Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z cyklu nie ma :) :

nie ma aborcji - jest morderstwo

nie ma przerywania ciąży - jest likwidacja ciąży (przerwać to można urlop :) )

nie od dzisiaj wiadomo, że lewak to istota niedojrzała i nie potrafi wziąć odpowiedzialności za swoje czyny, strajkujące lewaczki chcą wyboru, ale nie pojmują, że już go dokonały w chwili podjęcia współżycia seksualnego (a może nie wiedzą skąd bierze się ciąża??)

nie chcesz dziecka to nie uprawiasz seksu, w przeciwnym razie musisz się liczyć z możliwymi konsekwencjami; tak zachowują się ludzie rozumni

• Like 3
Opublikowano

No nie wiem, ale niektórzy już wskazują że kobity szykują się do skoku na władzę.  To dopytuję.

1 minutę temu, nie napisał:

nie chcesz dziecka to nie uprawiasz seksu, w przeciwnym razie musisz się liczyć z możliwymi konsekwencjami; tak zachowują się ludzie rozumni

A jak nie chcę kataru, to czego mam nie robić?😂

Opublikowano (edytowane)

nooo gdyby dzieci rodziły się tylko z planowego i świadomego seksu to o ile mniej by nas było

@mirro nie zdziw się jeśli całkiem poważnie Ci kto zaleci - nie kichać

Pamiętam opinię jednego z moich nauczycieli ze szkół który mawiał - "jeśli zostawić na noc dwoje młodych ludzi parę nawet obcych np w jednym namiocie to fakt że do niczego nie dojdzie będzie świadczył o chorobie co najmniej jednego z nich"

to był mądry profesor a uczył - o ile dobrze pamiętam - hodowli zwierząt gdzie instynkta są jednym z elementów powodzenia hodowli tylko czy ludzie już calkowicie są wyzbyci instynktów? oby nie

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, mirro napisał:

nie chodzić bez majtek :D żeby cię nie przedmuchało :D 

Edytowane przez nie
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, mirro napisał:

No nie wiem, ale niektórzy już wskazują że kobity szykują się do skoku na władzę.  To dopytuję.

A ta, mogą sobie dziurkę w śniegu wysyczeć jak będzie śnieg.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
3 minuty temu, nie napisał:

z cyklu nie ma :) :

nie ma aborcji - jest morderstwo

nie ma przerywania ciąży - jest likwidacja ciąży (przerwać to można urlop :) )

nie od dzisiaj wiadomo, że lewak to istota niedojrzała i nie potrafi wziąć odpowiedzialności za swoje czyny, strajkujące lewaczki chcą wyboru, ale nie pojmują, że już go dokonały w chwili podjęcia współżycia seksualnego (a może nie wiedzą skąd bierze się ciąża??)

Powinno być tak że jak lewak czy inny zj** powinni mieszkać stworzonym jakimś miejscu powiedzmy wielkości Warszawy ale w inne miejsca nie mieli by prawa zaglądać do normalnych ludzi .

Opublikowano
6 minut temu, mirro napisał:

Bzykać na wietrze 

Opublikowano
1 minutę temu, Sean napisał:

Jedno trzeba przyznać wywrotowcom, wiedzieli kogo wyprowadzić na ulicę i kim da się sterować, rozmawiałem ze znajomymi kobietami i pieprzą z uporem maniaka to samo co Ty, dziewczyno to już dawno nieaktualne załapiesz w końcu, aborcja taka czy sraka jest tylko przykrywką, tu chodzi o przewrót i obalenie obecnej władzy.

Ok, to napiszę tak; inteligencja ewoluuje stale i potrzebuje prawdziwej współmiernej edukacji,  kościół nie rozwija się w równej mierze więc grozi mu upadek. Mogliby zacząć od zdjęcia celibatu i większość poparłaby to. Założę się, że Ty też. Jedna z opinii mówi, że kościół założył celibat ze względu na obawę przed dziedziczeniem swych potomków. A nawet wolał/ przyciągał wdowy idące do zakonu i oddające swe majątki kościołowi. To był jeden ze złotych interesów; takie historyczne bajania oczywiście ..

Opublikowano (edytowane)

Jest taki hormon u weterynarzy ze jak dasz krowie to rzuca ciele jak by była zapłodniona ale on służy do zapładniania krowy.Wywołuje ruje .

Edytowane przez Strongman
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Ywa napisał:

Ok, to napiszę tak; inteligencja ewoluuje stale i potrzebuje prawdziwej współmiernej edukacji,  kościół nie rozwija się w równej mierze więc grozi mu upadek. Mogliby zacząć od zdjęcia celibatu i większość poparłaby to. Założę się, że Ty też. Jedna z opinii mówi, że kościół założył celibat ze względu na obawę przed dziedziczeniem swych potomków. A nawet wolał/ przyciągał wdowy idące do zakonu i oddające swe majątki kościołowi. To był jeden ze złotych interesów; takie historyczne bajania oczywiście ..

A tu Cię poprę, też jestem za zniesieniem celibatu i odseparowaniem księży od kasy kościelnej, normalna średnia pensja i tyle.

Ps. przyznaj spodobało Ci się reformowanie, jak nie przy aborcji, to przy celibacie.   xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano
5 minut temu, Ywa napisał:

Ok, to napiszę tak; inteligencja ewoluuje stale i potrzebuje prawdziwej współmiernej edukacji,  kościół nie rozwija się w równej mierze więc grozi mu upadek.

Ale widać części, nawet tu piszących, pasuje taki stan rzeczy i nawet są dumni z tego że go bronią. A im bardziej bronią tym szybciej przebiega degrengolada. I chyba nawet chcieliby za to medale.😂

2 minuty temu, Sean napisał:

A tu Cię poprę, też jestem za zniesieniem celibatu i odseparowaniem księży od kasy kościelnej, normalna średnia pensja i tyle.

W sensie?

Opublikowano (edytowane)

kurna jutro wyboru w uesej w my o pierdolach piszemy??
zjednoczona kurwica w osobie kurwizji ostro stawia na dumpfa,ciekawe co bedzie jak przegra ????

Edytowane przez jacus
Opublikowano

Szczep bakterii kałowych w jamie ustnej rządzących😁🤢🤮

Opublikowano

biden ma 8p% przewagi w sondażach, jakby trump wygrał to będą rozróby

ogólnie wynik może być wyrównany i mogą być hece z liczeniem głosów

Opublikowano
31 minut temu, Strongman napisał:

Jest taki hormon u weterynarzy ze jak dasz krowie to rzuca ciele jak by była zapłodniona ale on służy do zapładniania krowy.Wywołuje ruje .

Nie tylko hormon, wystarczy zwykły sterydy typu rapidexon i efekt taki sam, po dwóch dniach poród nie zależnie od fazy rozwoju cielaka 

Opublikowano
46 minut temu, dysydent napisał:

nooo gdyby dzieci rodziły się tylko z planowego i świadomego seksu to o ile mniej by nas było

@mirro nie zdziw się jeśli całkiem poważnie Ci kto zaleci - nie kichać

Pamiętam opinię jednego z moich nauczycieli ze szkół który mawiał - "jeśli zostawić na noc dwoje młodych ludzi parę nawet obcych np w jednym namiocie to fakt że do niczego nie dojdzie będzie świadczył o chorobie co najmniej jednego z nich"

to był mądry profesor a uczył - o ile dobrze pamiętam - hodowli zwierząt gdzie instynkta są jednym z elementów powodzenia hodowli tylko czy ludzie już calkowicie są wyzbyci instynktów? oby nie

Poprostu Nie ruchac ja mam 21 lat i nic i prawdopodobnie się to nie zmieni. Także jedyne wyjście to nie pukac sie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v