Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
23 minuty temu, hubertb napisał:

Jaką figurą Jarek nie ma jeszcze pomników. 

Ale będzie miał pomniki bo to obrońca Europy Historia o nim będzie pamiętać jak będą oglądać w kronikach jaki był piękny świat . 

Feminiści i inne barachło zapanowała dzicz i rozpusta .

• Like 1
Opublikowano
13 minut temu, hubertb napisał:

Uważam że cała masa jest i w pisie i w po i w psl, jednak to i tak lepiej niż u biedronia bo on klęczy przed mężem. 

@hubertuss  kolega @hubertb napisał mniej więcej co i ja myślę 

Opublikowano
22 minuty temu, galan99 napisał:

Ale będzie miał pomniki bo to obrońca Europy Historia o nim będzie pamiętać jak będą oglądać w kronikach jaki był piękny świat . 

Panie @galan99 nic dodać nic ująć 

2 minuty temu, DTaras napisał:

Uuu za takie biznesy niektórzy pierdzą przez lata.

A dokładnie za jakie ?

Opublikowano

Widzieliście piekło, dokąd idą dusze biednych grzeszników. Aby ich ratować, Bóg chce ustanowić na świecie nabożeństwo do mego Niepokalanego Serca. Jeśli zrobi się to, co ja wam mówię, wiele dusz zostanie uratowanych, nastanie pokój na świecie. Wojna się skończy. Ale jeżeli się nie przestanie obrażać Boga, to za pontyfikatu Piusa XIrozpocznie się druga, gorsza. Kiedy ujrzycie noc oświetloną przez nieznane światło, wiedzcie, że to jest wielki znak, który wam Bóg daje, że ukarze świat za jego zbrodnie przez wojnę, głód i prześladowania Kościoła i Ojca Świętego. Żeby temu zapobiec, przyjdę, by żądać poświęcenia Rosji memu Niepokalanemu Sercu i ofiarowania Komunii św. w pierwsze soboty na zadośćuczynienie. Jeżeli ludzie me życzenia spełnią, Rosja nawróci się i zapanuje pokój, jeżeli nie, Rosja rozszerzy swoje błędne nauki po świecie, wywołując wojny i prześladowania Kościoła. Dobrzy będą męczeni, Ojciec Święty będzie bardzo cierpieć, wiele narodów zostanie zniszczonych, na koniec zatriumfuje moje Niepokalane Serce. Ojciec Święty poświęci mi Rosję, która się nawróci, a dla świata nastanie okres pokoju. 

Tak dla przypomnienie 😏

Opublikowano

— Prezydent Rzeczpospolitej powinien dbać o jej reputację — ocenił Donald Tusk na Twitterze. — Panie Donaldzie, miał Pan okazje wystartować w wyborach i prowadzić swoją kampanię. Był Pan dwukrotnie namawiany by się ze mną zmierzyć przez swoje środowisko. Wolał się Pan jednak schować za plecami MKB a pozniej RT. Wie Pan jak się na taką postawę mówiło na podwórku? Cykor…

– odpowiedział Duda.

Co do Rydzyka to tak samo jak PiS i PO i pozostali to im pasuje bo są robione  biznesy na skalę świata .

Nic takim pionkom jak my do tego .

Opublikowano
12 godzin temu, Denwer napisał:

Lesbijki geje biseksualiści  transeksualisci  propagujący swoje  chore odchyły pod patronatem takich ludzi jak Trzaskowski Adamowicz itp 

Wychowywać to mogą co najwyżej kota ale nie dzieci

13 godzin temu, Ulman napisał:

Znam i nie raz widziałem. To ludzie jak my tyle że mają inne popędy. Byli w starożytności , średniowieczu, epoce oświecenia podczas obydwu wojen swiatowych  sa i teraz i zapewniam cie że będą. Z pewnością sa teraz bardzo szczęśliwi bo PIS promuje ich srodowisko jak tyko się da. Pokazują ich działaczy, marsze, spedy i wszelkie imprezy . To najwieksza darmowa reklama jaka mogli sobie wyobrazić.

Daj spokój z tymi bredniami jakie środowisko....... to stan umysłu a nie żadne środowisko poprostu nie mieli łatwego dzieciństwa  a osoba tej samej płaci okazała im zrozumienie tyle w temacie teraz głoszą ideologię oswojej odmienności

Opublikowano
17 minut temu, staszek131415 napisał:

Daj spokój z tymi bredniami jakie środowisko....... to stan umysłu a nie żadne środowisko poprostu nie mieli łatwego dzieciństwa  a osoba tej samej płaci okazała im zrozumienie tyle w temacie teraz głoszą ideologię oswojej odmienności

A jak odnajdziesz się w sytuacji, kiedy Twoje dziecko okaże się homoseksualne.  Zdaj sobie sprawę, ze terapie mogą prowadzić do jeszcze większych zaburzeń, a brak zrozumienia do chęci popełnienia samobójstwa. Tego na sumieniu raczej nikt nie chciałby mieć, prawda Staszku?

Opublikowano
43 minuty temu, Ursus932 napisał:

A na drzewach, zamiast liści, będą wisieć feminiści.:lol:

Tylko że feminista to chyba facet lubiący kobitki. Tak się zastanawiam. 

10 minut temu, Ywa napisał:

Tego na sumieniu raczej nikt nie chciałby mieć, prawda Staszku?

Staszek preferuje nowatorską metodę " na trzy zdrowaśki do pieca". Wypoci homoseksualizm i po kłopocie.:lol:

Opublikowano
56 minut temu, hubertb napisał:

Rydzyk jest arcykapłanem z żyłką do biznesu. 

Co to za "bizmesmen" skoro ciągle prosi o ofiary ? Wychodzi na to że jego "firma" ( nie mówię tu o kościele) przynosi straty.

38 minut temu, galan99 napisał:

— Prezydent Rzeczpospolitej powinien dbać o jej reputację — ocenił Donald Tusk na Twitterze. — Panie Donaldzie, miał Pan okazje wystartować w wyborach i prowadzić swoją kampanię. Był Pan dwukrotnie namawiany by się ze mną zmierzyć przez swoje środowisko. Wolał się Pan jednak schować za plecami MKB a pozniej RT. Wie Pan jak się na taką postawę mówiło na podwórku? Cykor…

– odpowiedział Duda.

Co do Rydzyka to tak samo jak PiS i PO i pozostali to im pasuje bo są robione  biznesy na skalę świata .

Nic takim pionkom jak my do tego .

Jaką funkcje pełni obecnie Donald w Polsce, skoro od kilku lat pracuje za granicą a wypowiada się na jej temat ?

Opublikowano

przyjazn polsko-wegierska rozwija sie w najlepsze.....zgadnijcie do jakiego kraju polacy nadal nie moga wjechac ??

dobrze napisane-wychowywac to  moga co najwyzej kota 😂 i tak robia😛

te pomniki rozsiane po polsce i swiecie[gruzja,wegry] sa tak realistyczne ze w sumie nie jednego a nawet dwoch moga upamietniac🤣

ywa ty myslisz ze taki stasiu,marecek czy inny ursusik maja dzieci ??? 

fajnie sie bawia..

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/list-bp-janiaka-prymas-wojciech-polak-odpowiada-na-zarzuty/gdjk7k9

Opublikowano
38 minut temu, staszek131415 napisał:

Wychowywać to mogą co najwyżej kota ale nie dzieci

Ale, że sugerujesz, że prezes jest LGBT? 

To by tłumaczyło reklamę jaka PiS im robi. Może chce wyjść z ukrycia na starość?

3 minuty temu, dsbh napisał:

Jaką funkcje pełni obecnie Donald w Polsce, skoro od kilku lat pracuje za granicą a wypowiada się na jej temat

Domek byłby głupi jakby startował w tych wyborach pchać się do tego bagna z powrotem. A tak w ogóle to chyba odpowiedział Adrianowi, że chciał się z preziem zmierzyc

Opublikowano

A najciekawsze że co niektórzy najpierw byli z kobietą w związku lub jeśli lesbijka to z facetem , często mają nawet dzieci i po jakimś czasie doszli do wniosku że będą dawać d*py osobie tej samej płci . to nie jest chore

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, jacus napisał:

przyjazn polsko-wegierska rozwija sie w najlepsze.....zgadnijcie do jakiego kraju polacy nadal nie moga wjechac ??

Prymusi w zwalczaniu COVID nie muszą liczyć na niczyją łaskę. A poza tym, Węgrzy boją się że wielu zdrowych Polaków mogłoby naopowiadać ich ludowi, jak to rząd Polski wspaniale walczy z zaraza i rząd Węgier musiałby się głupio im tłumaczyć.:lol:

6 minut temu, Ursus932 napisał:

często mają nawet dzieci i po jakimś czasie doszli do wniosku że będą dawać d*py osobie tej samej płci . to nie jest chore

I tym stwierdzeniem udowodniłeś, sam-sobie, że to nie choroba tylko wybór.brawo.gif

Edytowane przez mirro
Opublikowano
16 minut temu, daron64 napisał:

Domek byłby głupi jakby startował w tych wyborach pchać się do tego bagna z powrotem. A tak w ogóle to chyba odpowiedział Adrianowi, że chciał się z preziem zmierzyc

Raczej boi się przegranej. Upadł by mit Wielkiego Donalda.

17 minut temu, mirro napisał:

Boi się wykazać zysk. :lol:Wtedy parę lat prania łbów poszłoby na marne.

Musi mieć pewien zysk, skoro sama koncesja na telewizje to ponad 12 mln zł a gdzie koszty nadawania tv i radia ? Sumy mogą być ciekawe.

15 minut temu, Ursus932 napisał:

A najciekawsze że co niektórzy najpierw byli z kobietą w związku lub jeśli lesbijka to z facetem , często mają nawet dzieci i po jakimś czasie doszli do wniosku że będą dawać d*py osobie tej samej płci . to nie jest chore

Kamuflaż.

Opublikowano
3 minuty temu, dsbh napisał:

Raczej boi się przegranej. Upadł by mit Wielkiego Donalda.

A ja nie twierdzę, że by wygrał. Różnica jest taka, że Adrian to tylko bezwolne narzędzie w rękach prezesa, któremu pozwala się na wyskoki, żeby mógł pokazać jaki to on niezależny mąż stanu. Za to donek był liderem swojego środowiska politycznego. Dlatego sądzę, że jego naturalnym przeciwnikiem powinien być jareczek. 

Czy Tusk by wygral z Duda? Nie wiem. Napewno mógłby zmobilizować więcej elektroatu, który zobaczyłby realna szansę na pozbawienie lepena stanowiska. Z drugiej strony tak samo zmobilizowałby drugą stronę barykady, która widzi w nim źródło wszelkiego zla. A jak do tej pory było widać, to wyborcy PiSu byli bardziej zmobilizowani. Więc koniec końców myślę, że by przegrał, że względu właśnie na negatywny elektroat, czy jak to tam się fachowo nazywa.

Z tego też samego powodu myślę, że Szymon jest tal wysoko w sondazach.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v