Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał:

ile masz lat ?? pamietasz wybory w prl ?? tez byly wolne,demokratyczne, pzpr-zsl-sd wygrywaly z poparciem 99 %, a ze jakies warcholy i studenci protestowali- urban tlumaczyl swiatu dokladnie czemu to robili i kto ich oplaca.

choc trzeba przyznac ze nawet gierek w sosnowcu-swoim rodzinnym miescie- nie mial takiego poparcia jak adrian w zakonnych domach opieki- zawsze bylo to 99,98 % nigdy 100...................

glownym zarzutem dla poprzednich wladz stadniny w janowie bylo to ze wydzierzawiaja konie za granice i tam sa one eksplatowane-a dzisiaj sie chwala klacza ktora  zostala wydzierzawiona do usa-gdzie obecnie przebywa.

no własnie akurat ten drugi czyli Putin ma poparcie w społeczenstwie albo przynajmiej miał , ze 2 lata temu rozmawiałem z białorusinem to poierał łukaszenke .

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, galan99 napisał:

Jak się czyta aż śmiać się chce Putin i inne gady tego świata robią z ludzi durni od zawsze i z Makrelą na czele bo Brukseli zebrali się sami wykształceni idioci .

Dodał bym do tego zacnego grona Jarosława. Rządzi wszystkim z drugiego rzędu,  nic nie podpisuje i za nic nie ponosi odpowiedzialności. 

Opublikowano

i PO,SLD ZSL,Konfederacji ,,wolnościowców-",no chyba że konfederaci przy łuczywie w nocy siedzą i o pustym brzuchu

4 minuty temu, Ulman napisał:

To sa właśnie ambicje elektoratu PIS

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

Jaka jest AMBICJA PO  wermacht w Polsce i LGBT samo szambo to jest piękne .

Ale cie nastraszyli garstka gówniarzy . Piekna sprawa.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Gdzie są Niemcy z lat 90 nie ma to nie ten kraj to już dno samo zagłada kraju .

Nikt mnie nie przestraszył ale takie dziwadła łażą po mieście to się podoba bo zło zawsze przyciąga idiotów .

Będzie 10 idiotów a za 1 rok będzie 100 idiotów i tak dalej .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Gdzie i kiedy widziałeś takie dziwadłą na mieście?

i trzeba wszystko robić by ich nie widzieć na mieście ,niech się dziwują na zamkniętych imprezach dla tych co naprawdę tego chcą

• Like 2
Opublikowano
22 minuty temu, galan99 napisał:

Po co psuć coś co się sprawdza do tej pory ludzie żyją prąd mają do gara włożyć co mają co potrzeba  więcej .

A jak Tusk obiecywał ciepłą wodę w kranie, to źle było i psy na nim wieszano.😂

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał:

i trzeba wszystko robić by ich nie widzieć na mieście ,niech się dziwują na zamkniętych imprezach dla tych co naprawdę tego chcą

Czyli nie masz pojęcia jak to naprawdę wygląda bo tylko zmontowane obrazki  w TVPis widziałeś.

Opublikowano
13 minut temu, galan99 napisał:

Nikt mnie nie przestraszył ale takie dziwadła łażą po mieście to się podoba bo zło zawsze przyciąga idiotów .

Inne, czy nawet dziwne nie musi oznaczać zła. Oczywiście można łazić tylko tam gdzie chodzą tacy sami jak Ty, ale nie ma gwarancji że nie przypałęta się inny.😂

Opublikowano

byliscie na targu w proszowicach ?? jak nie byliscie, to swiata nie widzieliscie... takie dziwologi lgbtq jak tam chodza to nawet w kaliforni by im zaimponowaly 😜 i to setkami codziennie  sie zbieraja z calej okolicy a nawet powiatu.

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, Ulman napisał:

A ch*j cie obchodzi jak kto wygląda. To nie Korea północna

ale widzisz Ulman. pewnych rzeczy po prostu nie wypada i nie należy robić. człowiek cywilizowany powinien wiedzieć co jest normą, a co próbuje się nam narzucać w imię jakichś wydumanych ideologii.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v