Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, DANDYS napisał:

@danielursus3p to któe by wyttrzymało ;)

Życia byś nie miał już z kobietą . Siadło by na głowę konkretnie😂

Opublikowano
3 minuty temu, Cebulj napisał:

to o czym rozmawiałęs

Tu nie miejsce na takie pisanie, laske trzeba wyczuć o czym lubi gadać. O sobie jak naj mniej.

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

Tu nie miejsce na takie pisanie, laske trzeba wyczuć o czym lubi gadać. O sobie jak naj mniej.

to ja dziękuję tego nie potrafię. Wolę być kawalerem

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

A czemu? Końcówka i nie tylko sugeruje, że należy rozmawiać 

Opublikowano

Ojeju nie tacy nudziarze znaleźli swoje połowice 😊😊 oglądam teraz daleko od szosy i szkoda mi Bronki😕

Opublikowano

kurła to ja ze swoja na poczatku chyba do 4-5 nad ranem siedziałem gadaliśmy, i teraz mi wypomina ze siedziała ze mna ja jej głupty gadałem , na obiecywałem a teraz 21 d*pa w druga strone i spie 😂k**wa co sie na slucham to swoje 😕

Opublikowano
DANDYS napisał:

kurła to ja ze swoja na poczatku chyba do 4-5 nad ranem siedziałem gadaliśmy, i teraz mi wypomina ze siedziała ze mna ja jej głupty gadałem , na obiecywałem a teraz 21 d*pa w druga strone i spie 😂k**wa co sie na slucham to swoje 😕

A moja mi gada ze na wycieczki juz nie jeździmy. Kiedyś to na spontanie się gdzieś leciało a dopiero 1,5 roku po ślubie. Dzieciaka jeszcze nie mam musze się bardziej postarać to baba będzie miała zajęcie ; )

Opublikowano
6 minut temu, Cebulj napisał:

to ja dziękuję tego nie potrafię. Wolę być kawalerem

bo musisz znaleść taką co chce z Toba rozmawiać albo Ci poznac , bo jak z taka znajdziesz co nie chce to ch*j , 

i kiedys szef były mi powiedział ze miec lepiej kilka kolezanek niz jedna zone 

Opublikowano
5 minut temu, DANDYS napisał:

Było nie obiecywać Miałbyś spokój 😃

Opublikowano
2 minuty temu, akooo napisał:

A moja mi gada ze na wycieczki juz nie jeździmy. Kiedyś to na spontanie się gdzieś leciało a dopiero 1,5 roku po ślubie. Dzieciaka jeszcze nie mam musze się bardziej postarać to baba będzie miała zajęcie ; )

no to bedzie Ci pierdzielić ze jej nie pomagasz przy dzidzi , 😅

@danielursus3p trzeba było jakos dobre wrazenie robić :D 

Opublikowano

Ale się oczytalem. Kilka stron do nadrobienia. Już cytować się nie chce ale odnosząc się do wypowiedzi to ja w wieku 9 lat miałem 42°C to jak.jezdzilismy po szpitalach w Zamościu to nie chcieli mnie przyjąć bo dziecięcego oddziału nie było i do Tomaszowa lubelskiego mnie zawieźli. Lekarze podejrzewali zapalenie opon mózgowych ale okazało się że to była ostra swinka, wyglądałem raczej jak knur na gębie. Dodatkowo było to w lipcu i upały były straszne. 

RMG warto wziąć bo łatwa kasa ale @Rolnik1973 tu na naszych terenach to wskazane ziemniaki albo dynie do wzrostu. Wiem bo żona w odrze w wisznicach pracuje. Zależy ile tego pola masz, u nas było za dużo zwierząt to na teścia przerzuciliśmy i jakoś się załapaliśmy.

Odnośnie bójek,to kiedyś więcej grało się w piłkę w kilka wiosek. Przyjechali do nas chłopaki których sie znało od dzieciaka. Jeden złamał nogę bo źle stanął,złamanie otwarte,drugi zaczal się do nas sapać i z nożem do mojego brata, a gowniarz może miał z 12 lat i nie potrzeba dyskoteki. Chociaż na sąsiedniej wiosce co chwilę zakaz był z gminy bo u ludzi sztachet w płotach już brakowało.

• Like 1
Opublikowano
11 godzin temu, 6465 napisał:

To gdzie ty na Rowiska na disco jeździłeś? Ja też tam byłem kilka razy. 

Tez bywałem

10 godzin temu, 6465 napisał:

Nie do końca,  widziałem pojedynek dwóch takich co różnicy w wadze było z 50kg i ten chudy kabana obskoczył.

Był u nas taki Piotruś, jeszcze mniejszy jak ja, a mial w łapie taką siłę, ze jak na zabawie którego by nie strzelił to juz nie trzeba było poprawiać.

Zanim duży rękę zdążył podnieść to juz go zbierali z podlogi

34 minuty temu, radekz200 napisał:

Pafnucy leć się przeleć po podworku i zrob jakieś ciekawe zdjecie na niedziele żeby było co komentować 😂😂 a jak ziąb to przeszukaj telefon 

A ja mogę zdjecie dać???

22 minuty temu, akooo napisał:

Daleko od szosy ogląda który?

Na którym programie???

19 minut temu, Cebulj napisał:

Wolę być kawalerem

Zmienny zes jak baba w ciąży, trzy strony temu post ze musisz babe mieć na juz, a teraz ze jednak wolisz kawalerem być. Moge mieć do ciebie prośbę???

11 minut temu, akooo napisał:

Jak świeżo po ślubie jesteś i dzieciak mały to ty jesteś na dorobku, i nie ma się co dziwić ze wycieczek nie ma. Miałem tak samo, za jakiś czas się odkujesz i zaczniesz świat zwiedzać

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v