Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Przed chwilą, Belaruss820 napisał:

przeznaczenie

A jest takie coś? Bo mi się zdaje, że nie.

Jest. Twoje przeznaczenie to bzykanie. Ale tylko te u pszczół. 😉

Opublikowano
kris91 napisał:

2 minuty temu, Bananek napisał:

Tylko sztachet naszykuj.

Pójdę w las i natnę takich drągów, że 2 będzie musiało podnosić 🙊🙊🙊

A dla mnie lżejsze. 😉 Bo coś mnie coraz mniej.

Opublikowano
24 minuty temu, kris91 napisał:

Wlasnie siedzę i każdy szczegół sprawdzam 🙊

No wiesz co, też mam brodę i wąsy, nieduże ale są 😬

Jak jasiek z klanu? 

23 minuty temu, kris91 napisał:

Ona mnie 😒

Myślisz że nie spytałem? Pierwsze pytanie na mesendżerze 🙊🙊🙊

Ona chce zrobić z Tobą to co Ty myślałeś zrobić z nią 🙊

Opublikowano

Próbuje na dzisiaj wprosić, bo napisałem że trzeba dobrze śruby dokręcić żeby nie iskrzyło bo samochód się zapalić może i jestem już 50/50 jedną nogą tam a drugą u siebie jeszcze 😬

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, kris91 napisał:

Się wie, z kuriokiem bitkę zrobicie żeby młodzi szczęśliwi byli 🙊🙊🙊🙊

No ściąłem bo 10min roboty było, najlepsze że jeszcze zapłacić chciał ale ja tam nic nie chciałem i teraz przez odsetki będę musiał córkę zabrać 😂😂😂😂

Zawsze to 1 znajomy więcej 😂😂😂😂😂

To już masz plusa u przyszłego teścia 😎

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Jak jasiek z klanu? 

Ona chce zrobić z Tobą to co Ty myślałeś zrobić z nią 🙊

Nie wiem, nie oglądam 🤔 Ze ona też chce ze mną krowy doić? 😂😂😂😂

Opublikowano
16 minut temu, kris91 napisał:

W lato ścinałem tam drzewo u siebie i mnie chłop obcy poprosił czy bym i u niego nie ściął, bo ciągnika nie ma i w sumie mu imię swoje mówiłem i on swoje ale w nazwiska nie szliśmy, bo nie znał nikogo a to wychodzi że to jej ojciec i mówił że z żoną i dziećmi przeprowadzili się 🤔

czasem warto być uczynnym i grzecznym. co to by było jak byś go wyzwal wtedy 🙉

Opublikowano
1 minutę temu, kris91 napisał:

Próbuje na dzisiaj wprosić, bo napisałem że trzeba dobrze śruby dokręcić żeby nie iskrzyło bo samochód się zapalić może i jestem już 50/50 jedną nogą tam a drugą u siebie jeszcze 😬

Uważaj żebyś gwintu nie zerwał 🙊🙊

Opublikowano
22 minuty temu, kris91 napisał:

Jeszcze nie jestem pewien, że ona tam mieszka, ale 90% zgodności zdjęć z okolicy 🙊 1km do niej bym miał 🕺🕺🕺

W nocy byś wracał a śnieg by padał to nawet by nikt nie wiedział że byłeś. Na cholerę messenger jak możecie krzyczeć do siebie. 

Bierz klucz i jedz jej tą klemę dokręć, żeby się cela w akumulatorze nie upalila. Bezpieczniki też weź w razie czego 

23 minuty temu, jahooo napisał:

nie znasz dnia ani godziny - po kurę z babcią przyjedzie i masz babo placek

I alimenta. A to dużo nie brak pfft i już 🤷‍♂️

Opublikowano
2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

To już masz plusa u przyszłego teścia 😎

Ja jestem bardzo uczynny człowiek, raz na mieście też dziadziusiom jakimś pomagałem zepchnąć samochód bo reszta baranów tylko trąbili i w ciul korek się zrobił 🤷‍♂️ Dziadzie najlepsze bo mogą wnuczkę mieć na wydaniu 🤠🤠🤠

Opublikowano
21 minut temu, kris91 napisał:

W lato ścinałem tam drzewo u siebie i mnie chłop obcy poprosił czy bym i u niego nie ściął, bo ciągnika nie ma i w sumie mu imię swoje mówiłem i on swoje ale w nazwiska nie szliśmy, bo nie znał nikogo a to wychodzi że to jej ojciec i mówił że z żoną i dziećmi przeprowadzili się 🤔

Łe to już po chłopie 🙊

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, HF86 napisał:

czasem warto być uczynnym i grzecznym. co to by było jak byś go wyzwal wtedy 🙉

Ooooo dzień dobry, to Pan 😂😂😂

4 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Uważaj żebyś gwintu nie zerwał 🙊🙊

Będzie dłuższą robota 🙊 Jeszcze deszcz pada to może ślisko będzie 👀

Edytowane przez kris91
Opublikowano
Przed chwilą, kris91 napisał:

Ja jestem bardzo uczynny człowiek, raz na mieście też dziadziusiom jakimś pomagałem zepchnąć samochód bo reszta baranów tylko trąbili i w ciul korek się zrobił 🤷‍♂️ Dziadzie najlepsze bo mogą wnuczkę mieć na wydaniu 🤠🤠🤠

A już myślałem że Cię ta renta sybiracka pociąga 🤣

Opublikowano
1 minutę temu, kris91 napisał:

Dziadkom zawsze bo i oni nieraz pomogą ale takim młodzieniaszkom, których się nie zna to nie...

• Confused 1
Opublikowano
16 minut temu, kris91 napisał:

Się wie, z kuriokiem bitkę zrobicie żeby młodzi szczęśliwi byli 🙊🙊🙊🙊

No ściąłem bo 10min roboty było, najlepsze że jeszcze zapłacić chciał ale ja tam nic nie chciałem i teraz przez odsetki będę musiał córkę zabrać 😂😂😂😂

Zawsze to 1 znajomy więcej 😂😂😂😂😂

Tam zamiast bitki to kabaret by mógł być 🙊

Opublikowano
1 minutę temu, HF86 napisał:

A już myślałem że Cię ta renta sybiracka pociąga 🤣

Za pomoc proszę podpisać tu na dole 😂😂😂😂

Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Tam zamiast bitki to kabaret by mógł być 🙊

Chceta mojego nieszczęścia? Wesele bez bitki to nie wesele, a młodą to łukiem omijać 🤔

Opublikowano
15 minut temu, Belaruss820 napisał:

@kris91 juz jest dobrze,bo sama poszukała Cie na fb, wiec moze jej po glowie chodzą kosmate myśli. Jedz jutro i kuj zelazo poki gorące. Ciekawe jak ta historia sie zakonczy. A moze bylo tak, ze jej ojciec jak wrocił do domu powiedzial córce ze kawaler jest dla niej,ale nazwiska nikt nie znał, znajomych nie mieli to nie wiedzieli gdzie szukac. Az wkoncu przeznaczenie Was dopadło 😀

To @kris91 to taki miejscowy Kolasa? 

• Haha 2
Opublikowano

ile za pisanie na af podczas godzin pracy im doliczyć 🤔

Opublikowano
13 minut temu, Bananek napisał:

Ojojoj, nie dojadasz? 

13 minut temu, Bananek napisał:

Ojojoj, nie dojadasz? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v