Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ruszyłeś ten przypadek co jest najbardziej nawiedzony Pis-em

😂

Opublikowano
racyl napisał:

powinna być  jedna kadencja i do domu bo inaczej totalnie odbija

Znamy już z historii sytuację, kiedy takim jednym mającym dwie telewizje zaczęło totalnie odbijać, w wyniku czego po dwóch kadencjach naród dał opozycji większość parlamentarną.

• Like 4
Opublikowano (edytowane)

@danielhaker kiedyś mówili o PO że wszystko zawłaszczyła, wybierała na zapas a teraz jest identycznie poobsadzane a propaganda jest jeszcze większa i zero krytyki w tvp

@Denver

już już 😂

kto nie z nami to wróg śmiertelny 😂

Edytowane przez racyl
Opublikowano (edytowane)

ale jaja chłopek zawarł sojusz z przedsiębiorcami zaraz bedą  strajki , chłopek bedzie bronił polski przed importem  zywnosci a przedsiebiorcy przed importem pozostałych dóbr ,  chodzi o agrounnie 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
4 minuty temu, racyl napisał:

kto nie z nami to wróg śmiertelny 😂

zjedź z  tej drogi  bo  taka  postawa  do  niczego  dobrego  nie  prowadzi 

Opublikowano

to trzeba kolego każdego umieć skrytykować a nie jednych grilować a drugich bać sie złego słowa o nich powiedzieć

Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, mirro napisał:

wiem o co chodzi z tą bronią atomową . niemcy byli przeciwni powiekszaniu swojego terytorium przez izrael co zresztą głosno  mówili , a teraz zydzi mają zając kolejne terytorium  i napewno tramp z merkiel o tym dyskutowali ,merkiel swoje stanowisko miała jasne i odmienne od trampa .i byc może usa próbują wywrzeć presje na niemcach zeby zbytnio się nie angażowali , a tym czasem  niemiecka CDU  chyba ogłosiła że tej broni nie chce to tramp teraz doradza izraelowi powsciągliwość co do nowej aneksi palestyny .

Edytowane przez jarecki
  • Haha 1
Opublikowano
17 minut temu, racyl napisał:

to myślisz że nie wierzący to już nie potrawią wytrzymać godzinnej Mszy Św

przecież duda zaklinał się że  miał nie jeździć tam jak nic nie zrobi dla rolników i jakoś co roku jeździ

17 minut temu, racyl napisał:

to myślisz że nie wierzący to już nie potrawią wytrzymać godzinnej Mszy Św

przecież duda zaklinał się że  miał nie jeździć tam jak nic nie zrobi dla rolników i jakoś co roku jeździ

A po co mi taki ktoś na mszy ,przecież on wyznaje inny światopogląd

Opublikowano
6 minut temu, Ursus932 napisał:

A po co mi taki ktoś na mszy ,przecież on wyznaje inny światopogląd

I TY masz się za katolika 😂

Opublikowano
19 minut temu, racyl napisał:

to trzeba kolego każdego umieć skrytykować a nie jednych grilować a drugich bać sie złego słowa o nich powiedzieć

to zastosuj się do własnej rady

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, racyl napisał:

I TY masz się za katolika 😂

No i co z tego ,

Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał:

to zastosuj się do własnej rady

tak mówili w tvp propaganda ? 🤣

Opublikowano

Ja krytykowałem PO i Pis

5 minut temu, Ursus932 napisał:

No i co z tego ,

nie ma gorszej cholery niż taki co tydzień lata do kościoła, ręce skład do kupy a na codzien każdego obmówi a tym bardziej nic nie pomoże

Opublikowano

chłopie jaka Ty masz krótką pamięć 😂 to już kurła zapomniałeś za co kiedyś dawałeś mi łapki 😂

Dla pisowców tylko prezes najważniejszy

Opublikowano
13 minut temu, racyl napisał:

Ja krytykowałem PO i Pis

nie ma gorszej cholery niż taki co tydzień lata do kościoła, ręce skład do kupy a na codzien każdego obmówi a tym bardziej nic nie pomoże

Skąd wiesz że latam co tydzień ,bo za świętego się nie uważam  ,Ale polityk osoba publiczna i jak to kiedyś twój kolega z antypisuaru mi powiedział że konstytucja mu gwarantuje swobode wypowiedzi i krytyki .

Ciekawe ile Ty pomagasz ,20 grosz biednemu jak twój idol 😎

Opublikowano

Kolejny skutek propagandy tvp powtarzający antypis wszystko co po za nim

jeszcze wołaj komu wróć 😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v