Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Ale taka z roksy będzie z większym przebiegiem pewnie 🤔😝

Uziu92 napisał:

za 10 koła obiad, kolacja a nawet noc i śniadanie to się nie opłaca, za 1/10 tej sumy na roksie można znaleźć nie gorszą panią co nie tylko lody zrobi :D

• Haha 1
Opublikowano
52 minuty temu, 6465 napisał:

Po co mf rozbierasz? 

Wtryski musze zrobic bo troche kopcil na wolnych i rzeczywiscie, na niskim cisnieniu leja wszystkie, dopiero pozniej ladnie rozpylaja. Przy okazji zawory sprawdze i termostat ;)

Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

To musi być polski traktor jak na piwie chodzi.  Też lubię Piasta. 

W dowodzie na pierwszym miejscu Ursus 💪 dopiero pozniej mf 255 :D

Ostatnio mi Piast podszedł i teraz jego pije ;) szkoda tylko ze w butelce nie ma, a przynajmniej u nas nie spotkalem :/

• Like 1
Opublikowano
15 minut temu, radekz200 napisał:

Zobaczcie ale gruba już sporo taniej 

Zobacz ofertę: Obiad z Paulą Karpowicz z TOP GIRLS https://allegro.pl/oferta/obiad-z-paula-karpowicz-z-top-girls-10138179339?utm_medium=app_share&utm_source=facebook

a z ta idą łeb w łeb 

Zobacz ofertę: Obiad z Justyną Lubas z TOP GIRLS https://allegro.pl/oferta/obiad-z-justyna-lubas-z-top-girls-10138206785?utm_medium=app_share&utm_source=facebook

Zaznaczone, że nie wystawiają faktur. Więc trochę lipa jak dla mnie. 

Opublikowano
3 godziny temu, Bananek napisał:

ogrodzenie 1,5M z podmurówką. słoma i pasze bez dostępu dzikiej zwierzyny, maty dezynfekujace na wjazdach, księga wejść/wyjść i wiele innych

Słomę i zboże od razu po żniwach można zużywać czy jest karencja na nie ?

14 minut temu, radekz200 napisał:

Zobacz ofertę: Obiad z Paulą Karpowicz z TOP GIRLS https://allegro.pl/oferta/obiad-z-paula-karpowicz-z-top-girls-10138179339?utm_medium=app_share&utm_source=facebook

a z ta idą łeb w łeb 

Zobacz ofertę: Obiad z Justyną Lubas z TOP GIRLS https://allegro.pl/oferta/obiad-z-justyna-lubas-z-top-girls-10138206785?utm_medium=app_share&utm_source=facebook

Tam jest nieścisłość. Dostawa za 8 dni a pod spodem dopisek że obiad wyłącznie na terenie Warszawy. I jeszcze kolejna.

Podczas tworzenia tej oferty, sprzedawca zadeklarował, że wyśle towar do 3 dni roboczych.

Obiad wyśle czy dziewczynę :P ?

Opublikowano

Czytałem teraz info ,, do Gienka z Plutycz przyjeżdża co raz wiecej fanów, pielgrzymki jak do Częstochowy, 2 dni temu odwiedzili ich strażacy z Białej Podl. Było wesoło" chłopaki na belarkę do wiosny zbiorą 🙂

• Like 1
Opublikowano

No to co który nie ma partnerki to niech na ten obiad czy tam kolacje idzie.

1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

Wtryski musze zrobic bo troche kopcil na wolnych i rzeczywiscie, na niskim cisnieniu leja wszystkie, dopiero pozniej ladnie rozpylaja. Przy okazji zawory sprawdze i termostat ;)

jeśli wymieniasz spójrz czy dadzą ci jednakowe

Opublikowano
3 godziny temu, slawek74 napisał:

Jeszcze raz zapytam czy on nogów nimo 🤔

Tak śmiecia przyzwyczaili 

3 godziny temu, 6465 napisał:

A taka lektura nie przyda się komu? 🤔

IMG_20210127_152739.jpg

Hmm 🤔

3 godziny temu, Dariowola napisał:

To może być w ramach pokuty 😁

Z jakiej racji? Ja w ramach pokuty to mam drogę krzyżowa z familia Marylin 

2 godziny temu, radekz200 napisał:

a z ta idą łeb w łeb 

Więcej zje może 🤔

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, pawel885 napisał:

Obiad to obiad, up***dolić jaką czarninę, salceson , kurze żołądki czy jaką zupę z nietoperza i zwrot piniędzy gwarantowany - nie wywiązała się z umowy a co było to moje xD

Gust kulinarny to Ty kurła masz jak moja... 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v