Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
46 minut temu, ogarek napisał:

3pywd8i1.jpg

Ten dziadek co tam robi, płaci alimenty  :ph34r: ?

7 minut temu, jarecki napisał:

chyba moderator tu potrzebny .

Nie koniecznie. Jeszcze się nie leją.

10 minut temu, ogarek napisał:

Najwięcej pedofilów jest w KK i to przecie wiemy i sa bezkarni... Wiec kogo by tu piętnować bardziej jak taki nauczyciel sie trafi to jest zlinczowany i ukarany i ma zakaz pracy z dziećmi itp. ... A taki panek w sukience to sru na inną parafie i dalej robi swoje... Wiec nie widzę innego środowiska tak obrzgdlego i perfdnego który ukrywa swoich bo przecie to jedna banda zboczeńców 

Skąd Ty masz takie informacje ? Powinieneś to zgłosić.

Opublikowano (edytowane)

Skoro kościół broni i ukrywa sprawców to jak mają być wykazania w statystyce skoro policja ich nie aresztuje... Nie wpadles na to? Toć oni mają swoje prawo a Dziwisz nic nie słyszał o tem... 😂

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
14 minut temu, mirro napisał:

No to o co pretensje? Jak się takim mieczem wojuje, to trzeba też i nauczyć się trochę obrony. 

a nie , ja nic przeciwko nie mam nawet popieram bo jest zabawnie , a chodzi bo zostało napisane żę incjatywa fundacji proaborcyjnych  jest bezinteresowna , . słowem klucz jest  ,,  fundacja ''

Opublikowano
22 minuty temu, ogarek napisał:

Skoro kościół broni i ukrywa sprawców to jak mają być wykazania w statystyce skoro policja ich nie aresztuje... Nie wpadles na to? Toć oni mają swoje prawo a Dziwisz nic nie słyszał o tem... 😂

"Stasiu Dziwisz, czemu Ty się dziwisz" słyszałeś takie powiedzenie ? Myślisz, że kardynał czy papież wie o wszystkim co się dzieje w jego firmie. Czy Jan Paweł II był świadomy tego w ostatnich latach życia, co robili kardynałowie za jego plecami ? Dlaczego Benedykt zrezygnował ?

37 minut temu, ogarek napisał:

Najwięcej pedofilów jest w KK i to przecie wiemy i sa bezkarni... Wiec kogo by tu piętnować bardziej jak taki nauczyciel sie trafi to jest zlinczowany i ukarany i ma zakaz pracy z dziećmi itp. ... A taki panek w sukience to sru na inną parafie i dalej robi swoje... Wiec nie widzę innego środowiska tak obrzgdlego i perfdnego który ukrywa swoich bo przecie to jedna banda zboczeńców 

Każdego łatwo pomówić. Nauczyciel wystarczy, że się pochyli nad dzieckiem w czasie zajęć i gotowe. Najlepiej mają w tym przypadku lekarze pediatrzy. Dzieci same do nich przychodzą i się same rozbierają. Nie dziwi Cię to. Dla mnie jest to dość podejrzane, że nikt tego nie nagłaśnia.

18 minut temu, ogarek napisał:

A ty umiesz czytać... 

Muszę sprawdzić. Wydawało mi się, że tak :ph34r:.

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, ogarek napisał:

O sobie piszesz  .. Przypomnieć? Ja jestem samotnym wilkiem i nigdy nikogo o nic nie proszę i nigdy nie zmieniam zdania pod niczyim wpływem i tyle.... Jeśli,masz podobne zdanie to z nim się zgodze i  tyle... Ale nie potrzebuje nikogo do pomocy i przytakiwania i nigdy nie zmieniam poglądów 

Nuuuu wooołk, pagadi😂upssss....zajc

Jak to było? Czasem lepiej z mądrym zgubić, niż z durnym znaleźć?

Edytowane przez bezbarwny
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

takiego  chamstwa  i  plugastwa  które  wypełzło   na  ulicach  warszawy   od  dwóch dni    jeszcze  nie  było.

Większość  kobiet   jest  przeciwna  aborcji 

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
6 minut temu, galan99 napisał:

Wojsko na ulicę wydać broń i zastrzelić każdą co drze ryja i będzie spokój jak było w s 1981 roku .

Rozwiązanie w sam raz jak na cwoka , prymitywa i przygłupa przystało.  Bezsilność iimpotenta intelektualnego. Brawo Ty

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

Tych które wierzą w Rydzyka i Jarosłąwa zawsze dziewicę i są 60+ 

A ty  jak  popierasz  to   chamstwo  i  plugastwo   które  wypełzło  na  ulice 

Opublikowano
15 minut temu, galan99 napisał:

Wojsko na ulicę wydać broń i zastrzelić każdą co drze ryja i będzie spokój jak było w s 1981 roku .

Wystarczy żeby zobaczyły jak się krew leje na ulicy, to zesrały by się ze strachu i zaraz  wojny by się odechciało, sraki wiedzą co to wojna.

Opublikowano
2 minuty temu, Denwer napisał:

A ty  jak  popierasz  to   chamstwo  i  plugastwo   które  wypełzło  na  ulice 

Takie samo chamstwo zaprzaństwo  masz codziennie w TVPis , GP, u Rydzyka (choć tu jest wersja light)  Wiem że "nie waszość" jest z automatu potępiana i odrzucana bo przecież jest tylko jeden wódz, jedna prawda , jedna partia, jedna racja a wszyscy pozostali którzy maja inne zdanie są wrogami, opozycja , wichrzycielami wrogim elementem itp. Dokładnie tak jak za komuny do której PIS ma wieeeeelkie powinowactwo.

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v