Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 minut temu, lamboEVO100 napisał:

@Belaruss820

@Ursus932 podstawowy błąd, nigdy nie lekceważ przeciwnika, tym bardziej jak go na oczy nie widziałeś 🤣

Ursus to jakoś mocno wyszczekany się zrobił ostatnio na tym forum. Tyle, że z tych jego słów nigdy nic jeszcze nie wynikło

Opublikowano
21 godzin temu, daron64 napisał:

Msx to tylko na forum widziałem :(

No niektórzy mają kasę. Rób tak, żeby też mieć satysfakcjonująca Cię ilość.

Czemu? Nie masz żadnych naprawdę bogatych znajomych? Tzn naprawdę, jak na takie warunki zwykłego zjadacza chleba. Przez sam okres kształcenia to trafiały się ludzie, krórych rodziny miały: stadniny koni, sieci sklepów, skupy rolne z firmami transportowymi, zakłady przetwórstwa, duże szkółki drzewek itd. A młodzi to na 18stke nowe BMW 3, to inny kilkuletnim BMW 5, to inny na życie dostawał po 5k na miesiąc od rodziców itp.

Dla niektórych życie, to taka gra na kodach :)

Oczywiście pieniądze szczęścia nie dają, ale jednak pozwalają żyć spokojniej.

Zacytowałem, zanim zobaczyłem, że kolega Ci odpowiedział :)

I jak to jeździło w porównaniu do zwykłej 1.8?

Jak mi się kiedyś Galant podobał ehh, jeszcze jakby vr4 było :)

Wersja msx lepiej smigalo od gdi a galant/legnum vr4 to już wogóle inna liga tez takim jeździłem na zlocie mitsumaniaków.Galant 1997-2004 nadal jest jednym z najładniejszych aut jakie widziałem przynajmniej dla mnie.BMW sie chowa przy nim z tamtych lat.

• Like 1
Opublikowano
16 minut temu, jahooo napisał:

Kobiety nie da się zmienić. Można zmienić kobietę, ale to nic nie zmienia

Jest kobita- jest problem. Nie ma kobity nie ma problemu, tyle, że obiad sobie trzeba samemu ugotować. 

Opublikowano (edytowane)

G... prawda

Pójdziesz w świat, to dopiero starzy na Ciebie wsiądą, i jeszcze córeczkę którą jak słyszymy ich bardziej się słucha będą wbijać w głowę że jak już raz poszedł to i kolejny raz pójdzie, po co ci taki chłop. A jak córka posluchana to tak będzie myśleć. Ja bym się stamtąd nie ruszył na krok, olac gospodarkę, iść na etat, a w żadnym wypadku nie zostawiać żony i dziecka samym sobie

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano
2 minuty temu, deSilva napisał:

Tak to jest jak się idzie do teściów, a nie przygląda się im za kawalera czy da się z nimi w ogóle wytrzymać.    :P

Za kawalera często teście są dogadywał i... Potem się wszystko odmienia jak cały czas siedzisz i słuchasz biadolenia.....

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik200598 napisał:

Jest kobita- jest problem. Nie ma kobity nie ma problemu, tyle, że obiad sobie trzeba samemu ugotować. 

sporo więcej trzeba samemu. :D

Opublikowano
1 minutę temu, PRZMAS19821982 napisał:

Za kawalera często teście są dogadywał i... Potem się wszystko odmienia jak cały czas siedzisz i słuchasz biadolenia.....

Za kawalera to była wersja DEMO, bo przecież córkę trzeba za mąż wydać, no nie ?

• Haha 1
Opublikowano

Rozmawiaja kumple:

-no i co pokazales zonie i tesciom kto wkoncu  rzadzi w domu?

--no pewnie,i nadodatek przyszli wszyscy do mnie na kolanach....

-i co powiedzieli?

--Wylaz spod lozka ty tchórzu!!!

• Thanks 1
  • Haha 8
Opublikowano
1 minutę temu, pafnucy napisał:

sporo więcej trzeba samemu. :D

No jeszcze prasować i sprzątać ale to prostsze od gotowania. 

Opublikowano
3 minuty temu, PRZMAS19821982 napisał:

Wszystko zależy ile teściowie mają już lat, jeżeli są jeszcze młodzi, to się nie dziwcie że nie chcą oddać rządów i być na utrzymaniu zięcia, a dużo młodych ludzi tak podchodzi - wziąłem córkę i robię to mają mi oddać rządy.

Opublikowano
Przed chwilą, jahooo napisał:

I seks na własną rękę

Ta kwestia mnie nie dotyczy to i nie ma problemu. 

Opublikowano
39 minut temu, Belaruss820 napisał:

Juz się odezwałem dlatego od świąt z teściem nie gadam,mówiłem żonie nie raz że idzie się za****ćw tym wszystkim i albo robimy po mojemu i się rozwijamy albo mam wyjebane i idę na etat, to mnie odsyła do rodziców (więc stoi za starym) bo kontakt źle tutaj (a jak ma być?)

@bratrolnika przeczytaj to wyżej dokładnie

Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

A które to te podhujki robią? 🤔 nie czytam wszystkiego ale nie zauważyłem. 

@Belaruss820 zaproś jutro szwagra do pomocy,  kup 1,5l dobrego bimbru i wypijcie po robocie porządnie.  A jak się stary co odezwie to będziesz miał więcej odwagi go porządnie opierdolić!!! 

Bo mi cię szkoda chłopie. 

Dobrze gadasz ale wypić trzeba przed robotą .a kto chce rządzić niech zapier..la  . 

• Like 1
Opublikowano
27 minut temu, 6465 napisał:

Na moją kolekcję to za drogi gips. 

Poczekaj dozbieraj, ewentualnie kup i "dziel" się pasja ze znajomymi to moment się zwróci. Szwagier który nie podziela tego hobby? To na pół 

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, lamboEVO100 napisał:

@bratrolnika przeczytaj to wyżej dokładnie

No właśnie,.Teraz pytanie czy odsyła go do swoich rodziców,czyli teściów kolegi żeby się rozmowili, czy odsyła do domu rodzinnego twierdząc że jak nie chcesz pchać gospodarki dalej to spier...

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano
6 minut temu, bratrolnika napisał:

No właśnie,.Teraz pytanie czy odsyła to do swoich rodziców,czyli teściów kolegi żeby się rozmowili, czy odsyła do domu rodzinnego twierdząc że jak nie chcesz pchać gospodarki dalej to spier...

Może i racja, ja od razu drugą opcję założyłem

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v