Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zbierania ciąg dalszy. Najlepsze, że opłata wnoszona w chwili zakupu co oznacza, że producent sobie tematu nie rozpyli i konsument wybecaluje dokładnie tyle, ile sobie życzy zwierzchność. Myślę, że bez VATu się nie obejdzie. A na butelki kaucji wprowadzić się nie da...

Opublikowano
10 godzin temu, pafnucy napisał:

@Denwer wracaj. towarzystwo przeciwwagi niema i sie rozpasało

Daj  mnie  spokój  ja  mam zakaz  na agrofoto  po  20:00  złamanie  zakazu   grozi  poważnymi  karami  :ph34r:

Opublikowano

Spoko, zaraz coś wymyśli... Kołomyja ze szkołami. Jak dla mnie rok szkolny powinien rozpocząć się zdalnie. Nieda się sprawdzić stanu epidemiologicznego gmin zanim nie zachorują. Brak prewencji czyli kwarantanna roku szkolnego jak najbardziej. Zamykanie placówek po zmianie koloru jest trochę nie w czasie. Rozdwojenie jaźni - z jednej strony Policjanty mają w rozdzielnikach kontrole w sklepach ze względu na bal maskowy a z drugiej ładujemy dzieci w tłum. Z jednej strony na monitoringu niema twarzy ciula złodziejaszka a z drugiej dziadki mają przesrane.

Opublikowano

A kto robił film? Sami internowani? Przecież to było potrzebne. Źle tam nie mieli nie mniej to był celowy zabieg... Ale co ja tam będę.

Denwer - czyli kto na dziś jest wrogiem nr jeden?

Opublikowano
7 minut temu, DTaras napisał:

Denwer - czyli kto na dziś jest wrogiem nr jeden?

A skąd  ja  mam wiedzieć  kto  jest  twoim wrogiem  nr jeden  ??

Opublikowano
1 godzinę temu, Denwer napisał:

Daj  mnie  spokój  ja  mam zakaz  na agrofoto  po  20:00  złamanie  zakazu   grozi  poważnymi  karami  :ph34r:

od księdza czy moda?🙆‍♂️

Opublikowano

@Ulman

118340937_1838355029648702_2255470782409

2 godziny temu, pafnucy napisał:

od księdza czy moda?🙆‍♂️

Ani  od  księdza  ani  od  moda.

Opublikowano (edytowane)

Nawet żeby odpowiedzieć musisz się memami posługiwać? Pasuje do twojego poziomu👍

Wysledziłeś już te powiazania Bronka z Wprost czy dalej tak ci się wydaje i już.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Aaa to taki spec jak ten od lotnictwa co ze dwa razy obserwował skrzydło przy starcie. Ten zapewne po drodze do roboty całe życie przepuszczał osobowy 6.45 przed przejazdem...

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, daron64 napisał:

"Partia urządziła zjazd, twierdząc, że to "kongres klimatyczny", bo dzięki temu dostała pieniądze z Parlamentu Europejskiego."

O właśnie wtedy i właśnie tam, ustalono że będziemy stopniowo odchodzić od węgla.😂 

Jak będzie wyglądał rynek mediów w Polsce? A tak aby amerykańskie nie ucierpiały. 😂

https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,26249651,mosbacher-zabrala-glos-ws-dekoncentracji-mediow-to-nie-jest.html#s=BoxOpMT

""Według naszych informacji w czasie ostatniej wizyty w Warszawie sekretarz stanu USA Mike Pompeo dał jasno do zrozumienia politykom PiS, że działanie na szkodę amerykańskich korporacji spotka się z ostrym sprzeciwem Stanów Zjednoczonych. W tej grze nie chodzi tylko o Discovery, właściciela TVN, ale także o amerykański fundusz inwestycyjny Kohlberg, Kravis, Roberts & Co. L.P. (KKR), który rok temu kupił 43,5 proc. udziałów w koncernie medialnym Axel Springer" - czytamy w "Gazecie Wyborczej". 

Teraz se poplujcie na Axel Springer, to was sojusznik szybko przywoła do porządku.😂 I tak oto dyplomatołki doprowadziły do sytuacji, gdzie polityką zagraniczną i rynkiem mediów w Polsce rządzi Pani Ambasador USA. ( W tym momencie już nie jest mi do śmiechu)

Edytowane przez mirro
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v