Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, ostatnio odpuściła. Ale staram się nie wchodzić jej w kompetencje 🤔 przerzuciłem pmr, wyciągnąłem obornik z obydwóch stron, po scielilem, jalowkom tez po scielilem i dałem kiszonki. A na dojeniu to tylko proboszcza tresowalem żeby kota nosił 🤔

Opublikowano
11 godzin temu, Mateusz3512 napisał:

Najlepsza, a jeszcze tym samym się jeździło i zdawało, ja jeździłem Proximą 65 , teraz już chyba JD mają

ad0a6e2653b1dd0b087d7d182345b20e7427dab6.jpg

wałowa ma teraz tez zetora tylko nowego z czerwonymi kołami, JD ma inna druga firma bodaj koliberek.

Opublikowano (edytowane)

Kiedyś ten łuk było najciężej zrobić oczywiście do tyłu 5 minut się miało ale do 1,5 minuty dało się wyrobić i potem na miasto,ja zdawałem jak od 17lat można było mieć prawko więc zrobiłem samochód i ciągnik na raz choć ciągnik od 16 lat było można.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
1 godzinę temu, pafnucy napisał:

powiedz mi szczylu dlaczego wchodzisz i obrażasz mnie bez powodu? masz coś do mnie to pisz wprost. masz ochotę to i spotkać się możemy.

To Ty próbujesz mnie sprowokować popatrz na swój post wcześniej później na kolejne przemyśl co napisałeś i wtedy możemy dyskutować. 

Opublikowano
6 minut temu, pafnucy napisał:

nie gadam z byle kim

Też jestem tego samego zdania 😉

Opublikowano
9 minut temu, Pomorzanin1222 napisał:

Czy na umowie zleceniu jest coś takiego że dostane kare jesli zakończe współprace z daną firmą bo w umowie napisali że są jakieś kary  czy to jest zgodne z prawem czy moge to bez przeszkód zrobić?

Śmigaj do radcy prawnego albo szukaj w necie ale na zleceniu mogą Cię w pompkę cmoknąć przynajmniej tak było wcześniej ale czasy się zmieniają więc warto zapytać kogoś kto się zajmuje takimi sprawami na codzień.

Opublikowano

Nie powiem. Wątek ciekawy ale wpierw myślałem, że komuś na priv wlazłem a to jednak nadal znaleziska z allegro 😂

Widać furtka to zdanie "i nie tylko".

A nic czytam dalej 🧐

Opublikowano

Toć całe forum już naczelny trol opanował ze swoją klika z rozmowami o niczym w co drugim temacie i tyle 😂

Opublikowano
37 minut temu, Uziu92 napisał:

nie wiem dokładnie ale chyba tak.

Patrzyłem na WORD Łomża to widać że jest na tandemie czyli trzeba myśleć żeby zrobić T. Dwa razy w roku się jeździ po asfalcie to będzie się jechało bez strachu. 

Opublikowano

Zrób sobie e do B. Odchodzi Ci koszt egzaminu teoretycznego 

Opublikowano

Word zazwyczaj jest w większym mieście, jak ja zdawałem to mniej więcej wiedziałem gdzie mogę jechać, bo po prostu dalej były zakazy dla traktorów, dodatkowo egzaminatorzy niechętnie jeżdżą ciągnikami bo trzęsie i wgl, dlatego te egzaminy nie trwają długo i są stosunkowo łatwe.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v