne i adapter do rozrzutnika się zakładało a z przodu kosiarka lub tasmowka. Zakochałem się w tym od pierwszego wejrzenia ale do dziś nie wiem jak to się nazywa.

Opublikowano

migacz napisał: 1 godzinę temu, szymek napisał: nie potrzebuję ktoś pługa? mam akpila km180 4 skiby na sprzedaz Ile za taki i gdzie no i czemu tak drogo. małopolska 25 tysięcy do necjacji pług na azurach z przedpluzkiem kukurydzianym

Opublikowano
1 godzinę temu, SamaPrawda napisał:

Handlarze mają jakieś strajki czy co się dzieje? Patrząc na ciągniki za około 35 tyś nie ma nic ciekawego od jakiegoś czasu...

wybrane wszystko .ci co pakiety biora to wszystkie trupy zbieraja .nic z ogloszenia sie nie kupi.

1 godzinę temu, jahooo napisał:

Wszystko wykupione i trzymają jako lokatę kapitału

a i za granicę ciężko pojechac bo wszędzie pozamykane i kwarantanna

co wyzamykane? chyba burdele w niemczech ,tu sie z toba zgodze.-jest poprostu przejebane!!!

wrocilem w niedziele z francji ,wszystko otwarte,markety, sklepy. w hotelu spalem bez problemu,tylko sniadań nie daja

1 godzinę temu, rafal3939 napisał:

Do Belgii Holandii czy Francji można normalnie jechać ale pewnie boją sie

tak .masz racje wszyscy sie boja bo za granica jest diabel!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano
24 minuty temu, szmergiel napisał:

tak .masz racje wszyscy sie boja bo za granica jest diabel!!!!!!!!!!!!!!!!

ale już wróciłeś. 😈

Opublikowano
3 minuty temu, szmergiel napisał:

7tys za 4 skibowy plug obrotowy???? przeciez to jakas kpina .za takie pienaidze sa zlomy.cyrk poprostu.

Cena jak cena ale jeśli odkładnice były malowane to z automatu omijać trzeba bo mogą wyjść takie perełki jak ta z linku. 

Opublikowano
48 minut temu, szmergiel napisał:

7tys za 4 skibowy plug obrotowy???? przeciez to jakas kpina .za takie pienaidze sa zlomy.cyrk poprostu.

Przecież na filmie to trójka. 

Opublikowano
4 godziny temu, szymek napisał:

nie potrzebuję ktoś pługa? mam akpila km180 4 skiby na sprzedaz

2 miesiące wcześniej byś gadał byśmy po handlowali.  W grudniu kupiłem km80 a wolał bym 180.

Opublikowano
9 godzin temu, igor10246 napisał:

myślałem nad hardoxem,kupić płakowniki i wycinać, bo nie dopasuje  tak z redlicy itp żrby to miał ręce i nogi

też myślałem ale na gorąco mógłbym rozhartować a 1 sztuka kosztuje 36 zł, potrzebuje 144

https://spaldings.co.uk/products/sp-website/agriculture/grassland-parts/aerator-blades/aerator-blade-fits-all-ritchie-models

Idź do jakiejś firmy  co mam laser lub wodę i niech Ci wytną z hardoxa 600 albo na szybko z OLX https://www.olx.pl/oferta/bijaki-do-mlyna-mlotki-noze-rozdrabniacza-sita-hardox-przesiewacza-CID757-IDH1ryo.html#72f45d2524

zadzwoń  niech wycenią. co chcesz. 

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

To szybko ogłoś swojego i dobij targu. 😉

Doczytałem że ażur. Boję się tego na 6klase. 

A i używany 25k to żadna rewelacja. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v