Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, akooo napisał:

Bede,bede jakiego Heńka się weźmie jeszcze i biznes się kręci.

Najpierw sobie siądź i policz wszystko dokładnie. Jak już w tym kierunku iść to coś specjalistycznego, ale to też trzeba mieć praktyki trochę. 

Opublikowano
22 minuty temu, Łolek napisał:

I wszystko jasne 

Pioter nie gniewaj się alenic nie użyłeś bo 16 czy 17 lat to największe numery się wywijało oczywiście ojce wiedzieli mniej więcej gdzie się jest jak o 3 rano mnie nie było to już się martwili i był dym

Nie wiem co miałbym używać🤔 Żyłem bez zabaw, imprez, do 18 to nawet alkoholu specjalnie nie pijałem. Nie palący od zawsze, nie udzielający się w żadne "spiski", ot zwykły szary uczeń, który po wyjściu ze szkoły nie zajmował się zabawą i z 90% innych uczniów z klasy nie miał kontaktu.

Opublikowano
Piotrek1975 napisał:

Uziu92 napisał:

mnie i tak nikt nie pobije , 156 rozrzutników 10 tonowych w tym roku i 8szt 3.5 tonowych rozwiezione 👍 kto da więcej ?

Po uja się o gówno bić? Mi zbrzydło to gówno wolę iść do pracy i żyć jak człowiek.

to pulpa z pieczarek, chce się plony 8 + to trzeba walić towaru. Odkąd zacząłem to stosować na grubo to jak pszenice sprzedaje to wiem że żyje .

Opublikowano
Uziu92 napisał:

Piotrek1975 napisał:

Uziu92 napisał:

mnie i tak nikt nie pobije , 156 rozrzutników 10 tonowych w tym roku i 8szt 3.5 tonowych rozwiezione 👍 kto da więcej ?

Po uja się o gówno bić? Mi zbrzydło to gówno wolę iść do pracy i żyć jak człowiek.

to pulpa z pieczarek, chce się plony 8 + to trzeba walić towaru. Odkąd zacząłem to stosować na grubo to jak pszenice sprzedaje to wiem że żyje .

To gratuluję i powodzenia👍

Opublikowano
6465 napisał:

Myślałem że ta na Lidzbark będziesz jechał. Tam to nie lubiłem jeździć Lidzbark Pieniężno Górowo Iławeckie dziury Ze szok.

Gdzie można dziś będzie obejrzeć walkę tańculi ze starym murańskim?

https://youtu.be/T3TV7VBCM-M

Opublikowano
13 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie wiem co miałbym używać🤔 Żyłem bez zabaw, imprez, do 18 to nawet alkoholu specjalnie nie pijałem. Nie palący od zawsze, nie udzielający się w żadne "spiski", ot zwykły szary uczeń, który po wyjściu ze szkoły nie zajmował się zabawą i z 90% innych uczniów z klasy nie miał kontaktu.

A pozwól że jeszcze wrócę do motocykli. Pamiętaj że mam 34 lata, prawko od (o kurde) już 15 lat, więc jakaś wprawa jest,byle co na drodze mnie nie przestraszy, pomyślałem sobie parę lat temu że młodszy już nie będę, na starość mam sobie kupić, kiedy będę już ledwo co widział i ledwo co się ruszał???

Ale młodziaki na dużych motorach to faktycznie niebezpieczeństwo

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, kris91 napisał:

Koparka wykopie Cię na bruk 🤭🤭🤭

Się śmiejesz ale znam takiego bystrzache co robił za 2/3 tego co wszyscy - dziś jest dziadem. Nic mu nie zostało. 

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

A pozwól że jeszcze wrócę do motocykli. Pamiętaj że mam 34 lata, prawko od (o kurde) już 15 lat, więc jakaś wprawa jest,byle co na drodze mnie nie przestraszy, pomyślałem sobie parę lat temu że młodszy już nie będę, na starość mam sobie kupić, kiedy będę już ledwo co widział i ledwo co się ruszał???

Ale młodziaki na dużych motorach to faktycznie niebezpieczeństwo

Jeśli tylko Ci się to podoba to miej, przecież zakazu na to nie ma. Dla mnie i moich potrzeb bezsens. 

Opublikowano
29 minut temu, GRZES1545 napisał:

Wiem, odgórne utrudnienia niestety. Teleporada do Dr. Bodnara z Przemyśla, w necie kontakt znajdziesz. Niektórym udało się przez internet kupić, teraz chyba blokują sprzedaż tego leku, i nie każda apteka go ma. Bardzo Cię męczy?

Ja to nie odczuwam 

Żono chodzi taka jak by ją ktoś przeżył i wypluł ,brak węchu i bule mięśni

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v