Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, jarecki napisał:

wpisz w goglach podam jeden pierwszy lepszy , tak samo wiedziałeś ze jest wsparcie dla ruchów antyaborcyjnych ?  https://www.pch24.pl/kto-wspiera-finansowo-proaborcyjne-ruchy--slady-prowadza-nie-tylko-do-sorosa,59180,i.html

Portal katolicko sPISkowy i Soros...... Wszystko jasne  - zawsze oblężeni przez siły nieczyste

Edytowane przez Ulman
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Ulman napisał:

Portal katolicko sPISkowoy i Soros...... Wszystko jasne  - zawsze oblężeni przez siły nieczyste

nie , to jest masa instytucji i firm powiazanych z ruchami proaborcyjnym , ale tak samo z ruchami antyaborcyjnymi . a po drugie  nie potrafisz czytać ze zrozumieniem ?          mało tego , np . polska też wspiera finansowo ruchy na białorusi zeby obalić łukaszenke .

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Czyli norma wiec po co PISiaki węszą sPISek?

ale jaki spisek ? była akcja jest reakcja , z tego co  nawet na forum czytam to chodzi tylko o nie atakowanie kosciołów .

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, ogarek napisał:

Jesteś ostatnia osoba tu na forum która powina takie morały prawic i tyle... Czatowales jak szczur latami żeby jaka głupia otumanić a tera kaznodzieje wielkiego odwalasz... Czleku kogo chcesz oszukać i ośmieszyć..katolik od siedmiu boleści.. 😋

A na jakiej podstawie wysuwasz takie wnioski, ty przyjrzyj się sobie jaki jesteś,  piszesz do kobiet a później wymieniasz się z łorawiokiem ich PW,   xD Ciebie nie trzeba ośmieszać, ty już z natury jesteś śmieszny. Ty próbowałeś czatować latami, tylko że jak szczura cię wykopywały i coś o tym wiesz.   xD Piszesz z łorawiokiem, a na forum udajecie wrogów.    :D Dowód? ty pierwszy wiesz jakie następne konto łorawioka.  :P

Edytowane przez Sean
Opublikowano
5 minut temu, Sean napisał:

A na jakiej podstawie wysuwasz takie wnioski, ty przyjrzyj się sobie jaki jesteś,  piszesz do kobiet a później wymieniasz się z łorawiokiem ich PW,   xD Ciebie nie trzeba ośmieszać, ty już z natury jesteś śmieszny. Ty próbowałeś czatować latami, tylko że jak szczura cię wykopywały.   xD Piszesz z łorawiokiem, a na forum udajecie wrogów.    :D

Płacz..tak musi być 😋

Ja zawsze zadaje ciężkie rany.. 🤣

Zmieniasz panie tylko pomagierów ale to uj... Pryszcz dla mnie 

Opublikowano
2 minuty temu, ogarek napisał:

Lizaj dupe szmerglusowi i   fetorowi... 🤣🤣🤣🤣🤣

Jeszcze dużo wody w Wiśle przepłynie razem z fekaliami,   :P zanim im dorównasz, możemy różnić się w poglądach, ale przynajmniej nie wbijają noża w plecy jak ty.      xD

Opublikowano (edytowane)

No tak przecie ty wierny przyjaciel ich tera.. 😋noo zobaczy jak długo... 🤔

6 minut temu, Sean napisał:

Jeszcze dużo wody w Wiśle przepłynie razem z fekaliami,   :P zanim im dorównasz, możemy różnić się w poglądach, ale przynajmniej nie wbijają noża w plecy jak ty.      xD

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
1 minutę temu, ogarek napisał:

Czleku zaPomniales co sam robiłeś? 

Nie to co ty robisz, nie atakuję kolegów pierwszy jak ty.

Opublikowano (edytowane)

mam ci przypomnieć? Ja nigdy nie przystanę do wrogów twoich tak jak ty do moich.. 😋

Kumaj się z kim chcesz.... Ja nikogo nie potrzebuje do pomocy i tyle.... A na pewno  pisowski wyznawca oblakany  nie będzie mi moralow prawic i kaznodzieje zgrywac

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
4 minuty temu, agromatik napisał:

Już kiedyś panowie w brunatnych gatkach zaczynali od obrony chrześcijańskich wartości i zdrowego społeczeństwa i jeszcze kilku chwytliwych sloganów.

I też byli narodowymi socjalistami

Opublikowano
1 minutę temu, ogarek napisał:

mam ci przypomnieć? Ja nigdy nie przystanę do wrogów twoich tak jak ty do moich.. 😋

Ty jesteś jak chorągiewka na wietrze, a tu cię boli,  :P żebym atakował twoich wrogów.    xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v