Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, bratrolnika napisał:

No coś pan, sierpień jest a ty w piecu wodę na grzejniki grzejesz???

Musi taka okolica, tam nie daleko i Rychu mieszka😋

Dziś byłem z dwójką dzieciaków u dentysty, twardziele po ojcu, nawet nie pisknely podczas wiercenia

Coś w tym jest 

Może Ako pije tak jak chłopaczki z sąsiedniej wioski, w gadce to panie normalnie kac Vegas, a jak spotkałem ich na stacji to kupili pół litra na pięciu i siedem paczek chipsów, takie pijaki

Ja też  tak mam jak pociągne do odcinki to.mi  sie dzwoniąca włącza a na drugi dzień zdziwienie  bo hust wie co z ludźmi gadalem no ale nie  po butelce w 5 ciu

Opublikowano
HF86 napisał:

To szybciutko z rana bo zebrać nie zdążysz. W tym centrum europy dostaniesz do swojego wynalazku czy do Pawła przez rzekę będziesz się wybierał?

to zwykłe paski klinowe 3150. zależy jaka cena tutaj. 4 sztuki trzeba kupić więc pewnie wysyłkowo będzie trzeba zamówić. co do zbioru to może zostać i zgnić. na pasze takie se, abym ja pielęgnacyjnie to skosił to będzie good.

Opublikowano
bratrolnika napisał:

3 minuty temu, Bananek napisał:

przywieziesz jak będziecie jechać

No bo na piątek są chłopaki umówieni, racja

na betonowanie. zapomniałem. zapraszamy, wpadajcie. W sumie daleko nie jest.

Opublikowano
2 minuty temu, tomek222 napisał:

No w końcu przestało padać. 👍

Co wy w tej Białej Podlaskiej z niedźwiedziami walczyta że te kobity takie napakowane 😜

IMG_20210824_203802.jpg

Bańki z bimbrem z lasu nosi, a do lasu żyto na zacier

Opublikowano
7 minut temu, tomek222 napisał:

No w końcu przestało padać. 👍

Co wy w tej Białej Podlaskiej z niedźwiedziami walczyta że te kobity takie napakowane 😜

IMG_20210824_203802.jpg

Kurła takiej to strach się postawić bo jak pizgnie to się złożysz 😂

• Haha 2
Opublikowano

Pany do siuntki zwykły rozrusznik czy szybko obrotowy.?Stary zdechł i nie ma czego zregenerować. 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Łolek napisał:

@6465 jak Tomek próbowałeś czy dorobiles

Wczoraj  spróbowałem z dużej banki czuć moc, 👍👍 porządny towar. Dziś późno wruciłem i na nic nie było czasu. Może jutro coś pokombinuje.  Teraz trzeba iść spać bo o 4 start. Chłopaki tu piszą że o 4 wstawać to szkoda zdrowia. A mój sąsiad jak na wyjeżdżam to już porozswietlane i dojarka chodzi.🙊

Edytowane przez 6465
Opublikowano
Przed chwilą, akooo napisał:

pracowało się i tam😊 jednej celebrytce bramę uszkodzilem gąsienica 😆

poderwales coś?

A normalnie nie mogłeś poprosić o autograf, tylko od razu z bramą 🤔 😛 ?

Opublikowano

Tak se wspominam stare czasy kiedyś matka nagotowała zacierki na mleku na dwa dni i dobrze było a teraz by powąchać nie chcial

dsbh napisał:

poderwales coś?

Nawet zdjęcie z nią mam, 🤣

Opublikowano
5 minut temu, 6465 napisał:

Wczoraj  spróbowałem z dużej banki czuć moc, 👍👍 porządny towar. Dziś późno wruciłem i na nic nie było czasu. Może jutro coś pokombinuje.  Teraz trzeba iść spać bo o 4 start. Chłopaki tu piszą że o 4 wstawać to szkoda zdrowia. A mój sąsiad jak na wyjeżdżam to już porozswietlane i dojarka chodzi.🙊

To co on spać nie może ?

Opublikowano
dsbh napisał:

poderwales coś?

Nawet zdjęcie z nią mam 😁

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, TheraRolnik napisał:

Ja tam lubie dobrze zbudowane kobiety🤠 Po co  Ci drapak?

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

@6465 Tomek dla porządnych ludzi to i towar musi być de Luxe  u mnie już zalane mirabelki i sliwki luboszki

A opinie  przekaże dostawcy

Przekaz przekaż. Teraz trudno o dobre źródło. U mnie tak jak ci mówiłem mieszają jakiś kiepski spiryt i mówią że bimber.

Opublikowano
7 minut temu, 6465 napisał:

Stasiek?

8 minut temu, TheraRolnik napisał:

No szczególnie jak 60 kilo ważysz to by Cię przez stodole  przezucila

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v