Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przyjmuje zaklady kto komu napierdoli....choc mam obawy ze nikt nikomu i tylko na gownoburzy sie skonczy..

28 minut temu, piotreku1 napisał:

https://kultura.onet.pl/wiadomosci/jacek-kurski-uniewaznil-malzenstwo-i-wzial-drugi-slub-tomasz-terlikowski-komentuje/4tds8cr 

,,jako katolik czuje się zgorszony ''  

Trójka dzieci długoletni staż ale po pewnym czasie żona się znudzi zawsze można unieważnić i wźąść kolejny ślub kościelny  😄

chyba pojde w jego slady-choc drugi raz bym na 10000% sie nie zenil, mam jeszcze gdzies karte rowerowa🤣

Opublikowano (edytowane)

nawet w necie trza umieć postraszyć jak trza .....:D...ale te PRZEPRASZAM .....to na prawde ubaw był po pachy :D

się paru chłopaków uśmiało .....B|

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
10 minut temu, jacus napisał:

chyba pojde w jego slady-choc drugi raz bym na 10000% sie nie zenil

Czyli ten ksiądz prawdę  mówi

Opublikowano (edytowane)
56 minut temu, piotreku1 napisał:

https://kultura.onet.pl/wiadomosci/jacek-kurski-uniewaznil-malzenstwo-i-wzial-drugi-slub-tomasz-terlikowski-komentuje/4tds8cr 

,,jako katolik czuje się zgorszony ''  

Trójka dzieci długoletni staż ale po pewnym czasie żona się znudzi zawsze można unieważnić i wźąść kolejny ślub kościelny  😄

czyli na pierwszym ślubie Kurski kłamał słowami - "..i że Cię nie opuszczę aż do śmierci"
a oni tu tak wierzą TVP przez niego zarządzanej :P

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

to bylo dawno temu i nieprawda-kto pamieta co tam mowil w 97 roku ?

25 minut temu, pafnucy napisał:

ale jestem ciekaw @jacus zdania Twojej żony w tym temacie. :D

wlasnie wrocila z kosciola,ide zapytac,gdybym dlugo nie wracal to zagladnij na krakow112

• Haha 1
Opublikowano
15 minut temu, dysydent napisał:

czyli na pierwszym ślubie Kurski kłamał słowami - "..i że Cię nie opuszczę aż do śmierci"
a oni tu tak wierzą TVP przez niego zarządzanej :P

Bynajmniej nie chce żyć na kocią łapę jak jeden były premier słońce Peru co ślub kościelny brał jako element kampanii wyborczej 🤣🤣🤣

Opublikowano

Człowieku kurski miał ślub kościelny i trójkę dzieci jak można unieważnić taki ślub bo co była żona się znudziła ? Tak uczy Kościół? To są katolicy ? Pewnie jesteś podobny katolik jak wszyscy wyznawcy piskomuny  😄

Opublikowano
5 minut temu, Denwer napisał:

Bynajmniej nie chce

Czyli jednak chce 😂  zamiast latać z plakatami trzeba było sobie chociaż na youtubie pooglądać ładną panią z kanału "mówiąc inaczej", wyszło by ci na dobre 🙃

Opublikowano

To jest profanacja i pośmiewisko i tyle... Ale niech katole pisowskie pacza jak pany wszystko mogą... 😋

Opublikowano

doskonale rozumiem kurskiego 🤣,ale ze nie jestem prawdziwym polakiem katolikiem to nie mysle o rozwodzie.

marecek-sprawdz kiedy kaczynski[ten nie waginosceptyczny] wzial slub cywilny a kiedy koscielny i w jakim wieku ochrzcil corke, a co do moralnosci to moze pogadamy o niej samej,co ???😍 tez wziela kolejny slub koscielny i to taki jednostronny..

• Thanks 1
Opublikowano
6 minut temu, lukasz222 napisał:

Czyli jednak chce 😂  zamiast latać z plakatami trzeba było sobie chociaż na youtubie pooglądać ładną panią z kanału "mówiąc inaczej", wyszło by ci na dobre 🙃

Może dla ciebie to i ona je łodno to se oglądaj 

3 minuty temu, jacus napisał:

doskonale rozumiem kurskiego 🤣,ale ze nie jestem prawdziwym polakiem katolikiem to nie mysle o rozwodzie.

marecek-sprawdz kiedy kaczynski[ten nie waginosceptyczny] wzial slub cywilny a kiedy koscielny i w jakim wieku ochrzcil corke, a co do moralnosci to moze pogadamy o niej samej,co ???😍 tez wziela kolejny slub koscielny i to taki jednostronny..

A co tyż w kampanii wyborczej wziął ślub??

Opublikowano (edytowane)

Bardzo cię boli POrażka  hehehe 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez Denwer
Opublikowano

Nie mierz wszystkich swoją miarą, nie każdy przeżywa takie rzeczy jak mrówka okres :) swoją drogą wysiliłbyś się na jakiś bardziej błyskotliwy argument, ten jest... strasznie patetyczny i mało inteligentny ;) 

Opublikowano
16 minut temu, lukasz222 napisał:

wymagam argumentacji

Ta i dlatego czepiasz się literówek 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, dysydent napisał:

Kwestia semantyki. Widać u Kurskiego "miłość po grób" mogło skończyć się zabójstwem połowicy.😂 Co prawda lepiej wyglądałoby że on wdowiec, nie rozwodnik, jednak dla każdej potencjalnej jego wybranki to kwestia życia bądź śmierci.

• Thanks 1
Opublikowano

Jak się nie ma pojęcia jak jakiekolwiek argumenty odeprzeć to zawsze zostaje TVN , GW, układ kasta a dla prawdziwych dołów pajac, szmata itp

2 godziny temu, szmergiel napisał:

tak powiadasz? to niech ktos grozi twojej rodzine i wez sie ze szmata pojedynkuj na argumenty.glupi i smieszny jestes

tutaj sami bohaterowie za klawiatura.cieniasy pyskate

Ktoś ci tu  groził? Czym? Zgłoś to natycmiast do ministra Zero.  Jako prymitywa ciągnie cie do bitki jak muchę do....lepu.

1 godzinę temu, Denwer napisał:

A co tyż w kampanii wyborczej wziął ślub??

A na co Kurski kandydował?

1 godzinę temu, lukasz222 napisał:

Z pewnością lepiej ją oglądać niż perfidnie wyretuszowaną twarz Dudy na plakatach, ale kto co lubi - już wiem skąd te parcie na LGBT 😂

Eee tam najlepsza jest Dominika Cosic z TVP. Ledwo gada po angielsku, sepleni i ubiera zię w rózowo zółte ciuchy jak wiejskie baby na wesele. Uosobienie elektoratu.

1 godzinę temu, lukasz222 napisał:

oj przepraszam, wymagam argumentacji od kogoś, kto potrafi tylko wklejać gotowce i nie ma ambicji na więcej ;)

Argu….co??? Od wklejacza? 😂

50 minut temu, Denwer napisał:

Ta i dlatego czepiasz się literówek 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

To może byś się tego nauczył bo podobno na to nigdy nie jest za późno.

Opublikowano

Musi byś gorzej, żeby było lepiej. Ale nie będzie lepiej. Przemiana społeczeństwa to proces, Trwać może 100 lat i dłużej . Ale jak bardzo dużo czytam Historię świata, poszczególnych krajów, obserwuje przemiany społeczne to nigdy nie było powrotu do tego co było, a proces zmian ukształtował nowe wartości. . Ale społeczeństwo jeszcze nie dojrzało do pracy nad sobą. Nic nie robi! Pandemia i strach. Strach może obudzić społeczeństwa wielu krajów. I nie politycy, nie globaliści, zmiany wprowadza na lepsze ale społeczeństwa wszystkich krajów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v