Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ZetorMisio napisał:

48 minut temu, soltys48 napisał:

Żeby nie spłoszyć klienta powiem ładnie 🤭

Farmtrac miał co robić

A ten Twój farmsrak ile ma 🐎? U mnie jeszcze jest w garażu stara 6 Polsko/czechosłowacka, i to by w tym chodziło a MTZ tylko  razie w. No ale w razie tego W chciałby mieć czym robotę w polu dokończyć..

@slawek_74 a ten Twój agregat co to koło drogi stoi to ile ma szerokości i ile 🐎go ciąga?

5m razol fend 312 115km starych

• Thanks 1
Opublikowano
59 minut temu, jahooo napisał:

7-8 tys, za tyle można kupić taki zestaw, brona 3-4 tys

8 widziałem z siewnikiem amazone, ta hassia jakoś starodawno wygląda... nie miałem z tym styczności, ale to żmudna robota chyba takim zestawem? Nie napędzi 

Opublikowano

dźwignia od skrzyni jak by miała półbiegi, skrzynia 15/15 z rewersem, szkoda że z prawej strony, trochę zdezelowany wizualnie, ale nie wygląda na leśnika, nie pamiętam które modele miały problem ze skrzyniami z mechanicznym rewersem, silnik 6tka to na plus na pewno, cena mi się wydaje adekwatna jeśli mechanicznie bardzo dobry 

Opublikowano (edytowane)

@jahooo Super, dzięki. Dla mnie to 30/32/34 w maxie ze względu na wielkość hedera. Max 4.8m. 

Edytowane przez danielursus3p
Opublikowano
1 godzinę temu, igor10246 napisał:

dźwignia od skrzyni jak by miała półbiegi, skrzynia 15/15 z rewersem, szkoda że z prawej strony, trochę zdezelowany wizualnie, ale nie wygląda na leśnika, nie pamiętam które modele miały problem ze skrzyniami z mechanicznym rewersem, silnik 6tka to na plus na pewno, cena mi się wydaje adekwatna jeśli mechanicznie bardzo dobry 

Dzięki kolego, a jaki problem był z tymi skrzyniami?. A silnik tam jest na normalnej pompie wtryskowej?.

Opublikowano
19 minut temu, soltys48 napisał:

Nie, miedź czytaj spawarki to kogo innego domena🤣

Potrzebuje w miarę lekki silnik ok 2-3kw do żmijki

a chcesz być nowoczesny i mieć żmijke akumulatorową ? Bo mam silnik kołnierzowy chyba 3.6kW 48v

Opublikowano
soltys48 napisał:

2 godziny temu, Steyerek8100 napisał:

Oba kołnierzowe? Ile mogą wazyć? 

Mam tylko 1🤗 według tabliczki możliwość podłączenia 2.2kw albo 2.6kw a waży 16 kg, kołnierz możliwość odkręcenia Silnik praktycznie sprzedany jutro na 100%bede wiedział.

Opublikowano
emilchaja napisał:

1 godzinę temu, igor10246 napisał:

Dzięki kolego, a jaki problem był z tymi skrzyniami?. A silnik tam jest na normalnej pompie wtryskowej?.

mam dwa takie we wsi z 2003 roku kupione jako nowe jeden chodzi lux a drugiemu kat skrzynię zarżną

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v