Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie z antypisu i sympatycy PiSu ,przypominam że dziś 100 rocznica urodzin wielkiego Polaka św Jana Pawła drugiego 

Opublikowano

Tam gdzie twój do Kidawy . :D

Przed chwilą, Denwer napisał:

A twój  szacunek  do  Prezesa  Kaczyńskiego  gdzie  ???

Opublikowano (edytowane)

jutro 100  rocznica urodzin  Jana Pawła Drugiego

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 minutę temu, Ursus932 napisał:

,przypominam że dziś 100 rocznica urodzin wielkiego Polaka św Jana Pawła drugiego 

A weź sprawdź i nie pisz głupot ?/

Opublikowano
27 minut temu, racyl napisał:

Żadnego darcia mordy tu nie ma , całkiem łada melodia i gra na akordeonie . 

Pan Żółtek choć bez szans na wygraną bardzo mądrze gada .

Opublikowano
6 minut temu, Denwer napisał:

jutro 100  rocznica urodzin  Jana Pawła Drugiego

Pomyliłem 😏

Opublikowano

@dysydent A jak tam twoje głosowanie😏 , zrobiłeś losowanie jak była jeszcze Kidawa kandydatem teraz zmienili na szambiarza i co z jednej strony musisz  teraz unieważnić losowanie 9_9 z drugiej przecież to niekonstytucyjne :ph34r:

Opublikowano

Wielkie brawa dla policji za wczorajsze skuteczne działanie wobec zgraji cwaniaków domagających się haraczu od państwa i reszty oszołomów chcących wzniecenia za każdą cenę zadymy. W każdym innym państwie dostaliby jeszcze solidne pałowanie. Mają szczęście że to Polska a nie np. Francja, Rosja albo USA.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Ale  że  nie  rządzi  PO-PSL  bo  oni  tam  ostro  jechali  z demonstrantami

Edytowane przez Gość
Opublikowano
11 minut temu, jacek1296 napisał:

Niestety nie tylko mediami.

Te wierd..l to nie tym protestującym się należy . Teraz w  reżimowej podają że  samorządowcy  w   różnych miastach po 50-80% procent wniosków  już rozpatrzyli i tam ludzie kasę otrzymali , a tylko Trzaskowski w stolicy rozpatrzył całe 6% . Jaja jakieś czy coś . Niby krzyki i lamenty że  przedsiębiorcy sami sobie są pozostawieni a tu taka obstrukcja w rozpatrywaniu wniosków . 20gr Trzaskowskiego znów tu wraca . Walcie się  przedsiębiorcy , bo na Rafałka liczyć nie liczcie . 

16 minut temu, Bogdan675 napisał:

Wielkie brawa dla policji za wczorajsze skuteczne działanie wobec zgraji cwaniaków domagających się haraczu od państwa i reszty oszołomów chcących wzniecenia za każdą cenę zadymy. W każdym innym państwie dostaliby jeszcze solidne pałowanie. Mają szczęście że to Polska a nie np. Francja, Rosja albo USA.

1 minutę temu, gienio007 napisał:

Te wierd..l to nie tym protestującym się należy . Teraz w  reżimowej podają że  samorządowcy  w   różnych miastach po 50-80% procent wniosków  już rozpatrzyli i tam ludzie kasę otrzymali , a tylko Trzaskowski w stolicy rozpatrzył całe 6% . Jaja jakieś czy coś . Niby krzyki i lamenty że  przedsiębiorcy sami sobie są pozostawieni a tu taka obstrukcja w rozpatrywaniu wniosków . 20gr Trzaskowskiego znów tu wraca . Walcie się  przedsiębiorcy , bo na Rafałka liczyć nie liczcie . 

Opublikowano (edytowane)

pis też świńskich argumentów wobec innych potrafi używać to z raz można i tak przeciw pisowi niech poczują jak to jest

39 minut temu, Ursus932 napisał:

@dysydent A jak tam twoje głosowanie😏 , zrobiłeś losowanie jak była jeszcze Kidawa kandydatem teraz zmienili na szambiarza i co z jednej strony musisz  teraz unieważnić losowanie 9_9 z drugiej przecież to niekonstytucyjne :ph34r:

ale co niekonstytucyjne? moje losowanie czy podmiana kandydatów?

na pewno niekonstytucyjne jest dociekanie kto na kogo głosuje jeśli sam tego nie ma woli oświadczyć
czemu miało służyć to pytanie zatem? kolejny raz wychodzisz tylko na mendę co pcha ryjka tam gdzie jej sobie nie życzą.
Jeśli prowadzisz kampanię jednego z kandydatów to jest to - widzę - kampania negatywna wobec pozostałych. W ten sposób można i orangutana promować na prezydenta bo cała argumentacja sprowadza się do zobrzydzania pozostałych. Nazywam to metodą lamy; to bydle pluje na wszystko co nie z jej stada.
No ja mam ten komfort że każdemu mogę łatkę przylepić bo żadnego za swojego nie uznaję
a tak a propos losowania to jeszcze nie losowałem głosować ... znaczy - losować czy nie szczęśliwca pod któremu bym do nazwiska na liście ptaszka dostawił co akurat z mojego punktu widzenia może być epitetem w zupełności szczerym no i skoro jedyna samica z zestawu znikła to nie wiązało by się to z koniecznością zmiany płci, albo mim dylematem gdyby mi w losowaniu wypadła co zamiast ptaszka...?

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
5 minut temu, racyl napisał:

Racylek , a to Kaczor Zbanował te hotele i restauracje na całym świecie ?????

Dyrdymały chłopie wstawiasz nawet nie przemyślawszy  czy to idiotyzmem nie  jest . Propaganda przez Ciebie przemawia gorsza niż w TVP 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

ten co nie wiedział już dawno przestał być fabrykantem bo mu frytki nie schodziły czego pojąć nie mógl biedaczyna

szkoda niedzieli, na dziś tyle mnie tu było.

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
18 minut temu, racyl napisał:

EYMi7KGWoAAzSms?format=png&name=small

To czemu tego nie robili jak Posrańcy pałowali ludzi 

Idioci

Opublikowano

po ostatnim  tygodniu jedno mi przyszło do głowy a no to żę znowu budka i PO ograła opozycje czyli sld i psl , kidawa wraz ze sobą ciągła do dołu PO  co skutkowało lepszymi sondarzami dla psl i sld , teraz lepszy kandydat znowu podniesie platformie słupki kosztem psl i sld , nawet sam hołownia straci i to wiele bo po wyborach jak założ partie to najwiecej platformie by głosów zabrał choć to i tak to samo , awszystko przez ,, koperty smierci '' i  propagande budki i grodzkiego .

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v