Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
18 godzin temu, Agrest napisał:

Schlałeś się? A kto towaru i kieszeni pilnował?😜

J

18 godzin temu, Agrest napisał:

Schlałeś się? A kto towaru i kieszeni pilnował?😜

Tak ale nie na giełdzie

Kieszeń od razu na początku oddałem w kopercie a towar tańczył ze mną

Opublikowano
29 minut temu, Ursus932 napisał:

Zimą mam taki plan 

Wszystko dobrze , ty akurat dajesz pomocne rady , 

Tylko ja uważam jak ktoś potrzebuje trzydziestki to nie kupi 1224 

No dokładnie , szejsiuntką to zawsze opór 

Nie masz tam walka Eco albo 750

Opublikowano
4 godziny temu, bratrolnika napisał:

kurła, takiego to nawet ja bym kupił😉

I z ciastkiem postawił. 😉 

4 godziny temu, bratrolnika napisał:

kurła, takiego to nawet ja bym kupił😉

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, karolr2 napisał:

Sławek już się przestraszyłem że to Ty szalałeś z nożem po Trzebieszowie ale już doczytałem że to jakiś Stanisław uf..aż mi ulżyło 

Nie w Trzebieszowie a w Szaniawach, sk***iel Żonie gardło podciął i dźgał w aucie jak ta z pracy wróciła, niebawem miała się odbyć sprawa rozwodowa.

Opublikowano
8 minut temu, galan99 napisał:

W tym roku taka zima powinna być w Europie .

Może być zdjęciem przedstawiającym na świeżym powietrzu i tekst „ZIMA STULECIA 1978-1979 KTo PAMIETA PODAJE”

Zaraz tym wszystkim ekooszołomom odecgciałoby się tej szemranej łekologii. 

Opublikowano

Przypomniałeś mi kawał:

Francuz dzwoni do swojego przyjaciela w Moskwie:
- Cześć Iwan, słyszałem, że u was strasznie zimno, -50 stopni!
- Nie... tak zimno nie jest... najwyżej -20...
- Niemożliwe Iwan, w CNN pokazywali, że jest u was -50 stopni poniżej zera!
- Pierre... mówię ci, jest najwyżej -20 a nie -50!
- Przecież sam widziałem w CNN Iwan, reporter stał na Placu Czerwonym i pokazywał termometr, sam widziałem, -50 stopni!
- Aaaaaa... No chyba że na zewnątrz

Opublikowano
GRZES1545 napisał:

2 godziny temu, karolr2 napisał:

Sławek już się przestraszyłem że to Ty szalałeś z nożem po Trzebieszowie ale już doczytałem że to jakiś Stanisław uf..aż mi ulżyło 

Nie w Trzebieszowie a w Szaniawach, sk***iel Żonie gardło podciął i dźgał w aucie jak ta z pracy wróciła, niebawem miała się odbyć sprawa rozwodowa.

No to przyoszczędził na adwokacie. 😉

Opublikowano
1 godzinę temu, GRZES1545 napisał:

Masakra. Tacy ludzie są wśród nas. Nic nie wiadomo czym mu tak za pazury zaszła 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v