Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
46 minut temu, galan99 napisał:

Już rośnie słupek  dla Dudy zwiększa się przewaga Dudy a Trzaski topnieje , za 4 lata rozpadnie się całe PO nie wytrzymają porażki .

Przychodzi człowiek w połowie kampanii i zdobywa połowę głosów. Według mnie będzie odwrotnie. PiS musi się zmierzyć z recesją a naobiecywał tyle że szkoda gadać.

Sami rolnicy widzą że coś tu jest nie tak skoro szusowe dostają o rok za późno. Ta pomoc miała sens jakby trafiła najpóźniej we wrześniu. 

Przed nami ciekawe lata. PiS nie może się zbytnio zadłużyć bo konstytucja tego zabrania.  Zadłużanie spółek skarbu państwa to jest tylko kilka miliardów. W nieskończoność nie da się wymyślać funduszy. 

Bardzo ciekawa sytuacja bo pieniędzy na obietnice wyborcze nie ma i nie będzie. 

Opublikowano

i te 3 tys głosów maja zdecydować?  30 mln uprawnionych do głosowania,  Głosów oddano 20 mln. 1%  to 200 tys głosów a Roman pisze że 3 tys zdecydują? Bądźmy poważni...

Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, Ulman napisał:

i te 3 tys głosów maja zdecydować?  30 mln uprawnionych do głosowania,  Głosów oddano 20 mln. 1%  to 200 tys głosów a Roman pisze że 3 tys zdecydują? Bądźmy poważni...

no 1.6% już duda ma przewagi 

40 minut temu, Ulman napisał:

a gdzie ja napisałem ze tylko z usa prze warzą ??  napisałem ze wygrał w usa ze jak przyjdą kolejne z 24 to duda jest pewniakiem czyż nie tak ?? 

Edytowane przez Roman176
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Telewizje informują o wysokiej frekwencji. Jakby to napisać, sukces czy wina Pisu :ph34r: ?

Edytowane przez dsbh
interpunkcja
Opublikowano

Ale trzeba gdzieś to zakwalifikować. Co by nie mówić, jeżeli Duda faktycznie wygra, to rywalizacja Pis - PO ,przechyli się na stronę Pisu. 2 razy z rzędu prezydentura, gdzie kandydat PO Komorowski wygrał tylko raz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v