Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

To może byś ją przekonał i ona do Ciebie a gospodarkę by sprzedała lub w dzierżawę albo w co innego zainwestowac🤔😉 a co nie można spróbować

Te 2 bańki może być mało 😛

Opublikowano (edytowane)

No że dziewucha zbyt wysoko główkę nosi.  :P

2 minuty temu, soltys48 napisał:

a co???

Edytowane przez Sean
Opublikowano

No chłopki, kto chce jeszcze się załapać na żonę wizualnie to radzę zdecydować się do czwartku, potem już będą tylko egzemplarze w maseczkach, po ślubie można bardzo się rozczarować.   :P

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Strongman napisał:

Z dziewuchą może być tak ze parobka szuka,jeden już był i pewnie jechali po nim i uciekł.Bo roboty tam sporo.

Przede wszystkim to jest młoda jeszcze dziewczyna i założę się że tam rządzą jej rodzice, z ambicjami dla córeczki.   :P pierwszego lepszego zdezynfekują jak koronawirusa.  :P

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, leszek1000 napisał:

Tej jak w Arabii  biorą na ślepo. Ale oni mogą mieć kilka żon to inna sprawa 

Tylko tam z żoną biorą stado wielbłądów, a u nas nie dosyć że jedną, to z reklamówką w której tylko wiatr świszcze i ze straconą cnotą w niejasnych okolicznościach, :P  jak do tego dojdzie jeszcze zakryta maska, to sytuacja staje się nie do pozazdroszczenia.   :P  xD

5 minut temu, bratrolnika napisał:

Nie oszukujmy się, w większości przypadków rolników kawalerów ponizej 30 roku życia mało który sam rządzi

Zgadza się, ale w przypadku panien w tym wieku żadna.  :D

Edytowane przez Sean
Opublikowano
24 minuty temu, slawek74 napisał:

To może byś ją przekonał i ona do Ciebie a gospodarkę by sprzedała lub w dzierżawę albo w co innego zainwestowac🤔😉 a co nie można spróbować

Jo a potem tak jak u Seweryna będzie, że nie o tym była mowa, hujow na wizji dostał? Dostał 😋

14 minut temu, Strongman napisał:

Z dziewuchą może być tak ze parobka szuka,jeden już był i pewnie jechali po nim i uciekł.Bo roboty tam sporo.

Przy kartoflach jest zapieprz, nie ma zmiłuj, sortowniki, przenośniki, ale i tak trzeba ręką dotknąć każdego i dźwignąć. Jak który uciekł bo roboty się przestraszył to pół biedy 😉 gorzej jak klientka felerna...

Opublikowano
2 godziny temu, bratrolnika napisał:

Mi tam wsio radno, jestem jaki jestem, i kompleksów żadnych nie mam

W sumie to kilka osób ze mną gadali, to może niech oni powiedzą czy to słychać czy nie. @soltys48??? @Bananek???

tez tak mialem ,ale do logopoedy para ladnych lat jezdzilem w podstawowce . wiazadelko jezyka mi podcinali i przeszlo.

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, soltys48 napisał:

a u żonatych nie????🤣

Z tego co zaobserwowalem to poki kawaler z rodzicami siedzi to tyle jego co się narobi, matka jeść da, łachy upierze, ojciec powie co robić, i tyle. Kasa najczęściej wspólna jest. A po ozenku jakby nie patrzeć to już ma rodzinę, ma na kogo robić, to i ten kto trzyma kasę się zmienia, starzy w cień odchodzą. A jak wiadomo-kto trzyma kasę ten rządzi

Edytowane przez bratrolnika
  • Like 3
Opublikowano
6 minut temu, Strongman napisał:

Ja tam od ślubu sam rządzę, jak coś staremu się nie podoba to nie pomaga i tyle,co to coś strasznego.

Mój tak samo ma, jak coś nie pasuje to idzie do swojej roboty i nie wchodzimy sobie w drogę. Na wiosnę nie mógł dać rady obsłużyć rozsiewacz, pogoniłem, wszystko sam obsiałem, nawet zboża na pole nie dowiózł 😋

Opublikowano
41 minut temu, Sean napisał:

Przede wszystkim to jest młoda jeszcze dziewczyna i założę się że tam rządzą jej rodzice, z ambicjami dla córeczki.   :P pierwszego lepszego zdezynfekują jak koronawirusa.  :P

Tak zrobić żeby choć raz córeczkę zdezynfekować ... Oczywiście używają rękawiczki :ph34r: co by alimentów nie płacić 

Opublikowano (edytowane)

U P Joanny sporo do roboty... Paszociągi na korbę jeszcze.. taki co by miał pojęcie jak jej doradzić na pewno by przypunktował 😉... 

P. Magda to romantyka szuka i taki tylko ma szanse z przyczyn niepojętych dla męższczyzn 😛

Edytowane przez tess
Opublikowano
1 godzinę temu, damianzbr napisał:

może gumę.

Słuszna uwaga . W takim razie wykortpyknij ją do góry .

Opublikowano

zycietoniejebajka1 napisał:

2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Że ja mam nagrywać??? Jak ja rrr nie wymawiam😂

Taki jeden jutuper co mu wlokę bez instrukcji sprzedali, też nie wymiawa R, tylko. Ł)ŁŁŁ I NAGRYWA 😎😎

Jak już to ŁŁŁŁ I NAGŁYWA😅

• Like 1