Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Kazik wypowiedział się krytycznie o zachowaniu w kwietniu i miał rację. 

Lewy czerwcowy jest o jakimś waldku .... ciekawe o jakim ;) 

Kto pamięta o jakich jeszcze śpiewał politykach? 

Edytowane przez hubertb
Opublikowano

@hubertb Ja nie neguje że nie miał racji tylko nie widzę takiego "wyciA" w zestawiniu na listach przebojów

Opublikowano

Kazik niezbyt chętnie pojawia się na komercyjnych listach. Od lat słucham jego utworów i wydaje mi się jednym z najszczerzej wypowiadających się muzyków. Stroni od polityki i wypowiedzi politycznych. Jest raczej sympatykiem rządzących o PO też miał piosenki;) Może ktoś przypomni. 

Opublikowano

Pytanie co na to sam zainteresowany, jeśli dyrektor rzeczywiście politycznie do tego podszedł to zachowanie naganne. Jeśli faktycznie było to oszustwo to postąpił ok. 

Opublikowano

znowu kretyni chodzili po warszawie i stwarzali zagrożenie epidemiologiczne dla siebie i dla innych; policja powinna użyć armatek wodnych i rozgonić nielegalne zgromadzenie, armatki maja duży zasięg więc policjanci byli by bezpieczni :) 

dlaczego w Polsce można tak poniewierać i narażać na utratę zdrowia policjantów, w usa czy we francji wszystkich by spałowano, aresztowano i nałożono wysokie kary pieniężne więc u nas te dwa ostatnie  też by można zastosować

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, racyl napisał:

myślisz że jak Ty ciągle żerujesz na na garnuszku państw to i wszyscy też muszą tak samo.

droga wolna technikum i zapraszam mamy już  gruzinów nawęd 

3 godziny temu, racyl napisał:

nie bronił byś tego co państwowe jakby nie chodziło o twoją d*pę 😂. A to 13 a to 14, beputaty i inne pierdoły i tak w kółko wam mało ciągle

no a co mam biedę klepać  ,przecież w lotto nie wygrałem tylko się zatrudniłem 

Opublikowano
5 godzin temu, Denwer napisał:

To który   z   kandydatów  na  urząd  Prezydenta    będzie  samodzielnym  Prezydentem   ??

Żaden! Wiec nie pier**l wczesniej pan że Duda niezależny, sam sobie zaprzeczasz marecku

Opublikowano
6 godzin temu, nie napisał:

znowu kretyni chodzili po warszawie i stwarzali zagrożenie epidemiologiczne dla siebie i dla innych; policja powinna użyć armatek wodnych i rozgonić nielegalne zgromadzenie, armatki maja duży zasięg więc policjanci byli by bezpieczni :) 

dlaczego w Polsce można tak poniewierać i narażać na utratę zdrowia policjantów, w usa czy we francji wszystkich by spałowano, aresztowano i nałożono wysokie kary pieniężne więc u nas te dwa ostatnie  też by można zastosować

Nie wiem czy im się to udało , ale na wczoraj Agro unię na  siłę namawiali by ta ich liczebnie wsparła . Mój sąsiad jest lokalnym koordynatorem i ze mną konsultował  jak do tego podejść ? 

Na tema utworu Kazika sam Brudziński już się wypowiedział 

https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,25951658,brudzinski-reaguje-na-usuniecie-piosenki-kazika-ze-strony-trojki.html

Opublikowano
10 godzin temu, hubertb napisał:

A PO to dbało o wyborców PiS ? Z tego co pamiętam ciemnogrodem nazywa się ich do tej pory. 

Na wszelką krytykę pis wy odpowiadacie a po. Ale to nie po teraz rządzi. No chyba, ze chcesz udowodnić, że po i psi to to samo co twierdze od lat to masz rację. A, że ciemnota. No cóż patrząc na to co robi pis a co wmawia swoim wyborcom to czasami inni dochodzą do takich wniosków.

Ktoś ci pokazuje jak pis teraz tuszuje problem z maskami a ty a bo za po.

9 godzin temu, Ursus932 napisał:

Kuźwa co Ty pier**lisz jakby był taki wielkoduszny to powinien kupić jej ciastko u Gesslerowej i zapłacić kartą ,ludzie przecież wstyd dawać 20 groszy ,mi by honor nie pozwolił na takie zachowanie 

Widać uczył się od L Kaczyńskiego, który w podobnej sytuacji powiedział sp***rzaj dziadu. Widać, ze Trzaskowski nie jest w materii odganiania proszących dobrym uczniem i 20 groszy dał zamiast powiedzieć sp***rzaj.

9 godzin temu, mirro napisał:

Pis to tęsknota za prl. Pis to socjalizm. mnie wcale nie dziwi, ze starają się szerzyć i umacniać w Polsce ten system z całych sił gdzie się tylko da. Za prl u cenzurowano szeroko rozumiana kulturę i oni chcą to naśladować.

7 godzin temu, nie napisał:

Sęk w tym, że wielu uważa te zaostrzenia i zakazy za niezgodne z prawem bo nałożone bez wprowadzenia stanu wyższego. NP klęski. Z drugiej strony ludzie są niezadowoleni i chcą protestować. Nikt nikomu nie każe tam iść na siłę.  Tak samo jak nikt nie kazał policji wrzucać do suki senatora a potem łgać, że sam wszedł. To była tarcza antykryzysowa dla przedsiębiorców ty jeszcze chciał byś dla nich dodać pałę antykryzysową.

Opublikowano
18 minut temu, hubertuss napisał:

Doniósł więcej razy niż pis jak był w opozycji? Możesz wymienić te przypadki na kogo donosił? Bo ja ci mogę wymienić na kogo donosił pis jak rządziła po.

pis donosił ale nie był tak zakapiorny  , poruszył problem , przedyskutowano go albo i nie i sie wycofał , a PO  sama pisze rezolucje na polskie , natomiast wiele tych donosów ze strony platformy nie dochodzi do społeczenstwa bo są  chore i głupie a swiatło uzyskuje tylko nie liczna czesc .

Opublikowano
11 minut temu, hubertuss napisał:

Widzisz potrafisz tylko śmieci wrzucać a nic napisać nie umiesz. Kiedy do ciebie dotrze, że tym śmietnikiem nic tu nie udowodnisz i nikogo nie przekonasz.

A potrafisz  odpowiedzieć  na pytanie  co  to  jest  grupa  bildenberg ???

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, jarecki napisał:

pis donosił ale nie był tak zakapiorny  , poruszył problem , przedyskutowano go albo i nie i sie wycofał , a PO  sama pisze rezolucje na polskie , natomiast wiele tych donosów ze strony platformy nie dochodzi do społeczenstwa bo są  chore i głupie a swiatło uzyskuje tylko nie liczna czesc .

Nie brnij już w to. Potem macie pretensje, ze was ciemnym ludem się nazywa. Nie potrafisz podać przykładów tylko bredzisz, ze coś tam do ciebie nie dochodzi. Pis tak samo organizował debaty jak po. Donosili w trzech sprawach wysyłając do parlamentu czołowych polityków. Organizowano debaty, mówiono o łamaniu demokracji. Czarnecki pytany o pranie budów na zewnątrz zamiast we własnych ścianach. Tłumaczył, ze to nasze europejska rodzina i nasze sprawy powinniśmy załatwiać wspólnie.

11 minut temu, Denwer napisał:

A potrafisz  odpowiedzieć  na pytanie  co  to  jest  grupa  bildenberg ???

Mogłeś sobie znaleźć w necie. Popatrz na górze już Pafnucy znalazł.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

Ja wiem  co to  jest  i  którzy  POlitycy  jeżdżą  tam  po wytyczne  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v