Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

nigdy nie byłem za żadną opcją. ja nie dzielę ludzi na partie, rasy, wyznania. jedynie na mądrych i głupich.

Opublikowano
7 minut temu, Sean napisał:

Toż od rana podsycają do nienawiści księży i PiSu, to o jakim rozwoju mówisz, chyba umysłowym.

to Twój przyjaciel i problem. nie mój.

Opublikowano (edytowane)

Tak Ci się tylko wydaje, jak chcesz wiedzieć to też Ci teraz wygarnę,   :D właśnie ten "przyjaciel" zaczął mnie kąsać tylko dlatego że nie pomagam mu zwalczać swoich wrogów    xD  i zasugerował w którymś z postów że Ty też się do nich zaliczasz   :P Ładnie mi się odpłacasz   xD  ale niech jeszcze i to.   :P

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, pafnucy napisał:

nigdy nie byłem za żadną opcją. ja nie dzielę ludzi na partie, rasy, wyznania. jedynie na mądrych i głupich.

a ty z psl-u czy co? bo tylko oni tak gadaja ze taki franciszek z asyzy. ps. pekam ze smiechu jak sobie przypominam zawsze przed wyborami jak z tej dziadowskiej partii jest ciagle jeden tekst"my nie dzielimy,chcemy pokoju i wspolnego dobra" hahahaha k**wa zawsze tak samo bredza i ciolki na nich gglosuja

ps.kazdy jest za jakas opcja. chyba ze eunuch co sie wszystkiego boi

Edytowane przez szmergiel
Opublikowano
Przed chwilą, Sean napisał:

Tak Ci się tylko wydaje, jak chcesz wiedzieć to też Ci teraz wygarnę,   :D właśnie ten "przyjaciel" zaczął mnie kąsać tylko dlatego że nie pomagam mu zwalczać swoich wrogów    xD  i zasugerował w którymś z postów że Ty też się do nich zaliczasz   :P Ładnie mi się odpłacasz   xD  ale niech jeszcze i to.   :P

Szon nie czytałem wszystkiego. mój ogromny szacunek zyskałeś jak kiedyś napisałeś... no nie pamiętam dosłownie, ale że nie chowasz urazy pomimo uszczypliwości pomiędzy nami.

a to że się posprzeczacie... to nieuchronne było z waszymi radykalnymi poglądami na temat Wiary. no tak czułem.

Opublikowano
6 minut temu, szmergiel napisał:

a ty z psl-u czy co? bo tylko oni tak gadaja ze taki franciszek z asyzy. ps. pekam ze smiechu jak sobie przypominam zawsze przed wyborami jak z tej dziadowskiej partii jest ciagle jeden tekst"my nie dzielimy,chcemy pokoju i wspolnego dobra" hahahaha k**wa zawsze tak samo bredza i ciolki na nich gglosuja

ps.kazdy jest za jakas opcja. chyba ze eunuch co sie wszystkiego boi

przestań gnido obrażać bez powodu. przyślij swoją starą to zobaczy co to eunuch.

Opublikowano
1 minutę temu, pafnucy napisał:

Szon nie czytałem wszystkiego. mój ogromny szacunek zyskałeś jak kiedyś napisałeś... no nie pamiętam dosłownie, ale że nie chowasz urazy pomimo uszczypliwości pomiędzy nami.

a to że się posprzeczacie... to nieuchronne było z waszymi radykalnymi poglądami na temat Wiary. no tak czułem.

Poglądy mogą być radykalne, można się i posprzeczać, ale nie atakuje się z zajadłością kolegów, to jest wbijanie noża w plecy. Nie bierz tego do siebie.

Opublikowano
1 minutę temu, pafnucy napisał:

przestań gnido obrażać bez powodu. przyślij swoją starą to zobaczy co to eunuch.

po pierwsze to o tym eunuchu nie było skierowane bezpośrednio do Ciebie tylko ogólnie o ludziach co wszystkiego się boją .

ps. bardzo stary ten tekst o starej ale dobre i to.no chyba ze poczules sie urazony o psl? jezeli tak no to slusznie 

Opublikowano (edytowane)

nie biorę. wspominałem że odrobinę już Cię znam.

tym niemniej, z Twoim radykalizmem też w wielu kwestiach się nie zgadzam, ale nie chcę pustej dyskusji. B|

5 minut temu, Sean napisał:

Poglądy mogą być radykalne, można się i posprzeczać, ale nie atakuje się z zajadłością kolegów, to jest wbijanie noża w plecy. Nie bierz tego do siebie.

4 minuty temu, szmergiel napisał:

po pierwsze to o tym eunuchu nie było skierowane bezpośrednio do Ciebie tylko ogólnie o ludziach co wszystkiego się boją .

ps. bardzo stary ten tekst o starej ale dobre i to.no chyba ze poczules sie urazony o psl? jezeli tak no to slusznie 

w takim razie przepraszam za powyższy tekst. zacytowałeś , więc sądziłem że do mnie.

nie przypisuj mi przynależności partyjnej. ja za Biedroniem. :D

Edytowane przez Gość
Opublikowano

No, nasze popsute ale Amerykańskie a tym bardziej Ukraińskie... Świat jest niebezpieczny bo mocarstwa ścierają się w małych wojenkach. Najpierw Syria, teraz Azerbejdżan... Różnie może być.

Opublikowano

Atak na naród , zniszczenie Polski, brońmy Polskę mamy całkowita rację   pierwszy sekretarz Polskiej Zjednoczonej Prawicy Robotniczej w pełnej krasie. Ktoś zna kraj w którym to nie premier, prezydent, marszałek sejmu a jakis wicepremier wygłasza oredzia?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v