Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Dariowola napisał:

Ujawniają myślę że za Twoją.😁

To może Jacuś -detektyw napisze coś więcej, on lubi takie sprawy; aż tak dogłębnie kościołem nie interesuję się .

Opublikowano
11 godzin temu, Ursus932 napisał:

Widać nawet na forum już zaczyna się atak na katolików 🙆‍♂️

a niech sobie żyją według wytycznych kościoła tylko niech pozostałym nie układają życia.

w życiu to nie tak jak w kościele, nabroisz a potem się wyspowiadasz i niby wszystko ma być w porządku a w życiu tak nie ma

Opublikowano
1 godzinę temu, witejus napisał:

dla wiejskich krów?🤣 i 😂przestały się doić

Może to były owce znaczy barany 😁

Opublikowano
10 godzin temu, jarecki napisał:

danie pieniedzy na leczenie np , chorego dziecka [ bo takie cele czesto sie pojawiają ] jest takie same jak wspomożenie kierowcy z kolizji z B szydło ? i tu charytatywnie i tu , dalej wrzucenie do pieniedzy dla siedzącego na ulicy  małego cygana z matką po których podjeżdza ojciec audia S 8  jest takie same jak danie na owsiaka ? czy zle zrozumiałem ,  jest jescze arternatywa że nie doczytałem wątku dyskusji i nie wiem od czego sie zaczeło .

jeśli zbiórka jest zweryfikowana to pewnie że jest słuszne dawanie. cyganom z wydrukowanymi kartkami i plikiem dokumentów nie daję. dokładnie tych samych można spotkać pod biedronką a następnie w drugim na targowisku. nie wiem ile owsiak przehulał ale jakieś ślady tych zbiórek w szpitalach są i pomagają ludziom

rydzyk ciągle zbiera non stop i drze gębę że upadnie

Opublikowano

w życiu to nie tak jak w kościele, nabroisz a potem się wyspowiadasz i niby wszystko ma być w porządku a w życiu tak nie ma

Jeszcze powinien być sakrament pokuty by było OK ( trzy zdrowaski )

Opublikowano
2 godziny temu, dsbh napisał:

Gdzieś takie manifestacje już były cykliczne. To będzie 5 osób zgodnie z obecna sytuacją

to chyba manifestacje kodziarzy były ,oni już wtedy ograniczali manifestacje do 5 osób🤣

• Like 1
Opublikowano

2015 – wystarczy nie kraść , 2016 – my nie kradniemy, nam się to po prostu należy , 2017 – inni też kradli , 2018 – inni kradli więcej , 2019 – kradniemy ale zgodnie z prawem , 2020 – kradniemy i co nam zrobicie?

• Like 1
Opublikowano
7 godzin temu, Roman176 napisał:

2015 – wystarczy nie kraść , 2016 – my nie kradniemy, nam się to po prostu należy , 2017 – inni też kradli , 2018 – inni kradli więcej , 2019 – kradniemy ale zgodnie z prawem , 2020 – kradniemy i co nam zrobicie?

ciekawe że szumowski nie posłuchał 😂 A senator kogut 😂

Opublikowano
11 godzin temu, Denwer napisał:

współczuje  wszystkim  co  oglądają  tego  debila  stonogę   robi  tych  swoich  widzów  w h*ja   tymi bajkami które  opowiada  

❣️

Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, galan99 napisał:

Wielu już z PiS poszło na Sicz im już nie zależy na wygranej następnych wyborów bo już nie będzie kasy , ale ALE  jak przyjdzie jakaś partia to co będzie musiała zrobić żeby kasa była coś ZABIERAĆ ODBIERAĆ OBNIŻAĆ . JAK TO BĘDZIE DLA ludu ? .

chciałeś powiedzieć że im już nie zależy na polskich rodzinach, seniorach😂.

przed każdymi wyborami jeździli po Polsce i opowiadali jaka to dla nich najważniejsza rodzina i programy socjalne dla niej

czyżby forsując piątkę kaczyńskiego, każąc przyłębskiej akurat teraz wydać wyrok zapomnieli o rodzinie, seniorach 😂

Robi się  jak po tragedii smoleńskiej nie zależało im na wyjaśnieniu prawdy, sprowadzneiu wraku tylko na własnych korzyściach politycznych i zaśmiecenia polski pomnikami kaczyńskiego😂 a teraz zajmują się chorymi zachciankami jarka 😁

Edytowane przez racyl
Opublikowano
7 godzin temu, Roman176 napisał:

I tak, metodą małych kroczków, przyzwyczaili Naród do tego że kradną. A kiedy Naród stwierdził że kradną dużo, to było mu wstyd przyznać że dał na to przyzwolenie a wręcz poparcie. Teraz mogą kraśc dowolne sumy, bo Naród słowa nie powie, gdyż jest również umoczony i to na własne życzenie. Słynne "no może kradną, ale trochę też się z ludźmi dzielą". 😂

Opublikowano
5 minut temu, racyl napisał:

czyżby forsując piątkę kaczyńskiego, każąc przyłębskiej akurat teraz wydać wyrok zapomnieli o rodzinie😂

Akurat rodzina Przyłębskiej ma się dobrze.😂 I to im wystarcza.   Tym bardziej że przecież Pani Prezes TK pomieszkuje w Berlinie.🤣

Opublikowano (edytowane)

co daj spokój 😂 same pisowce się go wyrzekły i oskarżyły 😂

on umarł ale kasa nie przepadła 😂 ziobro przecież chciał ścigać gangsterów to przepisywali majątki na rodziny a potem je konfiskować 😂

to jak umrze konfiskata ukradzionejj kasy nie powinna być ? 😂

\

Edytowane przez racyl
Opublikowano
5 minut temu, witejus napisał:

umarłemu już daj spokój,głąbie

Czyny jednak podlegają ocenie i za życia też należy się z tym liczyć. 

1 minutę temu, racyl napisał:

a zamachowcą kto ? sars-cov-2 😂

No raczej nikt. Wystarczy krótki napis że "Pamięci tych co nie przeżyli cofania się, będącej i tak w odwrocie pandemii COVID".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v