Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
50 minut temu, Agrest napisał:

One jak te mityczne syreny. Piękne miłe o anielskim głosie. A jak dochodzi do bliskiego kontaktu to łeb odgryzą🤣

Ale powiem wam że społeczeństwo zdecydowanie na minus się zmienia.

Dziś zobaczyć taką och ach ech na ulicy dużo trudniej.

Otyłość społeczeństwa daje znać o dobie. Efekt McDonalda,  fast food,  tostów słodkich napojów, ect...

Do tego albo karzeł albo siatkarka. Albo balony ciągną do ziemi albo deska surfingowa.

"Modne" ozdoby ciała już pominę😪

Może z racji mojego wieku, ale często bardziej kuszące bywają 30-sto latki jak nastolatki 

Dzisiaj na ulicy nie trudno zauważyć taką co myśli, że jest och ech i niestety jej myślenie na tym się kończy. 

Mi do 30 już blisko i raczej za takimi się oglądam, chodzi dużo w miarę skromnych normalnych dziewczyn. Pomijając takie "damy" samozwańcze co pół d*py i pół cycka na wierzchu z fają w zębach i łbem non stop w smartfonie. 

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, bratrolnika napisał:

Racja, łatwiej trafić ładna kobitkę w wieku 30 lat niż 18nastke.

A czy teraz nie ma ladnych???? Jest tego, wszystkie u mnie w biurze siedzą.

Mam w pracy takiego gościa przed emeryturą, erotoman gawędziarz, taki @gregor1284 za 30 lat, to jak tam pójdzie na biura to dwie świetlówki i 3 godziny potrafi wymieniać

Czy on aby tylko świetlówki wymienia 🤔

Opublikowano
Bananek napisał:

@DANDYS nie miałem akurat metrówki na podorędziu, ale zmierzyłem sześciolatką. Może być?

IMG_20210624_170140.jpg

tak się nie bawię ☹️

Rolnik200598 napisał:

@szymon09875 Piękno obiadu nie ugotuje, chałupy nie posprząta, kury nie oskubie.

@Agrest Zawsze byli starzy kawalerowie i stare panny, może teraz więcej, ale znam kilkoro takich.

jak to nie, idzie taką wyrwać 😁😁

Opublikowano
5 minut temu, DANDYS napisał:

wyrwać

Słowo klucz.

Kurła jak gorąco, przyniósł królikom zboża i chleba ze strychu, nakarmił, wody dolał, pościelił kurczakom, dosypał żarcia im i kurom i mokry. Trza chwilę dychnąć i iść do somsiada.

Opublikowano
38 minut temu, szymon09875 napisał:

A to jak brzydka to myślisz że to zrobi? 

Oj widać ze naprawdę styczności z kobietami nie masz. 

Takie poniżej przecietnej urody bardziej grymasza i wieksze ksiezniczki udaja niz te ładne :o

Zawsze łatwiej było poderwać ładną niz wymalowanego brzydala. Bo kazdy sie tej ladnej bał, a do brzydkiej większość startowala i sie w d*pie jej przewracalo 😅

Polać temu panu. Święte słowa 👍 

Nie chodzi ładna, brzydka. Tak jak Szymon pisze... Ja przynajmniej tak mam, taka wymalowana lala na mnie robi od razu wrażenie 🤢 a przy fajnej dziewczynie z lekkim makijażem albo wcale idzie się zawstydzić.

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, DANDYS napisał:

tak się nie bawię ☹️

Zrobisz sobie córkę, będziesz też tak mógł mierzyć

12 minut temu, Ursus932 napisał:

Czy on aby tylko świetlówki wymienia 🤔

Ty lepiej powiedz czy chociaż zadzwoniłeś o tego Kejsa co ci w znalezione wstawiłem wczoraj????

Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik200598 napisał:

Słowo klucz.

Nic nie trzeba wyrywać ani uczyć się sztuk podrywu do normalnej dziewczyny. Wystarczy podejść i zagadać. Wyrywać to trzeba takie "damy" co w dyskotece po krzakach prują się jak stare kalesony.

• Like 1
Opublikowano
26 minut temu, Agrest napisał:

To załóż jej obrączkę na palec, nim ona Ci na nozdrza założy😜

No i spłodził byś co , bo nie ma na co czekać

Nie tak łatwo się wolności pozbyć 😜

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Zrobisz sobie córkę, będziesz też tak mógł mierzyć

Ty lepiej powiedz czy chociaż zadzwoniłeś o tego Kejsa co ci w znalezione wstawiłem wczoraj????

Nimom czasu ,za żmijkami dzwonię ☺️

Opublikowano
Przed chwilą, pedro2 napisał:

Nic nie trzeba wyrywać ani uczyć się sztuk podrywu do normalnej dziewczyny. Wystarczy podejść i zagadać. Wyrywać to trzeba takie "damy" co w dyskotece po krzakach prują się jak stare kalesony.

O czym mam jej gadać? O pszczołach? O operacji Barbarossa w 1941? Czy o ziemniakach? A może o wypełnianiu listu CMR? Na niczym innym się nie znam.

Opublikowano
24 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

@stempos1980 jak tam u was pogoda, podobno jakieś gradobicia przeszły. 

Godzinę temu i szwagra gradobicie było tzn okolice Nowego Miasta N/P a we wtorek deszcze nawalne grad i Nawałnica w okolicach Klwowa.

Tunele i budynki zniszczone.

Unie od rana do teraz 4 l nakapało.Dalej grzmi

Opublikowano
2 minuty temu, pedro2 napisał:

Podpisuje się pod tym 👍

Pierdolenie o jakiś szczękach chada🤦‍♂️

Opublikowano
Rolnik200598 napisał:

Przed chwilą, pedro2 napisał:

O czym mam jej gadać? O pszczołach? O operacji Barbarossa w 1941? Czy o ziemniakach? A może o wypełnianiu listu CMR? Na niczym innym się nie znam.

o jej oczach 😁

Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik200598 napisał:

Może o tym ruskim churze👍

• Like 1
Opublikowano

To tego nie umiem, chwalić kogoś i włazić do d*py bez przysłowiowej wazeliny. Albo tak albo nie. Jak szedłem na studniówkę pytam się dziołchy- pójdziesz czy nie? Tak albo nie? Tak, to dobra.

Ruski chór to nie zadziała raczej. Coś po angielsku może...

1 minutę temu, DANDYS napisał:

o jej oczach 😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v