Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, staszek131415 napisał:

A jakm by się czuło adoptowane dziecko wychowywane przez 2 gejów pomyślałaś  o tym ? Może też miało by ochotę popelnić smobujstwo bo nie mogło by się odnalezć w tej sytuacji

Oczywiście że od razu popełniłoby samobójstwo. Tak samo jak dzieciak przywieziony z Iraku, Afganistanu, Syrii czy innego miejsca gdzie co dzień bomby lecą na baniak.

Opublikowano
1 godzinę temu, DTaras napisał:

Ja pamiętam jak cudnie smakuje woda po czterech dniach suchego pyska... Może to kiedyś zrozumiecie.

Ja też pamiętam Ale jak smakuje piwo 😊

Opublikowano
4 godziny temu, staszek131415 napisał:

A jakm by się czuło adoptowane dziecko wychowywane przez 2 gejów pomyślałaś  o tym ? Może też miało by ochotę popelnić smobujstwo bo nie mogło by się odnalezć w tej sytuacji

Odpowiadasz pytaniem na pytanie?

Nie tak łatwo adoptować dziecko, trzeba być zrównoważonym/odpowiedzialnym społecznie i z pewnością przechodzi się takową weryfikację.

Moja siostra ma sąsiadów homoseksualnych, spokojnych, przemiłych Panów, akurat mają 2 psy. Z kolei nieopodal dwie sąsiadki( wcześniej jeszcze jedna) z par heteroseksualnych masakra-furiatki.

Niejedna para heteroseksualna kompletnie  nie nadaje się do wychowania dzieci, gdzie piwo/wóda/papierosy czy narkotyki, agresja powinny pójść w odstawkę!

Najważniejsze to przekazywać miłość do bliźniego, nawet jak ojciec miałby wychowywać dziecko z dziadkiem czy matka z babcią.

Opublikowano
5 minut temu, Ywa napisał:

Najważniejsze to przekazywać miłość do bliźniego, nawet jak ojciec miałby wychowywać dziecko z dziadkiem czy matka z babcią.

Bo dużo cenniejszy jest systematyczny wp***dol od patologicznych, heteroseksualnych rodziców, niż wychowanie w spokoju.😂 A tak poważnie, to znajomy ma żonę z przejściami w postaci przemocy domowej, w dzieciństwie. Kobitka wspaniała, ale kłębek  nerwów, stale na prochach. No ale cóż stwierdził że przysięga wiąże i niesie ten krzyż.

Opublikowano

Rozumiem. Kiedyś znałam taką osobę po przejściach - horror. Im  bardziej chcesz jej pomóc tym bardziej ciągnie na dno.

Opublikowano
10 godzin temu, Ulman napisał:

I co z niej wynika dla naszej dyskusji?

ze mniejszość  nie morze stawiać warunków większości amen 

12 godzin temu, 6465 napisał:

A przecież on sam się przyznał że Żyd,  a super gość był i zawsze można było na niego liczyć. Nikomu to nie przeszkadzało. 

aha zrozumiałem z radzi osądzony z wyglądu 

10 godzin temu, Ulman napisał:

Przełomowa teoria.  Wypiłeś flaszkę z Romanem?

co to flaszka 2 od razu 

Opublikowano

Kurde jutro Biedroń jest zaproszony do prezydenta ,całe szczęście że z matką bo mógłby gdzie w jakim kącie "dorwać" Andrzeja . po takim to wszystkiego można się spodziewać

Opublikowano
3 godziny temu, Ywa napisał:

Moja siostra ma sąsiadów homoseksualnych, spokojnych, przemiłych Panów, akurat mają 2 psy. Z kolei nieopodal dwie sąsiadki( wcześniej jeszcze jedna) z par heteroseksualnych masakra-furiatki.

A oprócz tego że są mili to jest super żeby się podzielili swoją wiedzą na temat płci i popędu z dziećmi siostry ? Bo dwóch dorosłych normalnych facetów w jednym domu to o jednego zbyt wiele. 

• Like 1
Opublikowano
31 minut temu, Ursus932 napisał:

Kurde jutro Biedroń jest zaproszony do prezydenta ,całe szczęście że z matką bo mógłby gdzie w jakim kącie "dorwać" Andrzeja . po takim to wszystkiego można się spodziewać

https://wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/7745308,lgbt-richard-grennell-ambasada-usa-donald-trump-andrzej-duda-slowa.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Dziennik-Wiadomosci+(RSS+-+Dziennik+-+Wiadomosci)

"Kluczową rolę w negocjacjach na ten temat pełni doradca prezydenta Stanów Zjednoczonych Richard Grennell. Jest on zdeklarowanym gejem i architektem globalnej kampanii pod auspicjami Waszyngtonu, której celem jest walka z dyskryminacją społeczności LGBT. I wszystko wskazuje na to, że Andrzej Duda dowiedział się o tym fakcie dopiero po tym, jak porównał ideologię LGBT do bolszewizmu."

🤣🤣 Jak się dowiedział to aż sobie biedronia wziął na rozmowę. Jeszcze Biedroń przed nim będzie musiał uciekać, jak się Adrian rozpędzi w próbach udobruchania USA 

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, DTaras napisał:

Tooo biedny Twój ojciec. Dwóch źle? A na plrbanii Ty był?

Nie mieszkam z rodzicami. 

Robert nie ucieka robert się nadstawia. 

Edytowane przez hubertb
Opublikowano
6 minut temu, daron64 napisał:

Ciekawe jestem, co wy poczniecie jak Samodzielny Adrian jeszcze bardziej zmieni narracje

Jak będzie jeszcze bardziej samodzielny to ja tego nie zdzierżę. A ze śmiechu to mi się porobią zajady.😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v