Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
44 minuty temu, Sean napisał:

Nie ma z kim tam rozmawiać choćby nawet ktoś chciał, bo już same nie wiedzą czego chcą, udają mądre a tak naprawdę to zero. Szkoda słów, dziwię się tylko tym co takie coś popierają.   :D  Ja bym się ze wstydu spalił panowie i panie na waszym miejscu popierać taki kretynizm.   xD

Co najciekawsze główna organizatorka tego protesty za ogólnodostępną aborcją jest lesbijką !! Jej ciąża nie grozi a mimo to debili znajduje by razem z nią z chrześcijaństwem walczyć . Multum tęczowych flag w tych marszach łazi , czyli geje i lesbijki , to co oni do aborcji i kościoła mają ??? 

Do kamieniołomów te zwierzęta najgorszego sortu . 

• Like 1
Opublikowano
41 minut temu, dsbh napisał:

Trochę mnie razi Staszka słownictwo ale patrząc wyżej jak się wypowiadają  protestujący, to może czas zacząć mówić takim samym językiem ?

Chcesz się zniżyć do poziomu Staszka?🤨

42 minuty temu, dsbh napisał:

Wydaje mi się, czy już dzielisz ludzi ? Rasa panów była kiedyś.

Nie dzieli tylko pokazuje podział jaki powstał dzięki polityce PISuaru. 

14 minut temu, gienio007 napisał:

Do kamieniołomów te zwierzęta najgorszego sortu . 

Patrzta 😮 pierwyj sort się odezwał. 😪

Opublikowano (edytowane)

Czy mogę złożyć podanie o zwiększenie przydziału laików o 10 % . szybko się kończą u na cisza na cmentarzach  ani jednej osoby aż do wtorku .

https://www.facebook.com/projektAGROunia/videos/1240967492955898

Tylko powinna dostać kopa w d*pę jak będzie wyciągać ręce po odszkodowanie za nie sprzedane kwiaty jak teraz krzyczy że powiezie do Warszawy i znalazł się obrońca .

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, PRIMO napisał:

Dodaj że z dołożeniem ręki opozycji chcącej obalić obecną władzę przy pomocy motłochu, bo inaczej tego nazwać nie można, a sami nic sobą nie reprezentują, więc o demokratycznym wyborze nie ma mowy, no to trzeba próbować inaczej.

Edytowane przez Sean
Opublikowano
24 minuty temu, galan99 napisał:

Czy mogę złożyć podanie o zwiększenie przydziału laików o 10 % . szybko się kończą

Też już dzisiaj wysiurałem wszystkie, a tyle jeszcze muszę dać za patriotyczną postawę Kolegów.   👍

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, galan99 napisał:

h*j im się to uda Budka za głupi jest .

Mogą zapomnieć o obaleniu czegokolwiek, co to byłby za rząd, by dał się obalić motłochowi który sam już nie wie czego tak naprawdę chce.

Edytowane przez Sean
Opublikowano
3 godziny temu, jarecki napisał:

robotyka to dla  dzieci mój też chodził na to , znaczy układanie lego .

raczej coś bardziej dojrzałego

Opublikowano (edytowane)

najpierw było kaczyński wyp....ć i policja wyp....ć

teraz dołączyli trzasowski, kosiniak-kamysz, hołownia, grodzki, budka, lis, zoll, rzepliński, tsue, itd.,  wyp...ć 

hasło "nie będzie niczego" zamieniono na "wszyscy wyp........ć"

dzieci kononowicza?? 

Edytowane przez nie
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
36 minut temu, bezbarwny napisał:

Jeszcze max tydzień i to się porozłazi po domach, szczególnie młodzież, No bo z możliwości skandowania publicznie haseł wy***rdalaj, jebać, chwdp itp, w nieskończoność cieszyć, nijak się nie da. 

Raczej nie tak długo. Od zawsze jest  tak, że darmowe imprezy przyciągały niepożądanych tubylców a tv przecież jak wiadomo ekranizuje jedynie sensacje żerując na biednych ludziach wtłaczając im określone/wybrane obrazy do psychiki, dokładnie widać to tu po zdających relacje osobach. Aż mam ochotę wybrać się do mojego Wrzeszcza-rzut beretem, szkoda że nie mam cabrio, bo dziś wyjątkowo ciepło. 

11 minut temu, nie napisał:

najpierw było kaczyński wyp....ć i policja wyp....ć

teraz dołączyli trzasowski, kosiniak-kamysz, hołownia, grodzki, budka, lis, zoll, rzepliński, tsue, itd.,  wyp...ć 

hasło "nie będzie niczego" zamieniono na "wszyscy wyp........ć"

dzieci kononowicza?? 

przecież dotyczy to całego rządu postkomunistycznego i tych co go bronią- nie wyraźnie to określiły?

Edytowane przez Ywa
Opublikowano

@nie, myślę że adresata określiły po całokształcie na odpowiednim poziomie, na wyższy nie zasługuje widocznie.

Opublikowano
11 minut temu, Ywa napisał:

@nie, myślę że adresata określiły po całokształcie na odpowiednim poziomie, na wyższy nie zasługuje widocznie.

myślę, że gdy komuś brakuje argumentów to zaczyna używać przekleństw, pokazując tym samym swoją słabość i brak radzenia sobie z życiem

Opublikowano

@Ywa to może te panie by się określiły, jaki mają plan na Polskę po abdykacji rządu. Rozumiem, że chcą przejąć władzę w sposób niedemokratyczny.

2 godziny temu, Ulman napisał:

Panowie byli kiedyś i lewactwo chciało ich się pozbyć tak jak teraz PISowskie elyty robotniczo chłopskie. Niestety dla prolatariatu Panowie byli są i będą bo to jest naturalny porządek świata.

Czyli nie wydawało mi się :ph34r:.

1 godzinę temu, PRIMO napisał:

Chcesz się zniżyć do poziomu Staszka?🤨

Zabiłeś mi klina tym pytaniem. Może w ten sposób wyraża niechęć do obecnej sytuacji. W zasadzie rząd i opozycja szału nie robią według mnie w tej kadencji. A odnośnie podziałów, to chyba się zaczęły od czasów premiera z Krakowa.

1 godzinę temu, galan99 napisał:

żeby były otwarte  cmentarz i tak by nie sprzedali w 100 % wszystkiego tak dostana pomoc to do 100 % sprzedanej .

Jednego roku sprzedaż kwiatów szła dość dobrze a dwa dni po 1 widziałem jeszcze górę kwiatów wyrzuconych pod murem cmentarnym.

Opublikowano

4 minuty temu, nie napisał:

myślę, że gdy komuś brakuje argumentów to zaczyna używać przekleństw, pokazując tym samym swoją słabość i brak radzenia sobie z życiem

Zgadza się;  do tego doprowadzają rządzący mężczyźni w naszym kraju; no i naturalnie kobiety są słabsze, a jak mają się bronić, przecież pozostał im OSTATECZNIE tylko niemy krzyk

6 minut temu, dsbh napisał:

@Ywa to może te panie by się określiły, jaki mają plan na Polskę po abdykacji rządu. Rozumiem, że chcą przejąć władzę w sposób niedemokratyczny.

Dla mnie owe "Matki Polki" są symbolem chaosu oraz bezsilności obecnej władzy.

Opublikowano

@Ywaprzestań czytać lewacki bełkot; tak samo rządzą jak i mężczyźni, dopiero co jedna była premierem, a poza tym większość kobiet odrzuca lewacką ideologię (lewica ma tylko około 10% poparcia)

kobiet jest w polsce 52% czyli więcej niż niekobiet :) 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v