Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No paczaj klecha który przysięga celibat  i ponoć ma powołanie to nagle jak każdy tera... Ma babę i dzieci... 🤣

Ale nie wolno o tym mówić bo to tajemnica i obraza kościoła... 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

Nie popisał się kolega Ogarek   :P  myślałem, starszy facet, honorowy, ułożony, a to krzykacz jak te smarkule przed kościołami.   xD

Ty tak samo przysięgałeś żonie, a jakby się inna chętna trafiła, to wydupcił byś ją bez mydła i nie gadaj że nie.      :D

Opublikowano (edytowane)

Miałem wiele takich okazji i nie skorzystałem... Wiem że tego nie pojmiesz... Bo widać jaka  masz mentalność pisowskiego popychacza.. 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano (edytowane)

Nawet w sejmie od -41min.

Edytowane przez Sean
Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał:

Rolników było stosunkowo mało i ich problem dotyczy stosunkowo małej grupy społecznej. Problem aborcji interesuje o wiele większą grupę społeczna. Dlatego skala protestów większa. No i akceptacja dla nich większa. Ja tam dziczy nie widzę. Po prostu młodzież musi się wyszumieć heheh. Nie ma dyskotek to gdzie.

albo ktoś pompuje kasę w protesty ??

Opublikowano

Kler musi dokonać podziału i wykopać faryzeuszy spośród swoich szeregów... Ksiądz ktory nie ma nic za uszaMi boi się zabrać głos i mówić o tym co się dzieje... Bo  mafia go wykluczy... Czy to jest normalne? 

Opublikowano
15 godzin temu, pafnucy napisał:

...i kury się nieść przestaną!:ph34r:

Kury to może nie, ale zobacz jaka młodzież teraz rośnie wychowana w necie, za moich czasów to się fajki po kryjomu za szkołą paliło albo szarpało kolegów 😎, a teraz co się dzieje to ludzkie pojęcie przechodzi,, nagrywanie, hejt  itd 

Druga część to znów kaleki co nic nie robią zero ruchu, znajomości tylko w sieci siedzą

Opublikowano
4 minuty temu, Roman176 napisał:

Oczywiście jest to sPISek wrogów Polskiej Zjednoczonej Prawicy Robotniczej , wywrotowcy, postkomuna, kasta, byłe WSI, Soros, wrogie media, Niemcy i Rosja oraz intryga muzłumańska. 

Opublikowano

Ja ogarka przy jego okazjach rozumiem. Można sobie za swoje nająć profesjonalistkę a tego wokół masa, mało tego, często trofea takie, że mogłyby robić karierę na tiwi. Jakoś się nie chodzi. Nie świadczy to wcale, że się nie widzi jak co róż nowe wiosną wypączkuje przez co moja nerwicy dostaje. Ale tak - społeczeństwo miękknie.

Opublikowano
13 minut temu, ogarek napisał:

Kler musi dokonać podziału i wykopać faryzeuszy spośród swoich szeregów... Ksiądz ktory nie ma nic za uszaMi boi się zabrać głos i mówić o tym co się dzieje... Bo  mafia go wykluczy... Czy to jest normalne? 

Jak żeś wszedł między wrony, musisz krakać jak i ony. Słyszałeś to powiedzenie. To się tyczy każdej grupy zawodowej. Beton jest w każdej.

Opublikowano
9 minut temu, Ulman napisał:

Oczywiście jest to sPISek wrogów Polskiej Zjednoczonej Prawicy Robotniczej , wywrotowcy, postkomuna, kasta, byłe WSI, Soros, wrogie media, Niemcy i Rosja oraz intryga muzłumańska. 

tu akurat sie nie znasz bo kasa idzie i to gruba , z jednej strony idzie na ruchy antyaborcyjne z drugiej na proaborcyjne , np administracja obamy wspierała ruchy pro aborcyjne a teraz administracja trampa wspiera ruchy antyaborcyjne .

Opublikowano
1 minutę temu, dsbh napisał:

Jak żeś wszedł między wrony, musisz krakać jak i ony. Słyszałeś to powiedzenie. To się tyczy każdej grupy zawodowej. Beton jest w każdej.

Cosik idzie jednak chiba  do tego że się zadziobia 🤣

Opublikowano
13 minut temu, Roman176 napisał:

Taaa.... Ludzie poprostu mają dość tego rządu i wyszli na ulice na tych protestach jest dużo różnych grup zawodowych, przedsiębiorcy, taksówkarze, transportowcy a nawet o dziwo rolnicy

https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,26436020,rolnicy-przylaczyli-sie-do-protestujacych-kobiet-dlugi-szpaler.amp

Tak że PiSowi pali się grunt pod nogami ale jak widać tuba propagandowa ruszyła czyli szczucie, fejk niusy że tylko lewactwo wyszło na drogi. Tak że się nie zdziwie jak PiS w najbliższych wyborach znowu wygra.

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Ulman napisał:

A kto pompuje kasę w obecne protesty?

obecnie w te protesty ? to są różne dotacje które zainteresowane strony otrzymują od wielu lat ,w tej chwili może być zwiekszony poziom chwilowo , a skąd kase miał KOD ?  Z tego co sie orientuje to tylko 30 % budżetu było zaksiegowane a reszta szła przez konta powiązane z osobami z KOD .  administracja trumpa według WP  przeznaczyła 270 mln $ na wspomaganie instytucji antyaborcyjnych na swiecie

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
4 minuty temu, tomek222 napisał:

Taaa.... Ludzie poprostu mają dość tego rządu i wyszli na ulice na tych protestach jest dużo różnych grup zawodowych, przedsiębiorcy, taksówkarze, transportowcy a nawet o dziwo rolnicy

https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,26436020,rolnicy-przylaczyli-sie-do-protestujacych-kobiet-dlugi-szpaler.amp

Tak że PiSowi pali się grunt pod nogami ale jak widać tuba propagandowa ruszyła czyli szczucie, fejk niusy że tylko lewactwo wyszło na drogi. Tak że się nie zdziwie jak PiS w najbliższych wyborach znowu wygra.

Narracja dla ciemnoty bo przecież jest tak dobrze ze nikt nie powinien protestowć.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Ulman napisał:

No kto ?

wpisz w goglach podam jeden pierwszy lepszy , tak samo wiedziałeś ze jest wsparcie dla ruchów antyaborcyjnych ?  https://www.pch24.pl/kto-wspiera-finansowo-proaborcyjne-ruchy--slady-prowadza-nie-tylko-do-sorosa,59180,i.html a w samych strajkach uczestniczy wiele innych organizascji , a słyszałeś kto organizował nie które autokary z rolnikami jadącymi do warszawy w ubiegłym tygodniu ?

Edytowane przez jarecki
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Ulman napisał:

A kto pompuje kasę w obecne protesty?

diabeł 

122684445_3482777658411309_4763739322727

Edytowane przez Denwer
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v