Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

Tak, tam z boku jest sala

Na 5 weselu w życiu byłem ale chyba najlepsze miejsce- pełna kultura, typowy "dom weselny", czysto, toalety czyściutkie, ba nawet regalik stał z plastrami do poratowania i maściami na odciski, otarcia. Picie i jedzenie na bieżąco donoszą, rodzice pary sobie siedzieli w spokoju, nie musieli biegać z załatwieniami... Fakt faktem, że dopóki byłem to nie widziałem żadnego gościa "urżniętego" na amen. Jedyny mankament dla mnie, ślepego to to, że na tańce lampy gasili i tylko te błyskotki były.

Opublikowano
7 minut temu, Bananek napisał:

wyczuli kasę.

Myślę że nie, Ogółem było bardzo kameralnie, pewnie mniej niż 50 osób

Nie powiem, poczułem się wyróżniony, nie zaprosił wszystkich od siebie z rodziny, np. braci ciotecznych, nikogo z kim do klasy chodził, a mnie tak.

4 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Albo przyczepę potrzebują 

Brat młodego lepszy magik niż ja, razem kiedyś dzialismy w branży mechanicznej, to nie było że coś się nie da, także jak będą chcieli przyczepę to sam zrobi

1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Na 5 weselu w życiu byłem ale chyba najlepsze miejsce- pełna kultura, typowy "dom weselny", czysto, toalety czyściutkie, ba nawet regalik stał z plastrami do poratowania i maściami na odciski, otarcia. Picie i jedzenie na bieżąco donoszą, rodzice pary sobie siedzieli w spokoju, nie musieli biegać z załatwieniami... Fakt faktem, że dopóki byłem to nie widziałem żadnego gościa "urżniętego" na amen. Jedyny mankament dla mnie, ślepego to to, że na tańce lampy gasili i tylko te błyskotki były.

Co kto lubi. Uwierzcie mi albo nie, wczoraj naprawdę niczego nie brakowało, jedzenie mega (gotowała kobitka która brała udział w Masterchefie-tak przynajmniej mowili)

Kolega sam mówił że było budżetowo, a naprawdę wybawiłem i najadlem się lepiej niż pewnie na takim gdzie trzeba byłoby dać z 250zł od talerzyka

Opublikowano
6 minut temu, bratrolnika napisał:

Co kto lubi.

Zależy od człowieka. Wielu na pewno pasował repertuar, zabawy, innym nie. Wszystkim nie dogodzi. Najbliższe wesele może za 5 lat jak brat panny młodej z wczoraj się ze swoją nie popstyka.

Opublikowano

Pitcy pojadlem w Krasnobrodzie w sanktuarium byłem teraz trzeba poleżeć na bujawce😊

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

nie widziałem żadnego gościa "urżniętego" na amen.

nie te czasy. Teraz na weselach pełna kultura. mało kto pije do upodlenia. leje się alko, ale nie do przesady.

bratrolnika napisał:

Nie powiem, poczułem się wyróżniony, nie zaprosił wszystkich od siebie z rodziny, np. braci ciotecznych, nikogo z kim do klasy chodził, a mnie tak.

miły gest. niby drobny, a jak cieszy.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Tak samo, jak to Twoje zaproszenie do siebie na obiad w trasie. @bratrolnika

3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

dwóch chłopów, jedna panna.

To już jakiś gangbang można by stworzyć. W kamienną twarz pograć...

Edytowane przez Bananek
  • Like 1
Opublikowano
8 minut temu, Bananek napisał:

To już jakiś gangbang można by stworzyć. W kamienną twarz pograć...

"Zespołowe" zabawy mnie nie interesują... Gdzieś tam nogi poprzestawiać przy wolniejszej melodii ale jednak trzeba przyznać, że umiejętności brak, a do obcych to się nawet nie zagadywało, tylko do tych, co się zna.

Opublikowano
17 minut temu, sladan napisał:

Tor jastrząb zaliczony, Nissan GT-R ciut szybszy od Mundka 😂

IMG_20210822_134801.jpg

Jak chciałeś szybko pojechać to trzeba było do mnie przyjechać, a nie tam hajs płacić. Za darmo bym cię przewiózł, do wyboru 3 sztuki pojazdów 

14 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

W Porębie, Lejla się nazywa. Orkiestra "po zbóju" czy jakoś tak.

Zespół muzyczny "są gorsi"🤣

12 minut temu, Bananek napisał:

Tak samo, jak to Twoje zaproszenie do siebie na obiad w trasie. @bratrolnika

To nie było zaproszenie, tylko obowiązek, jak to by wyglądało, ja się do ciebie wprosilem a ty do mnie byś nie skręcił???

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Jak chciałeś szybko pojechać to trzeba było do mnie przyjechać, a nie tam hajs płacić. Za darmo bym cię przewiózł, do wyboru 3 sztuki pojazdów 

🤣

Prezent

Opublikowano
4 godziny temu, marcin19071980 napisał:

Ale się wk..... mam z 6ton odpadowego ziemniaka po sortowaniu i ostatnia nadzieja na odbiór dzisiaj zdechla. Jutro dziury szukać trzeba. Co za czasy, jak starzy ludzie by z grobów powstali to z powrotem by poumierali że tyle towaru się marnuje. Eh

Czemu zdechła?

Jak zjazdowa i co płacą u was na miejscu?

Mój Jurek(zdjęcie 1) oraz vineta i ricardo drugie zdjęcie

16296437436781332731501.jpg

16296437956211858755631.jpg

Opublikowano
7 minut temu, bratrolnika napisał:

Zespół muzyczny "są gorsi"🤣

Na pewno. Dla mnie za mało przebojów, ten śpiew góralskich piosenek taki trochę naciągany ale najważniejsze, że choć powoli nogi z kilkoma się przestawiło, choć większość ofuczała i była wyraźnie nie zadowolona.

Opublikowano
bratrolnika napisał:

To nie było zaproszenie, tylko obowiązek, jak to by wyglądało, ja się do ciebie wprosilem a ty do mnie byś nie skręcił???

było. zanim przyjechałeś do mnie miałem propozycję z Twojej strony żeby skręcić w drodze na Karpacz.

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Na pewno. Dla mnie za mało przebojów, ten śpiew góralskich piosenek taki trochę naciągany ale najważniejsze, że choć powoli nogi z kilkoma się przestawiło, choć większość ofuczała i była wyraźnie nie zadowolona.

Taki zespół jest, nazywa się Są gorsi

Screenshot_20210822-165909_Google.jpg

Przed chwilą, Bananek napisał:

było. zanim przyjechałeś do mnie miałem propozycję z Twojej strony żeby skręcić w drodze na Karpacz.

Ja już wtedy wiedziałem że będę u ciebie😋

Opublikowano
3 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

Jak nie będzie lało to będzie mieć "ostry" tydzień jak u mnie- Orkanować mam ziemniaki i mamy się ze znajomym "sprzągnąć" do wywozu obornika na usługi i 30a u dwóch gości po oborniku przypokładać.

Ba, nawet żem na parkiecie parę razy był. Jedynie na oczepiny nie wyszedłem, zaparłem się i nie chciałem w tym uczestniczyć. Chciałem iść na zewnątrz ale mnie siostra panny młodej zatrzymała i siadłem na czterech literkach.

Było z siostrą panny młodej iść na dwór.

I widzisz po co się upierałeś żeby nie iść

Opublikowano
36 minut temu, bratrolnika napisał:

🤣

Darek, a że niby co takiego szybkiego masz? 😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v