Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
26 minut temu, 6465 napisał:

✌️✌️✌️jestem na chwilę. Przenieśli mnie z oiomu na salę monitorowaną. Wykrajali spory kawałek miało być 3cm. A wycieli 4 ale nic. Przyszyli brodę do klaty tak jak mówili żeby się w środku zrosło. Trzymaj ta się i kciuki. Czasem tu zajrze ale kiepsko się czuje.

Trzym się mocno 💪bo żebym nie musiał się fatygować osobiście bo dopiero by była jazda.🤪🤯🤓

Opublikowano

Poburczalo pogrzmialo i poszło dalej. Trzeba jechać trochę popływać dla formy. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:

skąd wiedziałem, że skomentujesz mój post? 🤔

🤷‍♂️

1 godzinę temu, Rolnik200598 napisał:

Biust mu obiadu nie ugotuje i domu nie sprzątnie...

1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Byłem tam w zeszłą niedzielę, szału nie ma, zrobili most, tyle że nie trafili na rzekę

1 godzinę temu, GRZES1545 napisał:

Cycki ma moją wybranka, akurat takie jak lubie 🙂👍

@Rolnik1973

Wrzuc zdjecie, może akurat lubie takie same

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, debrzyna napisał:

W alkoholu ?

To może później taki kolekcjonerski dostalem 

16265394209778166736038104807716.jpg

Opublikowano

@bratrolnika W moim przypadku nie ważne. Zjeść sobie, to jest ważne. Bez jedzenia nie przeżyjesz. Trza sobie podpłomyka zrobić.

Opublikowano
5 godzin temu, Pablo1970 napisał:

W    porównaniu  z tym  co   dzieje  się  na  zachodzie   Matka  Natura  i  tak  nas  oszczędziła   .     Szykować   kasiorę   na    topielców  będzie   dużo    okazji   nie   jeden  da  się   skusić  niską  ceną   i  młodym   rocznikiem .

Taka okazja https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a5-audi-a5-ID6DYODg.html#d08f247c8f

Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:

Suwalszczyzna szykujcie się na bombardowanie. Nie dość, że od łukaszenki idzie to jeszcze i z obwodu kaliningradzkiego

obraz.png

Wiało dość mocno i padało. Grzmiało gdzieś daleko. 

Opublikowano
8 minut temu, TheraRolnik napisał:

Ciekawe jakie spalanie ma ta bzyna 2,0

Zależy od kopyta. Od 5 do 12l na pewno.

Opublikowano

Szczęśliwie mija. Moze obejdzie się bez nawałnic.

51 minut temu, Rolnik200598 napisał:

@bratrolnika W moim przypadku nie ważne. Zjeść sobie, to jest ważne. Bez jedzenia nie przeżyjesz. Trza sobie podpłomyka zrobić.

Można rozcieńczać i pić nawet mięsko. 

Opublikowano
51 minut temu, Rolnik200598 napisał:

Ty chyba tak specjalnie tu piszesz takie rzeczy ;)

Opublikowano
15 minut temu, TheraRolnik napisał:

Ciekawe jakie spalanie ma ta bzyna 2,0

A czy to ważne???

5 minut temu, danielursus3p napisał:

Od 5?? To jak tym trzeba jechać??? 

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, danielursus3p napisał:

Jak trzeba jeździć żeby spalanie wyszło tylko 5l 😱

Ja mam 1,8turbo i spalanie zawsze wychodzi mi w granicach 10l 👍

Edytowane przez TheraRolnik
Opublikowano
bratrolnika napisał:

1 godzinę temu, stempos1980 napisał: Zobacz u Darka są cuda😁  https://e-sochaczew.pl/artykul/kilka-slow-o-sochaczewskim/692692.amp Byłem tam w zeszłą niedzielę, szału nie ma, zrobili most, tyle że nie trafili na rzekę

jak by trochę w moją stronę przesuneli to by było git... 🙄

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

A czy to ważne???

Od 5?? To jak tym trzeba jechać??? 

Normalnie. Jak dziadzio. Ale da się. Ja swoim tak z ciekawości raz patrzyłem do 6,5l Zszedlem, mniej nie mogłem  Ale to v6 to i prawie czy ponad 1700 kg wagi to nie mało. 

1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

Jak trzeba jeździć żeby spalanie wyszło tylko 5l 😱

Ja mam 1,8turbo i spalanie zawsze wychodzi mi w granicach 10l 

Jak pedałujesz to i spali tyle 😁

Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

To i tak mało jak na 1.8T

A podobno nimce takie oszczedne🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v