Skocz do zawartości

Ceny bydła 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

W piątek pojechało 5 sztuk. 2 hf (704 i 720) po 7.5, jeden czarno-biały raczej r niż o klasa po 7.7 (740kg) i dwa mm (820 i 850 kg) po 8.1. powiat Makowski wagi brutto ceny netto, waga moja. A dziś już kupione 4 małe i jakoś do przodu pchamy tą taczkę z gów.....

Opublikowano
4 godziny temu, maczopestka napisał:

W piątek pojechało 5 sztuk. 2 hf (704 i 720) po 7.5, jeden czarno-biały raczej r niż o klasa po 7.7 (740kg) i dwa mm (820 i 850 kg) po 8.1. powiat Makowski wagi brutto ceny netto, waga moja. A dziś już kupione 4 małe i jakoś do przodu pchamy tą taczkę z gów.....

Znalazłeś nowego odbiorcę? Bo bochenek to raczej by tyle nie dał

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Pitraszek napisał:

Znalazłeś nowego odbiorcę? Bo bochenek to raczej by tyle nie dał

Dał. Ale jak się ważył na mojej wadze to płakał, że jeszcze nigdy taki ciężki nie był 🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez maczopestka
  • Like 1
Opublikowano
Dnia 12.07.2021 o 21:02, maczopestka napisał:

Dał. Ale jak się ważył na mojej wadze to płakał, że jeszcze nigdy taki ciężki nie był 🤣🤣🤣🤣

To nie wiedział o wadze? Kiedyś brał i ode mnie ale zaczął kombinować

Opublikowano
30 minut temu, Pitraszek napisał:

To nie wiedział o wadze? Kiedyś brał i ode mnie ale zaczął kombinować

Wiedział, ale zawsze jak zabiera bydło to się waży na mojej tak niby dla sprawdzenia i zawsze tekst, że waga nadważa, no i marudzenie że grube, okarmione itd. Z kasą przynajmniej nie ma problemu. W piątek pojechały a dziś już przelew wpłynął. A mogę spytać do kogo Ty sprzedajesz? 

Opublikowano
11 godzin temu, ab23 napisał:

A się dziś upomniałem i coś puszczą do końca tyg   resztą ma być w następnym  🤦

Co do ceny  to wraca czyli jakoś 9 za byka 🙂 

Bo nima byka :)

Opublikowano

Jak są pejsaci to i jajcuny potrzebne, jak jadą na urlop to już nie do końca.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v