Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak zawsze zorientowany jak świnia  w chlewie  

wiesz jakie są postulaty kobiet ?? 

"Żądamy legalnej aborcji na żądanie i kropka" – powiedziała Klementyna Suchanow.

Działaczki zażądały ponadto zwiększenia finansowania służby zdrowia, pomocy finansowej dla przedsiębiorców i pracowników, którzy ponieśli straty w wyniku pandemii oraz wzrostu nakładów na kulturę.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Marecek ma od 5 lat postulat żeby zamknąć Tuska i go dalej powtarza mimo że sam w to nie wierzy. Postulaty zawsze są na wyrost.

Fajnie napisałeś - powiedziała coś Klementyna a ty od razu traktujesz to jako postulat wszystkich kobiet.  Dopowiadanie i zastraszanie.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Przez lata ryczeli KONSTYTUCJA ale jak okazało się, że Konstytucja broni osoby z Downem to się nie podoba?

18 minut temu, Ulman napisał:

Marecek ma od 5 lat postulat żeby zamknąć Tuska i go dalej powtarza mimo że sam w to nie wierzy

@Ulman  KIEDY BŁYSKOTLIWY TWEET O SŁAWKU NOWAKU?????????

podobno ostawiałeś ze niewinny chciałeś się zakładać 

• Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Roman176 napisał:

dziwny człowiek z ciebie , z ustawy tk nagle chcą aborcje na życzenie ?  czyli co ja mam płacić z moich podatków zabijanie zdrowych dzieci 

a propo jakoś rolników na takie strajki nie mogą zagonić ani zorganizować się 

No przecież niektórzy rolnicy są na tych strajkach. Nawet tu linka wrzuciłem , więc o co ci chodzi?

54 minuty temu, Roman176 napisał:

chyba sondaży nie oglądałeś ...  wychodzą bo pis to jedyna partia co ugina się pod słowem społeczeństwa ... i naciskiem ludzi strajkującym mało już rolnicy wywalczyli 

przypominam ci ze susza trwała od 2014 ? dostałeś coś  albo ktoś nawet susza nie była  ?

chamstwo niesioła  od 2015 zaczęły się ataki na rolników jakimi drogimi sprzętami JERZDZĄ 

grunt się nie pali mają nowych wyborców prywaciarzy u mnie potężna firma beton kopalnie żwiru pisaku itp  przytuliła ogromną kasę ok 8 mln  od tego czasu tacy prywaciarze nawet bilbordy pisowi stawiali na własnych posesjach 

dlatego nie powinii nic ruszać tak jak było jest dobrze 

A z jakiego to tytułu te "ogromną kasę" dostali tak z ciekawości zapytam.

Opublikowano
1 minutę temu, tomek222 napisał:

No przecież niektórzy rolnicy są na tych strajkach. Nawet tu linka wrzuciłem , więc o co ci chodzi?

1/100 ? niektórzy  albo 1/1000 ? 

1 minutę temu, tomek222 napisał:

A z jakiego to tytułu te "ogromną kasę" dostali tak z ciekawości zapytam.

za leżenie 

Opublikowano
6 godzin temu, Roman176 napisał:

Przez lata ryczeli KONSTYTUCJA ale jak okazało się, że Konstytucja broni osoby z Downem to się nie podoba?

Tak w tajemnicy to Ci powiem że Konstytucja to ani nie broni Ciebie, ani dzieci z Downem.  😂 

Opublikowano
6 godzin temu, Ulman napisał:

Konstytucja jest taka jak orzeknie Przyłębska na rozkaz Kaczyńskiego

Kiedy i na ile skazali Nowaka?

Przyłębska orzekła tylko i aż to samo co Zoll i Żepliński  i wówczas dziczy nie było . Teraz gdy w demokracyjnych  wyborach  PISioki otrzymali władzę od nas obywateli to ta druga strona pokazuje  kto tak naprawdę wybierał i nadal popiera poprzedników . Same  bydło i patologia !!Ludzie są gorsi od zwierząt i teraz widać to jak na dłoni . Grodzki orędzia wygłaszał gdy kilka osób dziennie ulegało zakażeniu a teraz jak są tysiące to ta dzicz jednoczy się i robi coś wręcz odwrotnego . Kogo za kilka tygodni będziecie  Patole oskarżać gdy przez te zgromadzenia w dobie pandemii pobijemy wszelakie rekordy  i zakażeń i zgonów ???? Kaczora ???  Sami się organizujecie i jeden drugiego  zakażacie   i to przez was zaraz będzie zakaz wyjścia z domu  pod karą szubienicy .

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano

Ten znów swoje - weź gienio przeczytaj co i w czyim imieniu Zoll i Rzepliński napisał. Coś czytam że szmergiel (prawdopodobnie) był na proteście w Wawie bo naparzali tam się z protestującymi. Brawo mister Kaczyński!

Opublikowano
9 godzin temu, Ulman napisał:

Gdzie staneła w jednym szeregu? Bo podpusciła PISowsą sektę i ta narobiła sobie bałaganu?  W czym konkretnie Konfederacja staneła z PISem w jednym szeregu?

Bosak  nawoływał  by  przyjść  bronić  kościoła  w  warszawie  bo   bolszewicy  atakowali 

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, leszek1000 napisał:

Nie bosak tylko Bączyński 

Z  resztą sam Kaczyński wręcz rozkazuje zrobić kościoła i jego wartości. 

Proszę wstawić link gdzie Bosak tak pisze. 

Bosak bosak  i  to  wcześniej od  Kaczyńskiego   

Zwolennicy dzieciobójstwa rzucają butelkami, nielicznym ludziom broniącym kościoła przyda się wsparcie jeśli jesteście w centrum

— Krzysztof Bosak 🇵🇱 (@krzysztofbosak) October 26, 2020

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2020-10-26/narodowcy-bronia-kosciolow-doszlo-do-starc-z-demonstrujacymi/

Głupio  ci  teraz  ????  że  bosak   jest po właściwej  stronie 

Kto  to  jest  ten  Bączyński  ??? 

123181490_3488339361188472_4666574751656

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
2 minuty temu, leszek1000 napisał:

Link do strony proszę a nie ręczne pisanie.Na tym zdjęciu nie widać bosaka. 

Aż  taka  ciemnota  z ciebie  że  w link  nie potrafisz  kliknąć 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, leszek1000 napisał:

Widziałem tam tylko pana Bąkiewicza. Czyli mam rację 

to kup  sobie  okulary  bo  jesteś  ślepy  

O "ludziach broniących kościoła" napisał poseł Konfederacji Krzysztof Bosak, który namawiał do udzielenia im wsparcia.

Zwolennicy dzieciobójstwa rzucają butelkami, nielicznym ludziom broniącym kościoła przyda się wsparcie jeśli jesteście w centrum

— Krzysztof Bosak 🇵🇱 (@krzysztofbosak) October 26, 2020

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2020-10-26/narodowcy-bronia-kosciolow-doszlo-do-starc-z-demonstrujacymi/

Edytowane przez Denwer
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v