Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
24 minuty temu, HF86 napisał:

długo się nie utrzymasz bez picia 🙃

polityka to k**estwo. strasznie odwapnia kręgosłup i człowiek mocno chwiejny się robi. 

Mam ją trochę inne plany na to, nie liczę na nie wiadomo jaki hajs z tego bo ja sobie uskubie z czego innego. Picie dobre by było bo niektóre tematy ciężko bez tego ugryźć, nawet i przy handelkach. Ale wyjście z tym nie piciem jest, bo ktoś musi powozić 

38 minut temu, 6465 napisał:

Jak się będzie pieniądz zgadzał to i Merlin do zmian przywyknie.

Tu nie chodzi o pieniądz, tu chodzi o to żeby coś zmienić! Żeby ludziom żyło się lepiej, ale tylko tym którzy chcą i dążą do tego żeby im było lepiej! 

Opublikowano
4 minuty temu, slawek74 napisał:

panyyyy wywożenie obornika na legalu do końca listopada 😁

Kto by pomyślał że w życiu mleczarza coś po za fakturą za mleko uśmiech wywołać  może.

Fajnie że tak jest no ale jednak trochę martwi że radość przynosi wywóz gówna🤭🤭🤭🤣🤣🤣

Opublikowano
23 minuty temu, 6465 napisał:

@pafnucy jak tam te twoje  filce  z pianki?  Śmigasz w nich jeszcze czy już poszły przez komin.  Kupił byś jeszcze raz takie? 

Ja w sumie ich tylko do wywózki gnoju zakładam. Na co dzień kupuje jakieś tanie robocze. 

Opublikowano
8 minut temu, Agrest napisał:

Kto by pomyślał że w życiu mleczarza coś po za fakturą za mleko uśmiech wywołać  może.

Fajnie że tak jest no ale jednak trochę martwi że radość przynosi wywóz gówna🤭🤭🤭🤣🤣🤣

mamy w pracy takiego pana Zbyszka, którego wzywamy jak się kanaliza gdzieś przypcha, człowiek pasjonat, im bardziej się w gównie upaprze tym ma humor lepszy🤣

• Haha 4
Opublikowano
3 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

To akurat w pełni popieram i nawet nogami bym się pod tym podpisał.

8 stopni, nie pada.

@superfarmer02 Rurkę i złączkę mam na stanie.

20210928_151938.jpg

Boo ? Czyżby następny j**niety Animals ? 

Jeszcze powiedz że nie jesz mięsa i nie pijesz mleka żeby zwierząt nie krzywdzić 😉

Opublikowano
18 minut temu, Rolnik1973 napisał:

jakie to są debile to nie wiarygodne że tak upośledzonych mamy polityków. 

wojsko z całej europy tam powinno stać i tv każdej niezależnej stacji.

A my jak na bójke za szkołą z hamem i cwaniakiem bez świadków umówieni. nawet jak walkę wygramy to będzie przedstawione że to my zaczęliśmy 😔

Opublikowano
TheraRolnik napisał:

Boo ?

To ja odpowiem za niego Dawidku. Choćby dlatego, że mam bardzo bliskiego członka rodziny, który pracuje w szpitalu na oddziale chirurgii i z tego co mi opowiadała ta osoba to te petardy pozbawiają palców ogromną rzeszę pijanych nieodpowiedzialnych ludzi. Też jestem za zakazem petard. Do tego widzę jak mój pies przeżywa te kilka dni w roku.

HF86 napisał:

18 minut temu, Rolnik1973 napisał:

jakie to są debile to nie wiarygodne że tak upośledzonych mamy polityków. 

wojsko z całej europy tam powinno stać i tv każdej niezależnej stacji.

A my jak na bójke za szkołą z hamem i cwaniakiem bez świadków umówieni. nawet jak walkę wygramy to będzie przedstawione że to my zaczęliśmy 😔

Żonce wczoraj mówię, że ciekawe czy 11.11 będziemy obchodzić jako Polacy jeszcze czy już Białorusini. Przecież oni na dniach wlazą nam do kraju.

• Like 1
Opublikowano

to ja już mur z obornika układam cały dzień. może nie będą się pchać 🤔

1636023620112771060927662507627.jpg

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, Pigmei napisał:

Jakby tak kilka  osób z forum wpakowało ci sie do chaty i wprowadzało swoje rządy  to też byś gadał że nie ma co ich denerwować bo zrobią  co zechcą? xD

Pomyśl realnie co możesz zrobić, strzelać? i co zespół stresu? No bo przecież jak to się skończy.

Nie trzeba było iść na ukraine demokracji robić i tyle. 

Co by zrobili Białorusi jakby z 5 naszych ustrzeliła, nic. Sankcje nie działają, a ciekawe kto by Polsce miał pomóc w przypadku wojny, Tramp stanami już nie rządzi. 

Edytowane przez Karol6130
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v