Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
gregor1284 napisał:

2 godziny temu, slawek74 napisał:

a ja moją to ze świecą znalazłem 😁 oczywiście na zabawie jaja robiliśmy wziąłem taką małą świeczkę odpaliłem i chodziliśmy w kilku i mówiliśmy że dziewczyn ze świecą szukamy 🤦‍♂️😁

To masz żonę zakonnicę? 

weź koło i pi.... się w czoło...

Opublikowano
41 minut temu, pawel885 napisał:

to juz by był szczyt bezczelności jak byś się targował xD

Też tak uważałem, jak mi cena odpowiada to się nie targuje, nie będę z siebie idioty za 50 czy 100 zł robił :o

1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

@akooo pamięta wieś z początku lat 90, i myśli że taka ta wieś nadal została, że przez prawie 30 lat nic się nie zmieniło 

Mysli że jak 30 lat temu ktoś miał 5 krów i 10 świń to mógł utrzymać rodzinę 2+3, i jeszcze dzieci wykształcić

Tyle że cała reszta która nie zna tematu siedzi cicho, a przynajmniej nie robi z siebie głupka

A wczorajsze zakupy od ciebie pierwyj sort, cały dzień na tym dziś jadę, i jeszcze na jutro zostanie

Avatar zmieniłeś i Cię nie poznałem :o

48 minut temu, gregor1284 napisał:

🤨

A Ty co się tak krzywisz jak po cytrynie? 😮

Kurde, ja się przygotowałem, a tu koniec spektaklu... Chłopaki a druga runda będzie?? Czas by szybciej zleciał :o

IMG_20211206_195847.jpg

Opublikowano
3 minuty temu, szymon09875 napisał:

Też tak uważałem, jak mi cena odpowiada to się nie targuje, nie będę z siebie idioty za 50 czy 100 zł robił :o

Avatar zmieniłeś i Cię nie poznałem :o

A Ty co się tak krzywisz jak po cytrynie? 😮

Kurde, ja się przygotowałem, a tu koniec spektaklu... Chłopaki a druga runda będzie?? Czas by szybciej zleciał :o

IMG_20211206_195847.jpg

A tak jakoś 

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

bo głupoty piszesz 🤔

Toć Ty zacząłeś 

1 minutę temu, kris91 napisał:

Miotacze, pochodnie i szubienice będą?

I armatki wodne. Dwa warunki są:

Zaszczypany/a 

W tamtą stronę nie ma chlania w autobusie 🙊

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

1 minutę temu, szymon09875 napisał:

A bierz tam się za którego :D pierwszy lepszy co się napatoczy :D

Już styknie bo wnet ze wszystkimi się będzie w niezgodzie.

Pioter 🤜🤛👊 wpieprzy... .y mu 😉😀

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v