Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

Atak na naród , zniszczenie Polski, brońmy Polskę mamy całkowita rację   pierwszy sekretarz Polskiej Zjednoczonej Prawicy Robotniczej w pełnej krasie. Ktoś zna kraj w którym to nie premier, prezydent, marszałek sejmu a jakis wicepremier wygłasza oredzia?

noo. cysorz!

Opublikowano
10 minut temu, DTaras napisał:

hyhy niektórzy bali się islamistów a tu patrz - kościołów trzeba bronić przed Polakami

No popatrz i przyroda podeszła ich z tej strony.:lol:

Opublikowano
3 minuty temu, cinek1808 napisał:

Nie mieli kiedy ogłosić tego wyroku trybunału. Mogli ogłosić przed wyborami oraz 5 dla zwierząt. Przez te protesty tylko wzrośnie liczbą chorych a co za tym idzie liczba zgonów. Rząd ma krew na rękach. 

ta 5 nie miała by wpływu na wybory .

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, mirro napisał:

Osz kurna facet idzie na zwarcie. Jak można być tak załganym sukinsynem?

jakie zwarcie? po h*ja robia burdy codzinnie? pewnie rano nie jeden z tego protesu drze ryja jak ktos idzie bez maski a wieczorem burdy w takich ilosciach.glupota na najwyzszym poziome. dlaczego mamy niebronic kosciolow przed degrengolada?

ja to tylko na niedziele czekam.oj bedzie zabawa

Edytowane przez szmergiel
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Sean napisał:

Tak Ci się tylko wydaje, jak chcesz wiedzieć to też Ci teraz wygarnę,   :D właśnie ten "przyjaciel" zaczął mnie kąsać tylko dlatego że nie pomagam mu zwalczać swoich wrogów    xD  i zasugerował w którymś z postów że Ty też się do nich zaliczasz   :P Ładnie mi się odpłacasz   xD  ale niech jeszcze i to.   :P

Czy ja cie prosiłem o pomoc obłudniku.... Lizaj dupe komu chcesz zdrajco i oblodniku.... Raz ci darowałem jak stałeś przeciw mnie z jakąś zgraja która cię kopla w deeee.... Drugiego razu nie będzie 😋

A co do fetora to przypomnij sobie jak sraLes na niego publicznie i teraz to gówno sobie zlizuj.. 😂😂😂😂

Edytowane przez ogarek
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, pafnucy napisał:

nie wszyscy rolnicy głosowali na pis a po drugie znam wiele osób co im wieś za bardzo smierdzi i każda próba likwidacji zwierząt to się cieszą ,nawet w sondażach wyszło 70 5% POPARCIA DLA USTAWY

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

mirro tu troche racji masz bo sam uwazam ze ten kompromis byl dobry i nie nalezalo go ruszac. problemem jest tylko ze wiekszosc co to tak teraz burdy robi to naprawde nie sa ludzie wysokich lotow ,widac to bylo po filmach z niedzieli i dobre gumowanie na takie jednostki jest jak najbardziej wskazane

Opublikowano

Przyczyna jest słuszna bo PISowska - burdy niesłuszne bo nie PISowskie.

Ciekawe jest że niejaki Lech Kaczyński profesor prawa bronił tego kompromisu i przez tyle lat nie połapał sie że był on niezgodny z konstytucją. Dopiero doktorant marksista wpadł na ten trop i naprawił rzeczywistosć

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Kaczy tchórz wzywa do obrony kościołów które sam wystawił na pomstę.... 😋

Już ci panie szmerglus będzie palowal kobiety.. Jak przystało na damskiego boksera..... 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
Przed chwilą, szmergiel napisał:

naprawde nie sa ludzie wysokich lotow ,

Jakich lotów by nie byli, to jednak są obywatele tego kraju, czyli Polski. jeżeli marzy Ci się powtórka 1992 kiedy Macierewicz jeździł po jednostkach wojskowych, to mówię Ci "nawet o tym nie myśl".

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, ogarek napisał:

mam ci przypomnieć? Ja nigdy nie przystanę do wrogów twoich tak jak ty do moich.. 😋

A to co  xD

12 minut temu, ogarek napisał:

Czy ja cie prosiłem o pomoc obłudniku.... Lizaj dupe komu chcesz zdrajco i oblodniku.... Raz ci darowałem jak stałeś przeciw mnie z jakąś zgraja która cię kopla w deeee.... Drugiego razu nie będzie 😋

A co do fetora to przypomnij sobie jak sraLes na niego publicznie i teraz to gówno sobie zlizuj.. 😂😂😂😂

Ty mi darowałeś? xD to ja ciebie przyjąłem do kompaniji   :P

Edytowane przez Sean
Opublikowano

Człowieku dokonałeś wyboru i się odp.... I tyle.... 

Czy ja cie o coś proszę... Zasadzę ci kopa jak każdemu szczurowi twego pokroju 

Opublikowano (edytowane)

mirro dam ci dobry przyklad ze jednak nie traktowalbym ich jak ludzi ,oczywiscie nie wszystkich. ostatnie tygodnie ,protesty o ustawe o zwierzetach,widziales zeby robili takie burdy i takie zachowanie? sam jestem przeciwnikiem uboju rytualnego ale protesty nie byly dziczą calkowita.widzales co to gowniarstwo sterowane wyprawia od kilku dni? maja jakies zasady? porownaj i wtedy ocen do kogo z rozmawa a do kogo z palą.zreszta juz widac ze to sie nie uspokoi i bedzie gorzej w weekend.myslisz ze jak takie lozbuzy beda demolki robic to beckow nie dostana? slusznie dostana i to powinny byc becki konkretne

gad ogarek znow wypelz z nory

Opublikowano

3 minuty temu, ogarek napisał:

Człowieku dokonałeś wyboru i się odp.... I tyle.... 

Czy ja cie o coś proszę... Zasadzę ci kopa jak każdemu szczurowi twego pokroju 

Nie strasz nie strasz bo się zesrasz, na mnie to nie działa.   xD

Opublikowano
Przed chwilą, ogarek napisał:

Upadły bawidamek i zdrajca mnie nie interesuje... 😋

Sam zacząłeś tą wojenkę .     xD

Opublikowano (edytowane)

Nigdy nie miałem wadpliwości że zdrajca zdrDzi po raz drugi.... 😋

1 minutę temu, Sean napisał:

Sam zacząłeś tą wojenkę .     xD

Mnie lansy na kaznodzieje nie bawią a wręcz mam odruch wymiotny na takie mądrości 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano (edytowane)

mirro w sumie racja.jestem ciekaw jak to sie ma czysto z prawnego punktu widzenia? chodzi mi o ten wyrok  czy naprawde jest w zgodzie z konstytucja czy nie?bo jezeli tak no to wtedy to towarzystwo co tak krzyczy 'konstytucja' zasluguje na gume konktetna i to bez zadnej taryfy ulgowej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v