Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
bratrolnika napisał:

Twoja mojej nagadała i musieliśmy jechac

nocleg znaleźliście w ostatniej chwili?

6465 napisał:

Ja jeździłem do Junoszyna, też na plaży było luźno.

Ale że po tamtejszym jedzeniu? 🤔

Coś mi się wydaje, @bratrolnika, że dzisiaj zamoczysz. 

Nogi. 

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

O której to zdjecie robiłeś, przed piątą? Pustki takie🤔

Przed 10, @Bananek polecił że tu tłumów nie ma, i jak widać miał rację 

1 godzinę temu, Bananek napisał:

nocleg znaleźliście w ostatniej chwili?

W poniedziałek dzwoniłem, I za trzecim podejściem się udało 

Choć widzę że można było bez zajmowania przyjechać, i tak coś by znalazł 

• Like 1
Opublikowano

Kuzyn z rodziną dwa tygodnie temu był w Krynicy morskiej to powiedział że o 9 nie było gdzie ręcznika rozłożyć. Wrucił wkurwiony i powiedział że ostatni raz był nad Bałtykiem. 

Opublikowano
bratrolnika napisał:

Choć widzę że można było bez zajmowania przyjechać, i tak coś by znalazł

zgadza się, to samo stwierdziliśmy rok temu. tylko pewnie cena x1,5

6465 napisał:

Kuzyn z rodziną dwa tygodnie temu był w Krynicy morskiej to powiedział że o 9 nie było gdzie ręcznika rozłożyć. Wrucił wkurwiony i powiedział że ostatni raz był nad Bałtykiem. 

Darek nie jest nad morzem w przeciwieństwie do krynicy morskiej.

Opublikowano
35 minut temu, marulekk napisał:

Ale ty masz kościste kolana to ty chyba taki patyczak jesteś 😝😝😝

Weź sobie zainwestuje w stado krów doinych to i ty będziesz jak wieszak. 😁😁

• Haha 2
Opublikowano
3 godziny temu, bratrolnika napisał:

Się zrobi

Tymczasem ja

&key=4ddd69c9f7bf45ccd6f227bb8d175ae1005

20210813_095705.jpg

Pozdrawiam

Kurła poznaję mój kawałek plaży😫😫😫

Po wiela teraz ssndacz w Karmazynie? Gofry po ile?

Opublikowano

Ja tylko z dżemem, reszta owoce i bita śmietana to chyba coś koło 10 zł 2 lata temu.

Chciałbym i w tym roku pojechać ale czasu braknie, bo trzeba mieszkanie córce ogarnąć, choć pewnie w połowie września pandemię i locdown ogłoszą😕 

Opublikowano
Hej koledzy, mam problem z kombajnem fortshritt e514, kosiłem na polu i biegi się posypały, dwójka i wsteczny nie działa, w ogole sie nie chcą wbić, trojka tylko działa, ma ktos pomysł co to moze byc?
Hej koledzy, mam problem z kombajnem fortshritt e514, kosiłem na polu i biegi się posypały, dwójka i wsteczny nie działa, w ogole sie nie chcą wbić, trojka tylko działa, ma ktos pomysł co to moze byc?
Opublikowano

Ja 3 godziny porobilem sciernisko,potem pojechałem do doktorki i mam antybiotyk. Gorączki nie mam a bolą mnie mięśnie. Jade zaraz kolejne hektary przerabiać. Dobrze ze za stodołą to blisko jakbym gorzej sie poczuł 

Opublikowano

29 stopni, chyba do piwnicy się trzeba sturlać i skrzynie na ziemniaki powoli szykować🤔

Opublikowano
8 godzin temu, radekz200 napisał:

Mam taki 😛

Nie No ładniejsze zrob 😛

Jak wrażenia,możesz napisać na ile mniej więcej ustawić żeby leciało na 3m szeroko i wysiało max25kg mieszanki rzodkiew wyka facelia i saladera 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v