Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, 6465 napisał:

Nie tęsknię.  Muszę się zabrać w poniedziałek do warsiawy  z mopa w kierunku Warszawy i tam zostawię swoje auto.  Jak będzie wracać to wysadzi mnie na mopie  w kierunku Łodzi,  i jakoś muszę dostać się po auto🤔

Jak widzicie to nie taka prosta sprawa. 

Lepiej zatrudnij sobie kierowcę do świętego spokoju  

Covidovi uciekłeś a tam możesz nie zdążyć.

Masz dla kogo żyć

Edytowane przez stempos1980
Dopisanie
  • Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

@pafnucy

Ty też takie dostałeś?

IMG_20210812_170011.jpg

Ja nie piśmienny. Mi nie dali. 

Co na tym? Co brałeś? 

Opublikowano
13 minut temu, 6465 napisał:

Nie tęsknię.  Muszę się zabrać w poniedziałek do warsiawy  z mopa w kierunku Warszawy i tam zostawię swoje auto.  Jak będzie wracać to wysadzi mnie na mopie  w kierunku Łodzi,  i jakoś muszę dostać się po auto🤔

Jak widzicie to nie taka prosta sprawa. 

Jak chcesz wystąpić w wieczornych wiadomościach to próbuj 

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Coś złego się zaczyna dziać w okolicy... Bociany się kryły dziś, a teraz rycerz ze strażakiem droga szli 🤨

Może Kaczusia na emeryturę przechodzi, czy jaki inny cud. 3 królowie to bym może i zgadl, ale toto szok. 

Opublikowano
8 minut temu, 6465 napisał:

Adam to ma być tak cały przyszły tydzień🙆

Ogarnij jakąś koszulę policyjną, kawałek czapki, lizaka 😁 suszarkę od kobity zakoś to jeszcze pare złoty przyniesiesz 👍

• Haha 3
Opublikowano
Przed chwilą, stempos1980 napisał:

Tomek za duże ryzyko na poprzek przez autostradę🤦

Chyba tak,  zostawię auto przy węźle Skierniewice, on zjedzie wsiądę na rądzie obera  i z powrotem  na a2.  Będziemy wracać to zjedzie wysadzi mnie i wróci w kierunku Łodzi. 

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, 6465 napisał:

Chyba tak,  zostawię auto przy węźle Skierniewice, on zjedzie wsiądę na rądzie obera  i z powrotem  na a2.  Będziemy wracać to zjedzie wysadzi mnie i wróci w kierunku Łodzi. 

I tu jest prawidłowe podejście do tego tematu👍

• Like 1
Opublikowano
16 minut temu, 6465 napisał:

A ja dzisiaj spierdzielałem przed osami,  aż zadyszki dostałem a i tak dwie mnie ujebały😣

Lepiej dwie osy jak dwa auta podczas biegu w poprzeg autostrady. Jednak kondycja słaba 😉

Opublikowano
gregor1284 napisał:

Coś złego się zaczyna dziać w okolicy... Bociany się kryły dziś, a teraz rycerz ze strażakiem droga szli 🤨

paliłeś jednak tą trawę?! 🤔

6465 napisał:

A ja dzisiaj spierdzielałem przed osami,  aż zadyszki dostałem a i tak dwie mnie ujebały😣

przed osami się nie ucieka. wystarczy stać spokojnie, nie machać łapami to sobie poleci.

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v