Skocz do zawartości

Ceny bydła 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

ABP PNIEWY wczoraj 14.00 za O. Odbiór w ciągu kilku dni.

Jakich scenariuszy można się spodziewać w ciągu kilku tyg? Zgłaszać czy poczekać gdy do początku sierpnia - żniwa, teoretycznie powinno coś wtedy podskoczyć.. ?

Opublikowano

Jprd , znów tanieją 🙆‍♂️ , zawsze jak się zbliża sprzedaż to trafiam na spadki , kuźwa

Opublikowano

Oglada ktoś Gre o Plon na youtube? Jakim cudem on tam za 115 sztuk dostał 12 tysiecy? Ja go nie ogladam, ale wyskoczylo mi na głównej i wiem, że kontrakt z którego sie nie wywiazał, ale on tam miał swoich sztuk kilkanascie do tego, więc skąd ta cena? 

Opublikowano
3 godziny temu, emil9828 napisał:

Od ilu kg wbc?

1022 i 1015

1 godzinę temu, mlodyhef napisał:

Oglada ktoś Gre o Plon na youtube? Jakim cudem on tam za 115

Tam to jakiś grubszy przewał musiał być , raczej nie mówi wszystkiego . Bo taka kwota za tyle sztuk z kontaktu i kilkanaście swoich niema racji bytu w ogóle .

Opublikowano
1 godzinę temu, mlodyhef napisał:

Oglada ktoś Gre o Plon na youtube? Jakim cudem on tam za 115 sztuk dostał 12 tysiecy? Ja go nie ogladam, ale wyskoczylo mi na głównej i wiem, że kontrakt z którego sie nie wywiazał, ale on tam miał swoich sztuk kilkanascie do tego, więc skąd ta cena? 

Te kilkanaście poszło chyba na padłe kontraktowe 

Opublikowano
3 godziny temu, AdamRo napisał:

Nie sr** żarem :)

Dlaczego ma nie defekować rozgrzanym węglem, czyżby obniżki były chwilowe ?

Opublikowano
4 godziny temu, Ursus932 napisał:

Jprd , znów tanieją 🙆‍♂️ , zawsze jak się zbliża sprzedaż to trafiam na spadki , kuźwa

Trzeba było sprzedawać jak była cena ,na co czekałeś. Czy może dopłata była ważniejsza.

Opublikowano
6 godzin temu, mlodyhef napisał:

Tam było kilkadziesiąt sztuk upadku, nikt nie podaruję cielaka za 2k, zdechło to mu odjęli od wypłaty. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v